Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?
dievcata viem ze je tu k tejto teme co to popisane len ked listujem diskusiamu sklzne to do inych foriem starania sa o deti. Velmi zvazujeme s manzelikom adopcoiu. Rada by som adopciu co najmesieho babatke. Chcela by som od vas ziskat info ako to bezi realne, viem o fomralnom postupe z webu ale o pocitoch tetach a ujoch zo socialky a o tom ako to vlastne skutocne vyzera ked si ide po babo neviem nic. Podeli sa niektora z vas so svojim pribehom.
Vopred dakujem adminovi ze tuto temu nezamkne
@marcelarefat ďakujeme😉
@amoenussa87 vdaka za odpoved. Dufala som, ze to pojde aj inak... Este uvidim, mozno sa manzel bude moct dohodnut so zamestnavatelom na nadrobeni hodin.
@hariet ahoj, no ja si dávam "na čierno" orážať priepustky. moja všeobecná doktorka, vie, že riešime adopciu, tak mi vzdy orazí priepustku na deň, ktorý mame dohodnutú prípravu na Upsvare. alebo potom este dovolenkou. inak sa to žial riešiť nedá, nakoľko psychologovia na upsvare nie sú klinickí psychologovia a prieputka od nich neplatí. neviem akého máte zamestnávateľa, ale u mna nehrozí, že by som povedala, čo máme v pláne a šéf by mi vyšiel v ústrety, takze zatlkame zatiaľ a riešime touto cetou
Zdravím Vás ako sa rieši osvojenie keď 1 z partnerov nepracuje alebo ma len polovičný úväzok ?? dajú dieťatko aj takým manželom???
ahojte, dnes som dočítala knihu Veža z kociek, šupla som pár myšlienok, tak ma napadlo, že ak chcete pozrite 🙂
ahojte, nikde sa neviem docitat. prihlasit sa na urad musime ist obaja, alebo nie? viem, je to hrozne ☹ ale nejako sa nam nedari zladit s manzelom a cas uteka
Ahojte. Prosim vás nevie niekto aky mesiac sa teraz vybavuje v BA kraji? Aspoň orientačne🙂
Ďakujem a peknú nedelu všetkým
Ahoj bitalka. My uz doma jedno srdieckove dietatko máme. Bude mať tri roky tento mesiac. A cakame uz na druhe dietatko. Zapísaní sme na druhé od 4.3.2015
Teda prešli dva roky. Informovala som sa vo februári a boli sme 82. No aky mesiac a rok vybavuju mi uz nepovedali. Viem, ze sa to nedá presne povedať lebo su rozne odklady a tak pod. Ale tešilo ma vedieť aj túto informáciu nakoľko sa uz priblizujeme . 🙂
Velmi sa uz tešíme vsetci traja na ďalšie babatko. Aj vam prajem nech vam to rýchlo ubehne. 😉
Ahojte neviete mi prosím povedať či na potvrdenie od lekára na žiadosť na adopciu je nejaké speci tlačivo ? Mne to doktorka napísala na recept - papier že zdravotné spôsobila na osvojenie dieťaťa ale mužova doktorka sa ho pýtala či nie je na to speci tlačivo viete mi pls poradiť ? Ďakujem
Nám dali na sociálke papir čo dr doplnila. Bolo tam či netrpím psycho poruchou či sa liečim v nejakej ambulancii.
😉
baby ste tu niekto z tt kraja?
Dnes ma skoro trafil šľak. Rok sme čakali na pojednávanie,dnes sme tam došli,a povedali nám,že je to odročené na 20.6 kvôli PN sudkyne... 😓😓😓 Chváľa bohu,že maličkú máme doma na predbežné opatrenie,inak by som sa asi zbláznila... To ak inde sú také "rýchle" súdy, alebo len mi máme na nich šťastie...
@anettta
http://www.martinus.cz/knihy/spolecenske-vedy-r...
Dievcata, na ceskom martinuse je viacero kniziek 😉
Dievčatá ako prebieha príprava na ÚP??? A ako rýchlo po návšteve pani z úp sa začne príprava?
☹

@hariet Ahoj... u nas sa to riesi len dovolenkou...bohuzial... 😯