Adopcia - prešiel tým celým niekto?
Ahojte, rada by som sa spýtala, či máte niekto skúsenosti s adopciou. Chcela by som sa o tejto téme poradila s niekým, kto si tým prešiel. Ďakujem veľmi pekne. 🙂
Ahojte, asi to sem nepatrí, no hľadám rodinu, ktorá prešla adopciou (prípadne ňou prechádza), ktorá by sa chcela o svoje skúsenosti podeliť v knihe, skutočnom príbehu. Môžu byť aj 2-3 rodiny, na podobný štýl som už napísala knihu - Zázrak zo skúmavky, ktorá rozpovedá príbeh dvoch žien, ktoré majú dieťatko vďaka umelému oplodneniu. Chcel by niekto prostredníctvom svojho príbehu povzbudiť ostatných? Môže to by aj anonymne...
@laurakrauz ahoj. Práve sme v poradovníku už skoro 2.rok tak neviem, či ti aj to vyhovuje keďže dieťatko ešte nemáme 🙂
@laurakrauz možne neskoro my sme vyskušali všetko nevydarne teh pred adpociou 2 potom ako sme malehpo dalšie dve medz tým aj 3ivf ivf a nakoniec mame chlapčeka zo srdiečka .......ak máš zaujem ss
Chcela by som si adoptovat maleho babetka vlastne zial nemozeme.Kto ma stym skusenosti prosim piste
@very_sad ahoj, v roku 2020 vydavateľstvo nevydávalo knihy domácich autorov kvôli covidu, námet ponúkli ešte inej populárnejšie autorke, obe ho máme vvstadiubrozpracovania, ale čas na písanie chyba
@laurakrauz to je veľká škoda, lebo o tejto "problematike" nie je skoro žiadna literatúra. Ak by sa niečo pohlo, bolo by veľmi fajn, ak by si dala vedieť 🙂
@laurakrauz Ahoj. My sme si cestou adopcie prešli pred 6 rokmi, máme krásne dvojičky dievčatká a zvažujeme osvojenie ešte jedného dieťatka, tak ak máš ešte chuť, kludne sa mi ozvi. Rada sa podelím s našim príbehom a povzbudím ostatných k tomu, aby sa adopcie nebáli. 🙂
@santamonica ahoj mi sme sa rozhodli s manzelom o osvojenie dietata este len budeme osnasat papiere a chcela by som sa spytat ked ty ponuknu starsie dieta ako je 3 rocne mas potom nejak narok na nejaky prispevok od statu ked sme obidvaja zamestnany a musis byt najmenej 1 rok doma s dietatom ako to uvas prebiehalo
@gabriela198 ahoj, my máme nášho syna od jeho 6 mesiacov, ale žienky toto rozoberali dosť v téme 'Adopcia - aká bola vaša cesta k dieťatku?' ,
tam ti poradia, ja som si neni istá......ja som ostala hneď doma z prace, kým prebehol 1. súd, dostávali sme iba na stravu od DD, to bolo menej ako 100 € a potom už materskú a rodičovskú. Viem, že pri staršom dieťatku môžeš ostať na tej rodičovskej dlhšie, v prípade 3rocneho asi až do jeho 6. rokov. Držím palce. My sme už skoro 3 roky šťastná rodinka, malý je úžasný, najväčšia laska🥰.

@mary_m17 Ahoj, je tu strášne veľa tém o adopcii, stačí len pohľadať. 😉