Aky je váš názor na vynosenie dieťaťa inou ženou?
Ahojte !
Zaujima ma, aky mate nazor na to, ked zena alebo muz je neplodna/y, a rozhodnu sa, ze dieta im vynosi ina mama, samozrejme za peniaze. Ja osobne neviem ako sa mam k tomu stavat, da sa povedat, ze nemam na to nazor. Vyjadrite sa ..
@janula90 čo to splietaš za blbosti? 😀 Myslíš si, že dieťa je vec a jeho dušu si môžeš kupiť? Za koľko? Koľko si ochotná investovať pre vlastné uspokojenie ega?
Na svete je X žien, ktoré z akéhokoľvek dôvodu deti mať nemôžu a vedia sa s tým vyrovnať. Ja sama za seba netuším, ako by som túto situáciu prežívala. Do 30 som bola presvedčená, že deti mať nechcem. Dokonca mám brata, má 45 a je proti deťom, vlastné nikdy mať nechcel... a u neho tiež vyhralo jeho ego, ktoré tie deti odmietlo. Zapracovala u neho ale "karma" a našiel si babenku s postihnutým dieťaťom, ktoré je na celý život.
Že nie? Zaujímavé že s jednou si píšem a je ochotná to urobiť 😉
Mna by zaujimal nazor mamiciek,ktore chcu,aby im ina zena vynosila dieta,ci by to dieta chceli ak by bolo chore/postihnute.Ci by tu nahradnu matku poslali na potrat,ak by sa to zistilo do 20tt.Pripadne aj pri porode sa moze cokolvek po.rat,a nie len dietatku ale aj rodicke sa moze nieco stat.Len nedavno bol pripad ked rodicka kratko po porode zomrela.
@xstelinka také dieťa by predsa nechceli, nie? Oni si myslia, že zaplatia a prídu ako do obchodu, dostanú prvú triedu a čau. Obchod si dohodnú na MK, prípadne cez bazos alebo pokec, šak načo nejaké špeciálne genetické a iné vyšetrenia. Mňa by skôr zaujímala cena, za ktorú je ochotná sa nejaká matka vzdať SVOJHO dieťatka a takto ho "predať". Reči... robím to zadarmo z lásky, lebo chcem niekomu pomôcť 😀 Určiteeeeee, určiteeeeee 😀
@obsadenemeno Tu sa pobav na tejto diskusii 😀
@marusia12 no moja svagrinka toto "riesila", jej sa ponukla kamaratka,ze by im dietatko vynosila.Jej kamaratka nudzu o peniaze nema,bolo cisto z nezistnych dovodov.Ale svagrina to odmietla,prave preto,ze by sa mohlo nieco pocas tehotenstva alebo porodu stat jej kamaratke,pripadne dietatku.Nuz tak nakoniec si babatko adoptovali.
No podla je to normalne. Ak teda ta konkretna zena nemoze mat deti tak nie je problem. Ale taktiez by to muselo byt pod dohladom aby ta zena ktora by mi to dieta mala vynosit aby sa zdravo stravovala. Nie je zarucene ze zdrava zena moze vynosit zdrave dieta... Je to diskutabilne ..
@janula90 moje drahé popletené.... Že neschvaľujem "prenájom" maternice neznamená že so ženami čo nemôžu mať deti nesúcitím 😉
Áno, si z môjho pohľadu sebecká....samé ja ja ja..ja chcem mať dieťa... No skús sa hodiť o zem možno to pomôže (hovorieval môj otec keď som si niečo chcela nasilu vymáhať) 😂
Vieš čo urážaj si svoju veľmi " múdru " rodinu a nie moju môj manžel je až moc dobrý aj rozumný 😉
Ja za to nemôžem že ty si aká si z kameňa alebo z čoho 😂
Ty si normálne taká múdra že jediné čo vieš starať sa druhým do života! To je moja vec čo si urobím a čo nie keď mi vynosi dieťa žena tak je to iba môj a môjho priateľa problém nie tvoj a keď je to nezákonné tak čo budem mať ja problém nie ty !!! 😉
@janula90 poznám jednu pani, ktorá ma toez syna, ma síce maternicu, no mala nejaké velke problémy a doktori jej naozaj neodporúčali mat ďalšie dieťa ak nechce spraviť zo staršieho sirotu a z manžela vdovca. Šli do adopcie. Adoptovali si ročného chlapceka, lebo k novorodencovi je sa vraj ťažké dostať, je to na dlhé trate a chceli pre syna súrodenca v rozumnom veku.
Intenzívne ho nosila a venovala sa mu, lebo všetci vieme ako sa nemajú čas venovať opusteným deťom v ústavoch. Povedala, že bola v úžase ako sa z kôpky nešťastia, nešťastného malého opusteného chlapca túžiaceho po dotyku, teplom ľudskom slove tvaroval jej syn. Že on vyzeral ako zaostalý, pretože nemal takmer žiadny kontakt, žiadnu vazbu a zrazu sa z neho vykľulo úplne normálne chlapča. Ak si dobre spominam, bol to rómsky chlapec, čo mal doma, či po ústavoch ešte dalších 6 súrodencov. Možno aj to je cesta...

A mimochodom, že je to na Slovensku nelegálne nie je naša vina 😆tak čo nám nadávaš...