icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

najjulinka
autor
24. júl 2009

Milkovi a Macke všetko naj k 2.narodeninám.

lenkove
24. júl 2009

Anooo, vsetko, vsetko najsamlepsie, naj 😵

lenkove
24. júl 2009

A dobre rano 🙂

Mima,
o kolkej dosla sestra? 😕

najjulinka
autor
24. júl 2009

joj s tolkými detmi jedne den k našim a balim jakna dovolenku... už mam v aute postielky, kočík, tašku na kočík s vecami.....

cairka
24. júl 2009

dobré ránko 🙂
milkovi a macke prajeme všetko najlepšie 😵

jani, my máme hlavne asi podobné deti a z toho vyplývajú aj podobné výchovné metódy 😀 u nás je to ešte umocnené tvrdohlavosťou a cieľavedomosťou oboch zúčastnených 😅 škoda, že máte iný program v nedeľu

macocha
24. júl 2009

Pekný deň všetkým, oslávencom obzvlášť - nech sú zdraví a rastú do krásy 😵

Segra nakoniec dorazila o 0:30, nebolo to také hrozné.

A o tvrdohlavosti by som aj ja vedela porozprávať 😉 tak pozdavujem všetkých, čo sa stretnú v nedeľu

lienocka235
24. júl 2009

Pekný den..
nejako je tu ticho...

chorusikom skore uzdravenie.. obzvlast malej Silvinke..

vetkým cestujúcim prázdninárom.. stastnú cestu a prijemny pobyt

my sme zasa postupili o krocik ďalej..

v robote su viacerí nejakí predráždení.. tak neviem ci z toho tepla ci co..

adrianamickova
24. júl 2009

2 narodeniny sláva veľká pozdravujeme Macku i Milka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
rano sme boli na preventívnu prehliadku na 3 ročky s amalkou,mala dobrú naladu a doktorovi zaspievala asi 5 pesničiek,tak sa potešil že všetky decká poväčšine plačú a speváčku si nepämatá,že mu urobila veľkú radosť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja idem zavárať uhorky,prvý zber urody asi 5 kg 😝
a obloha belasá bez jediného mráčika 😉

lienocka235
24. júl 2009

Milkovi a Macke

vsetko najlepsie k 2. narodeninám... 😵 😵

janivonbenji
24. júl 2009

cairka,
zajtra má náš malý sviatok a v nedeľu prídu gratulanti a darčeky a tak ( kubko sa už týždeň vypytuje, že kedy už konečne prídu darčeky...nie babka alebo dedko, ale darčeky!!!!! 😀 😀 😀 ), takže máme "dôležitý" program....

aj my sa pripájame a milkovi a macke všetko najlepšie, veľa zdravia a lásky a radosti... 🙂

mata2
24. júl 2009

ahojte,
dakujeme za gratulacie 😵 😵 😵
oslavenkyna sa v noci vyznamenala 😝 ,prevrestala celu noc,musela som ju vziat k sebe do postele 🙄
v noci bola burka s vetrom,teraz je zas hic.

zicon
24. júl 2009

Ked sa povie darceky, tak si hned spomeniem na maleho. Vecer pred vianocami sme rozlozili stromcek. Rano vysiel v pyzamku a skonstatoval budu darceky, mamonar jeden.

adrianamickova
24. júl 2009

😀 😀 😀
aj moje chcú stale darčeky,je to jedno čo len nech je to zabalené a ta radosť z trhania 😅 😅 😅 😅

najjulinka
autor
24. júl 2009

Ahojte.. Tak my sme vykupaný, vaslniečkovaní a... a zničení... snad aj deti su zničené.. .dufam.. vyzerali takešte v aute.. ale ked sme došli do obývačky domov, tak nevyzerali unavenne ...

najjulinka
autor
24. júl 2009

inak Lucinka má zas nové slovo BANINI .. .tipovacia suťaž, že čo to je??? 😉 😀

lenuska74
24. júl 2009

ahojte Juli žeby banány 😀

najjulinka
autor
24. júl 2009

nieee. banan je BANBAN 😀

lenkove
24. júl 2009

Julinka,
nebude to autosedacka? 😀
alebo meno pre dedka? 😀

najjulinka
autor
24. júl 2009

ne
ne

cairka
24. júl 2009

bazeník 🙂

najjulinka
autor
24. júl 2009

bazen... bingo!!! maš predkupne pravo na nejaké naše dieťa 😀 😀 😀 Inú výhru neviem poskytnuť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cairka
24. júl 2009

jéj, to je super výhra 😀 😀 😀 ale radšej mi požičaj nejaké profi dieťa 😅 😎 😝 ved ja vôbec nie som náročná 😝

zicon
24. júl 2009

My mame maleho zo starou mamouv v Turcanskych tepliciach, v nedelu podvecer dojde, uz sa nanho tesime, som zvedavy co povie na novy byt.

lienocka235
24. júl 2009

ahojte ja som sa donutila vytriedit tie krabice s vecami.. a mam pripravenu obrovsku cestovnu tasku a este jeden kufor pre sestru co caka koncom roka... 😉
dalsia mensia kopka je pre nasho milacika.. nech viem co mam dokupit.. a dalsia obrovska kopisko je dievcenske.. veci... tak idem menit.. za chlapcenske.. 😀 ale su to prijemne starosti... no len pfuj pfuj nech to nezakriknem... 😵 🤐

lenkove
24. júl 2009

Zicon
asi sa rovno rozbehne s svojim hrackam 🙂 tipujem 🙂 Potom napis

Lienocka
no to su teda krasne starosti 😀 😀 a tfuj tfuj tfuj nech nezakriknem ani ja 😉

cairka
24. júl 2009

lienka, a ten list na pošte bol súhlas s ia?
veru, super starosti, aj ja chcem také 😅

yukki
24. júl 2009

Milkovi a Macke všetko najlepšie prajeme a veľa srandy s rodičmi a veľkými bratmi!!! 😀 😀
Ešte nespíme. A to sme sa zase boli veľa veľa čvachtať na Dedinkách. Kika už nechce koleso. Ide do vody až pokým už nemá po ústa a potom vyskakuje. Vypila toľko, že hladina musela klesnúť aspoň o dva centimetre. 😝

najjulinka
autor
24. júl 2009

Mne tu Lucinka oxiduje v manželovej posteli... Schrupla hodinku a asi uznala za vhodné už vstavať.. .a to mi poobede nespala a celý den vonku....

cairka
24. júl 2009

ani veve ešte nespí, ale už je zalezená v posteli 😎

najjulinka
autor
24. júl 2009

no mne tu lucka už asi v tej posteli aj spi........