icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

zicon
26. aug 2009

Ozaj nejdete niekto na Lodenicu do Piestan??

yukki
26. aug 2009

Ja môžem ísť tak do lodenice na Dedinkách sa pohojdať na vodnom bicykli 😝

mixka
26. aug 2009

ja sa hlasim k yukki na dedinky 😵

dioliana1
26. aug 2009

Dobru noc

najjulinka
autor
26. aug 2009

bru noc

zicon
27. aug 2009

Bre ranko a vsetko najlepsie k meninam Silvinkam

mixka
27. aug 2009

bre ranko 😵

cairka
27. aug 2009

dobré ránko
my sme už doma od dr. a cestou sme sa stavili na gaštany...zas mi doma iba splesnivejú a budem mať čo vyhodiť 😝 😀

magimary
27. aug 2009

🙂 Ďakujem za Silvinku..
toto sme jej poslali dnes my: 😵

http://www.pohladnice.sk/showDetail.php?id=7488...

mata2
27. aug 2009

ahojte,
magi,podarena je ta pohladnica 😵
Silvinkam vsetko naj 😵 ,malej Silvinke hlavne vela zdravicka a sily 😉

pokasliavam uz niekolko dni a rano som sa zobudila uplne bez hlasu 😲 .a to sa dnes chcela ist hadat a bit na postu... 😠

mata2
27. aug 2009

a to som sa dnes chcela..../malo byt v predoslom prispevku/

magimary
27. aug 2009

jéj, mati, ešteže ťa máme, Ty si vždy zdrojom aktualít, ktoré nás (mňa určite!) max. zaujímajú... 😉
ja len čakám telefonát z DD, či Najdúšik nepôjde k nám a stále nič... že či to nie sme náhodou my-tá profirodičia?!? 😅 🙂
😅

mata2
27. aug 2009

vsak ja len dufam , ze ozaj pojde do profi,a nenechaju ho v studni na diagnistiku... 😠

mata2
27. aug 2009
magimary
27. aug 2009

veru, mati, dík! ja by som to inak neodsledovala... 😉
sme po obede...
hlásim aj ja horúčkara (tobiko)
juli, a vy ako? akú ste mali noc?

najjulinka
autor
27. aug 2009

mary tak taku.. ja som počuvala ako Lucka dýcha a pod.. .ona ked je chorá, ak jak chlap - na umretie.... 😀 😀 😀 Marek v pohodike prespalcelú noc ani nemrnkol... Lucka občas zaknucala a taka, el v pohode.. .až o tretej už to v pohode nebolo.. kceli sme dať panadol, tka sa nam zblila... v tomto je po mne.. .co nekce, tak aj ked na silu sa do nej dostane, tak ochvilu o vráti.......

mixka
27. aug 2009

juli, mala si dat cipok 🙂

najjulinka
autor
27. aug 2009

cipok nemame
ae už som dnes kupila paralen.. spapala bez problemov.....

tak asi budeme mať čosi vo veku dvojičiek až Lucky... 😉

najjulinka
autor
27. aug 2009

no najprv s problemami spapala a na obed v jogurte nerozdrvenu polku a bez problemov.. .ani si nevšimla že je dajaký liek 😀 😀 😀
Inak rano sama od seba prišla a pchala si prsty do ust a ukazovala, že "Beee az zuby bolu" - takže zuby... ja viem, že teraz za leto jej vyrstli 2 stoličky a ešte 2 a derú, takže ma narok... len mi je podozrive, že dvaja naraz teplotuju.... Mareček je zlatušik... ten je fakt len teplý, inak nič..ale llucka aj taký ten sklenný pohlad a tak hned má ......

janivonbenji
27. aug 2009

všetkých pozdravujem...

silvinke, všetko najlepšie a hlavne veeeľa zdravia...

zicon,
a ty čo ? budeš tv hviezda ?

cairka
27. aug 2009

chorým prajeme skoré uzdravenie 😵
juli, tak dalšie chodiace dvojročné? 😵 sa vám budú riadne tmoliť popod nohy už toľkí 😀 😀 😀

mata2
27. aug 2009

juli a uz vies ci to bude chlapec alebo dievca? 😵

najjulinka
autor
27. aug 2009

mata vybereme si... 😉 ja by som radsej chlapca (koli Marečkovi).. ale to je to posledné čo zavaži... 😉

cairka
27. aug 2009

juli, a s dvojčatami to ako vyzerá? oni idú už do medzinárodky, či ešte na niečo čakajú?

a aj ja prajem silvinke všetko najlepšie, hlavne veľa, veľa zdravia 😵 a to mám neter silviu a keby som si neprečítala, tak ani neviem, že má meniny 😅

yukki
27. aug 2009

Silvinke ešte veľa sily prajeme a v živote už len to pekné... 😉

Ináč ja pri Kike som v tom nižšom veku len čípky použila...teda dokopy asi 5 za celý jej život u mňa....a teraz jak mňa videla, keď som bola chorá, ako hltám tabletku, tak furt že aj ona chce, som jej dala takú neškodnú na imunitu, reku rozhryzneš-uvidíš-a ona pekne s vodou zapila a už to bolo v bruchu. Tak snáď už by sa dalo jej dať aj tabletku....

A tu hrmí, budem musieť vypnúť PC.....

najjulinka
autor
27. aug 2009

cairka dvojičky stačí ked dakto bude kcieť a idú dalej... su volne na vsetky sposoby asi 😀 😀 😀 takže hoci aj z tramtarie si ich dakto može vybrať...

yukki
27. aug 2009

Práve sme dojedli, kuracie krídla, Kika zjedla tri, a s nejakými chrupkami a kožami sa ona nepáre....všetko pohryže a zhltne, chudákom mačkám ani skoro nič nenechala...nebyť mňa, fajnovky, tak len holé kosti by im ostali....

rita55
27. aug 2009

Silvinke vsetko najlepsie a hlavne kopec zdravicka 🙂

magimary
27. aug 2009

ďakujem za Silvinku!!! 😵 všetkým---

a yukki, 😀 (a chrupky a kože 😝 , to by som nezjedla ani v najväčšom hlade 😝 )

a zicon, stáel nechápem, aká hviezda?