Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...

•
5. okt 2009tak vám baby závidím 😞
0
Jááj a eštečosi.. Mirka sa lubi pušťať dole hlavou po šmýkalke.. .a naamna srnda ked kečkou dojde až na zem... ja ked som to videla... a ona rehot... akože mame pod šmykalkou kamienky, jasne že ju nenecham trepať hlavu o čosi tvrde.... no čo jej zakazujem, tka je pri tých jej dopadoch otvaraťusta, aby si kmienky aj požuvala... no ale dnes skoro ju išla jedna pani zachranovať... 😃 😃 😃 ja som si na to už zvykla, tak mi to ani neprišlo... le chudera pani sa riadne zlakla, že tam decko dolehlavou leti po šmýkalke.. :-N ažmi je jej luto.. lebo kým ja som prišla na to, že ona to ma rada, tak tiež som ju zachranovala a hlavne brutálne šoky mala som...
no vieš Mirka nemá ani 80 cm asi.. .takže to má človek tak v podvedomí, že bábo... ešte aj Lucka ked ju videla prvýkrát tak poznamenala, že "bába" a teraz jak sa ochladilo a dam Mirke kapucnu an hlave, tak hned jej povie, že "bába". proste v tej kapucni je ako bábika...
aj mne už ide dobre 🙂
dnes že veve v škôlke plakala, že sa bála za mnou a chela ísť domov 😢 ale že zajtra ide do škôlky, ale bude za mnou zasa plakať :-p a niekedy medzi príchodom a doobednou prechádzkou jej zmizli tepláky zo skrinky =-) prvýkrát som ju prezliekla, dala som jej pančušky, tak do triedy len sukničku a že aj von išla v sukničke, že nemala tepláčky v skrinke 😕 tak som zvedavá, kde sa nájdu...učieľka že nevie, že ona prišla až pred obedom a to bola v sukni...takže ráno sa musím spýtať rannej učiteľky...
dnes že veve v škôlke plakala, že sa bála za mnou a chela ísť domov 😢 ale že zajtra ide do škôlky, ale bude za mnou zasa plakať :-p a niekedy medzi príchodom a doobednou prechádzkou jej zmizli tepláky zo skrinky =-) prvýkrát som ju prezliekla, dala som jej pančušky, tak do triedy len sukničku a že aj von išla v sukničke, že nemala tepláčky v skrinke 😕 tak som zvedavá, kde sa nájdu...učieľka že nevie, že ona prišla až pred obedom a to bola v sukni...takže ráno sa musím spýtať rannej učiteľky...
ahojte baby... Vo štvrtok máme posledné sedenie .... a je po príprave... sa stráááááááááááááášne tešíme... 😃 😃 😃
gratulujem drzim palce peste... vsetko.. len prosim ta dajte si predbezko...
a kolko budete tu v BA?
jaaaj akurat mi Danco vysypal sanony s dokladmi.. musim to ist zachranit...
a kolko budete tu v BA?
jaaaj akurat mi Danco vysypal sanony s dokladmi.. musim to ist zachranit...
ahoj brulka, písala som ti IP... No povedala že to trvá približne mesiac, ale že je to samozrejme individuálne od kraja a podobne.. 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli