Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...

•
6. okt 2009Najjulinka vazne mas kde prespat??
0
dajme tomu, že nahradne rodiny su užasne... zicon na to sa zgrupujeme...lebo aj taketo služby sa bčas zídu... 😉 😃 😃 😃
Inac dnes som sa dozvedel ze v Bez servitky sa hlasuje za najlepsiu paticu kucharov. Hlasujte za mna prosim tuto:
http://www.markiza.sk/bez-servitky-anketa?offse...
Diky moc za kazdy hlas.
http://www.markiza.sk/bez-servitky-anketa?offse...
Diky moc za kazdy hlas.
no neprišli inštrukcie.. potešilo by ak by niečo zohnali a zacvakali... 😃 😃 😃 ale zatim mame len zmluvu,kde je, že musime byť pritomni aj na generalke aj na natacani... zatim nič viac...
no ono to je jednodnova zaležitost, tak preto neviem... a ak noclah, tak či pred aleo po.... 😃 😃 😃
brulka, však možno ano... uvidime... a dumam, že to už radsej asi zimné gumy mať.. hmm.. zas pustime žilou... 😃 😃 😃 auto riadny žrut hned na začiatok... už nech sa to ustáli... 😃 😃 😃
fiha cairka, tak toto sme my ešte nemali...
jááj a aby som nezabudla.. lucka tu guličku pod uchom ma užminimalnu, takmer nenahmatatelnú 😉 žiadne opušisko 😃
jááj a aby som nezabudla.. lucka tu guličku pod uchom ma užminimalnu, takmer nenahmatatelnú 😉 žiadne opušisko 😃
Dobrú noc. Idem do hajan. Snad budeme uspešni v noci ako predošlu noc.. .celá noc prespatá.. .a keby aj den bol tak uspešný... 😎 😃 😃 😃 no nič.. .snivajte s nami.... 😃
dobré ránko, teda ak to tak môžem napísať :-|
tak ste mali pravdu, že veve len začína, zimnicu mala ešte 2x - o druhej, teplota 40,3 a pred hodinou 40,1 :-x
ani po sirupoch sme sa nedostali pod 39
hovorím jej, že do škôlky nemôže ísť, že sa najprv vyliečime a potom pôjde, tak mi pritakala, že "no, aby sebastiánko neochorel" 😃 ostatné deti môžu :-p
tak ste mali pravdu, že veve len začína, zimnicu mala ešte 2x - o druhej, teplota 40,3 a pred hodinou 40,1 :-x
ani po sirupoch sme sa nedostali pod 39
hovorím jej, že do škôlky nemôže ísť, že sa najprv vyliečime a potom pôjde, tak mi pritakala, že "no, aby sebastiánko neochorel" 😃 ostatné deti môžu :-p
No nie.. .Ale Sebastianka by asi nevydržala nepobozkať... Tak by bola šanca vysoká 😃 😃 😃 :-p
My sme celú noc prespali... Prší, takže detom sme dali flaskua zatial sa nepýtaju von z postielky... Asi si myslia, že je ešte noc, lebo je trošku viac tma ako inokedy 😃 😃 😃
My sme celú noc prespali... Prší, takže detom sme dali flaskua zatial sa nepýtaju von z postielky... Asi si myslia, že je ešte noc, lebo je trošku viac tma ako inokedy 😃 😃 😃
Domča práe ohlásila spodný zub - škrípaním :-S 8-( 8-( 8-( :-x :-x :-x :-x :-x
Začni písať odpoveď...

Odošli