icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

mata2
7. jan 2010

ahojte,
gerdusha,pre ziadost si treba ist na okresny UPSVaR,ale vypisana ziadost sa posiela na krajsky,a aj neskor sa kominikuje s tetou na krajskom urade...teda aspom u nas je to tak...som sice z okresu Partizanske,ale vsetko som riesila s tetou v Trencine...takze ak nebyvas v krajskom meste,tak ta teta v mieste bydliska ti moze tak akurat formular ziadosti podat 😉
a dietatko si mozes vybrat odkial chces,nielen z vasho mesta... 😵

smejka
7. jan 2010

lenka ☹ ☹ ....viem ze ti je smutno ale ber to z tej lepsej stranky....ze toho 13-nasteho je to na istotu.....potom to si to nahustite a mate dievcatko doma 😉

lenkove
7. jan 2010

Ahaho, Smejka 😀
alebo si podame ziadost na sud hned a basta fidli 😝

lenkove
7. jan 2010

ze sa to neda velmi nahustit, ale je ustretova, tak to bude ok, vo februari verim je nasa 😵 😵

gerdusha
7. jan 2010

mata2, velmi pekne dakujem za reakciu.

lenkove
7. jan 2010

gerdushka, a ta pani robi na tom oddeleni kde patris? da sa to "zjemnit" aj tak, ze si date pripravu inde v Navrate alebo Usmeve a budes s nou mat minimum docinenia 😉
a ak sa ide podla "poradovnika" dietatko je z vlastneho kraja, nezalezi na DD 🙂 podla toho, kde maju deticky ako chcete vy 🙂

gerdusha
7. jan 2010

lenkove, ta pani ma asi na starosti vsetkych zaujemcov, to ale naozaj neviem.

a este by ma zaujimala jedna vec. mame si podat ziadost uz teraz, ked sa budeme v lete stahovat? moj manzel tvrdi, ze tety sa pridu pozriet kde a ako byvame a my budeme mozno prave v procese stahovania sa. mame naozaj radsej pockat az sa prestahujeme? ale to moze byt este 6-9 mesiacov..skor tych 9...

martina_maxian
7. jan 2010

gerdusha, kludne si dajte žiadosť aj teraz... My sme mali 2-izbák, a keď sme riešili, že budú dvojičky, tak sme museli / chceli kúpiť dom,,, a teraz sme v dome a sťahovali sme sa len pár dní pred vianocami... 😉 🙂 🙂 🙂

gerdusha
7. jan 2010

ahaaaa...no parada. dakujem!

rita55
7. jan 2010

lenkove a z ktoreho dd je princezna?Mozes do ip.

cairka
7. jan 2010

leni, ale 13. bude veľmi šťastný deň, oplatí sa počkať 😉

mayap
7. jan 2010

ahojte,
smejka, blahoželám fešákovi k narodeninám... 😵

lenkove
7. jan 2010

Cairka
si zlata, daku... 😔 nejako to uz len dopadne.. 😔

mayap
7. jan 2010

lenkove, neboj, už len pár dní... to ubehne rýchlo a potom... 😵 😵 😵

lenkove
7. jan 2010

a potom ide manzel na mesacnu sluzobku 😝 😔 a to sme mysleli, ze ju dovtedy budeme mat doma aj zvyknutu 😢
ale inak pohoda 🙂 porod pride ako chce a potrebuje dieta a nie mama, no nie? 😀 😀

thera1
7. jan 2010

ahojte....tak dúfam že toto jej nevyjde..... 🙄

http://zivot.lesk.cas.sk/cl/11124/248663/proroc...

cairka
7. jan 2010

thera, no toto snád bude medzi tými 20% veštieb, čo jej nevyjdú 😒

thera1
7. jan 2010

alebo sa odvtedy čo to predpovedala zmenilo zmýšlanie ludí....a nedopustia to....

vivien2505
7. jan 2010

cairka my sme šťastne dorazili domov, ale ešte sme mali oslavu a stretnutie rodiny 😉 tak som Vás nečítala 🙂

yukki
7. jan 2010

Tulenka, špeciálne pre Bekinku pridal Kikin ocko fotky... (aspoň že Kiku vzala po tých pár dňoch na vedomie ako dievčatko! 😀 😀 )

tulenka
7. jan 2010

Yukki, dik, ukazem jej vecer, teraz je s "ujom Maskom" a ja sa rozculujem v robote.

yukki
7. jan 2010

Neverím. Nezdá sa mi, že sa vieš rozčuľovať. 😉
Prajem česť práci!
Ja som si dnes povybavovala nejaké z tých potvrdení, čo bude treba priložiť k žiadosti o pestu. Počujte, keď som istý čas poberala aj dávku v hmotnej núdzi 29eur..., ani nie celý rok, tak aj to si mám dať niekde potvrdiť? Lebo prakticky poberám len rodičovský a prídavky, momentálne, a to je môj príjem...skutočný. 😖

lenkove
7. jan 2010

Baby, Vange sa nevyplnilo viac vestieb 😉

yukki
7. jan 2010

Lenkove už sa Ti to kráti....a potom už rovno daj aj fotečky, lebo ja som vtedy nevidela a som veľmi zvedavá! 😵
Tu je ináč dosť veľa snehu a furt sneží. Tiež viac, ako na Orave.

lenkove
7. jan 2010

Yukki
😎 to istotne.. inak, vies ze sa na teba M. podoba? 😉 🙂

yukki
7. jan 2010

M?! No ja som zatiaľ zistila čo sa podoby týka že nám obom uteká pravé oko k nosu.... 😅 🙂
Ale tak jasné...jasné, že sa podobá, veď je moja, nie? 😵 😵 😀

lenkove
7. jan 2010

No Yukki, ved to to 😀 😀 sice som si to oko nevsimla, ale ked vravis 🙂 😀 a nech ju mas cim skor doma 😵

a ja uz mam aj kocik 😵 od brata 😵 😵 😵 strasne sa tesim, lebo kocik, teda to je ina palka 😕 😕

tofik
7. jan 2010

Tak materinská láska to je sila. Ja som si prefarbila vlasy na tmavo hnedo aby som zapadla do našej rodinky a nevyzerala ako adoptovaná. 🙂

Podobám sa na deti ale nikto ma nespoznáva. 😀

brulka
7. jan 2010

ahojte!!! leni no vidim ze hniezdis naplno 😀 😀 😀
yukki super fotocky. M je naaadherna a lenka ma pravdu podoba sa na teba 😉 a vaneska s kikou to su ine kamosky 🙂 perfektne baby a inac tiez sa na seba podobaju take iskricky v ockach obe maju 😵 😵 😵

brulka
7. jan 2010

tofik 😀 😀 😀