Aké vyšetrenia pomôžu k úspešnému IVF, KET?
Moje milé snažilky. otváram túto tému, aby sme sa poradili, aby sme si pomohli...aké potrebné vyšetrenia by sme mali absolvovať, aby už ďalšie IVF alebo KET bolo úspešné.Čo piť, aké vitamíny braťpred IVF, KET, ako žiť...aby sme to úspešne dotiahli do konca.
prosím pridajte sa všetky budúce maminky, ktoré zažili neúspešné IVF, KET,alebo ktoré idete prvý krát na IVF.
....no predtým chcete byť poriadne pripravené a vylúčiť maximum príčin prečo by to nevyšlo... 😔 😔 😔 .....
vítam aj tehulky alebo maminky...ktoré vedia dať dobrú radu...
"raz nám to všetkým vyjde..." 🙂
@katla ahoj samozrejme, že môžeš. Ja som ich mala priamo z nemeckej lekárni, ide konkrétne o minerálne soli, u nás je ich problém zohnať, hlavne čo sa kvality týka, preto som si ich radšej objednala u jednej pani, ktorá ich vozí z Nemecka, ona sa nimi už dlho zaoberá, vie aj perfektne poradiť.
@evelin325
@moon1979
Inak ja co citam zlozenia 400 a 800, tak som nenasla rozdiel. Vy ano?
http://www.femibion.cz/produkty/femibion-400/ko...
@katla ona mi presne poradila, ktoré potrebujem s mojím problémom, samozrejme, že ti dám kontakt 0903 306 222, alebo mail: mineralnesoli@gmail.com. Keď sa rozhoduješ medzi Femibion 400 a 800, tak ti radím 400, práve preto DHA. Prajem všetko dobré.
@lulu10 @moncibubu @malaterezka
dievcata, prosim vas, mne povedal lekar z caru, ze potrebuje imunologicke vysetrenie, ktore dava imunolog - mozem ist podla vas rovno do tych kosic? vraj to potrebuje kvoli legislative od imunologa....prosim, poradte mi....
@orgovan tak ja ti odporucam jednoznacne Kosice
@malaterezka ahoj, vidim, ze odporucas imuno v kosiciach, ja by som sa tam nutne potrebovala objednat, ale na telefonne cisla na ich stranke sa neviem dovolat ... nevies poradit nejaky overeny kontakt ? vdaka za pomoc : )
@yanka1 tak ja som mala tiez z netu a islo to ale bolo to uz 1a pol dozadu tak neviem mozno sa tam zmenilo neviem
Dievčatá brala ste niektorá pred IVF vitamín E ? Mohlo by to zlepšiť kvalitu vajíčok?
AHojte, zienky, napiste mi prosim, co sa prebera na uplne prvom pohovore v cente pred IVF, dakujem
ahojte, len tak som nahodou googlila, prepacte neviem o com sa presne bavite ale vidim ze je tu ivf, poznam inu metodu prirodzenejsiu a prijatelnejsiu, zaujimam sa o nu a viem ze je uspesnejsia a ma velke vyhody oproti ivf vola sa naprotechnologia, na internete najdete vela videi vela parov, ktore mali velke problemy a prirodzene s naprotechnologiou pocali, slovenska stranka je plodar.sk
Ahojte baby, preco ste prestali pisat?
Taka zaujimava tema....☹
@lenka54321happy môžeme to tu rozbehnúť
😉
vysetrenia kompletne
endokrinologia - tsh od 1 do 2, normalna hladitna T4
hematologia - faktor laiden, protrombin ,- toje zaklad co robia aj v centrach, dalej mthfr su dve - ci sa vam nezvysuje homocystein, a ci dokazete vstrebat kyselinu listovu, dalej faktory, mutacie, hodnoty, B12, hodnoty homocysteinu, protilatky ANA, ATA, APCa anexin, kardiolipin - to by mali zobrat na hematke
imunogloia - tkanivova je slaba - tam vam sice spravia imunogloiu a muzovi dobre vysestria spermiogram ale potrebujete okrem 5 imuno veci co riesi tkanivova - protilatky proti spermiam, ovariam, zona pelucita a antifosfolipidove..
potrebujete presetrit
NK bunky, cytokyny, TNF faktor - vacisnou je jedno alebo druhe zvysene a to soposobuje to , ze sa nedari ivf... ked sa nk bunky daju doporiadku , tsh sa drzi okolo 1, embryjko je dobrej kvality uz by nic nemalo branit preco by sa tonepoarilo
plus vitamin D3 drzat na normalnej hladine aspon 80 ng v tele
zelezo celkove aspon 60
dat si vysetrit hormonalny profil, kmompeltnu mikrobiologiu, ureoplazmu, chlamyidide, mykopalzmu, plus ked mate PCO aj inzulinovu rezistenciu ..
vitamin D3 dokaze zvysit AMH mam to na sebe odskusane, zvysuej plodnsot, posobi dobre na sliznicu maternice - je ot zaklad vitaominov na plodnost. 🙂 a jeho vyssia hladina v krvi robi dobre reporuknym organom a vplyva dobre na plodnost...
äno hadam som nic nezabudla..moje nazbeirane poznatky za tych par rokov 😀 😀 😀
@avlv vitamin E je protizapalovy a proti potratu..kvalitu folikov nezlepsi , vitamin E dokaze znizit zapalovy cytokyn TNF preto pomaha pri uhniezdeni embrya
na foliky je dobry z vitaminov - zelezo, vapnik, vitamin A a vitamin D3
z doplnjkov materska kasicka, propolis a pel , maca, koeznym q10, resavitrol, a hlavne melatonin
@malaterezka a ktore imuno v kosiciach ? tkanivova? ale oni nerobia nk bunky a cytokyny ze?

Femibion 400 som začala brať 4 mesiace pred plánovaným otehotnením. Ja som chodila do Martina do Heliosu bolo to už viac ako pred 2 rokmi. Jedno čo ti poradím, mysli pozitívne, mysli na to, ako ti bude doktor gratulovať, že si tehotná, naozaj sa do toho vži, preži to šťastie.Ver tomu, fakt to pomáha.