icon

Aké vyšetrenia pomôžu k úspešnému IVF, KET?

walle
29. nov 2009

Moje milé snažilky. otváram túto tému, aby sme sa poradili, aby sme si pomohli...aké potrebné vyšetrenia by sme mali absolvovať, aby už ďalšie IVF alebo KET bolo úspešné.Čo piť, aké vitamíny braťpred IVF, KET, ako žiť...aby sme to úspešne dotiahli do konca.

prosím pridajte sa všetky budúce maminky, ktoré zažili neúspešné IVF, KET,alebo ktoré idete prvý krát na IVF.

....no predtým chcete byť poriadne pripravené a vylúčiť maximum príčin prečo by to nevyšlo... 😔 😔 😔 .....

vítam aj tehulky alebo maminky...ktoré vedia dať dobrú radu...

"raz nám to všetkým vyjde..." 🙂

evelin325
24. sep 2012

Femibion 400 som začala brať 4 mesiace pred plánovaným otehotnením. Ja som chodila do Martina do Heliosu bolo to už viac ako pred 2 rokmi. Jedno čo ti poradím, mysli pozitívne, mysli na to, ako ti bude doktor gratulovať, že si tehotná, naozaj sa do toho vži, preži to šťastie.Ver tomu, fakt to pomáha.

katla
6. okt 2012

@evelin325 Ahoj, prosim ta ake homeopatika si brala, ked samozem opytat? Dakujem

evelin325
7. okt 2012

@katla ahoj samozrejme, že môžeš. Ja som ich mala priamo z nemeckej lekárni, ide konkrétne o minerálne soli, u nás je ich problém zohnať, hlavne čo sa kvality týka, preto som si ich radšej objednala u jednej pani, ktorá ich vozí z Nemecka, ona sa nimi už dlho zaoberá, vie aj perfektne poradiť.

moon1979
7. okt 2012

@evelin325 pred otehotnením a prvý trimester sa užíva Femibion 800 nie 400 🙂
femibion 400 sa užíva až od druhého trimestra do skončenia tehu 🙂

evelin325
7. okt 2012

@moon1979 áno má sa to tak, ale ja som femibion 400 aj homeopatiká užívala pred otehotnením, to mi poradila kamoška, ktorá tiež nemohla otehotnieť 5 rokov.

katla
7. okt 2012

@evelin325 A dasmi prosim kontaktna tu pani? Ona Ti poradila aj ake su na toto dobre? Dakujem

katla
7. okt 2012

@evelin325
@moon1979
Inak ja co citam zlozenia 400 a 800, tak som nenasla rozdiel. Vy ano?
http://www.femibion.cz/produkty/femibion-400/ko...

moon1979
7. okt 2012

@katla v 800vke by malo byť viacej kys. listovej, 400vka už obsahuje DHA navyse

evelin325
8. okt 2012

@katla ona mi presne poradila, ktoré potrebujem s mojím problémom, samozrejme, že ti dám kontakt 0903 306 222, alebo mail: mineralnesoli@gmail.com. Keď sa rozhoduješ medzi Femibion 400 a 800, tak ti radím 400, práve preto DHA. Prajem všetko dobré.

orgovan
13. aug 2013

@lulu10 @moncibubu @malaterezka
dievcata, prosim vas, mne povedal lekar z caru, ze potrebuje imunologicke vysetrenie, ktore dava imunolog - mozem ist podla vas rovno do tych kosic? vraj to potrebuje kvoli legislative od imunologa....prosim, poradte mi....

malaterezka
17. aug 2013

@orgovan tak ja ti odporucam jednoznacne Kosice

yanka1
20. sep 2013

@malaterezka ahoj, vidim, ze odporucas imuno v kosiciach, ja by som sa tam nutne potrebovala objednat, ale na telefonne cisla na ich stranke sa neviem dovolat ... nevies poradit nejaky overeny kontakt ? vdaka za pomoc : )

malaterezka
21. sep 2013

@yanka1 tak ja som mala tiez z netu a islo to ale bolo to uz 1a pol dozadu tak neviem mozno sa tam zmenilo neviem

avlv
22. nov 2013

Dievčatá brala ste niektorá pred IVF vitamín E ? Mohlo by to zlepšiť kvalitu vajíčok?

simik22
18. jan 2014

AHojte, zienky, napiste mi prosim, co sa prebera na uplne prvom pohovore v cente pred IVF, dakujem

mariannad
4. mar 2014

ahojte, len tak som nahodou googlila, prepacte neviem o com sa presne bavite ale vidim ze je tu ivf, poznam inu metodu prirodzenejsiu a prijatelnejsiu, zaujimam sa o nu a viem ze je uspesnejsia a ma velke vyhody oproti ivf vola sa naprotechnologia, na internete najdete vela videi vela parov, ktore mali velke problemy a prirodzene s naprotechnologiou pocali, slovenska stranka je plodar.sk

lenka54321happy
18. jún 2014

Ahojte baby, preco ste prestali pisat?
Taka zaujimava tema....☹

kescha
12. aug 2014

@lenka54321happy môžeme to tu rozbehnúť
😉

zibi
25. sep 2014

vysetrenia kompletne
endokrinologia - tsh od 1 do 2, normalna hladitna T4
hematologia - faktor laiden, protrombin ,- toje zaklad co robia aj v centrach, dalej mthfr su dve - ci sa vam nezvysuje homocystein, a ci dokazete vstrebat kyselinu listovu, dalej faktory, mutacie, hodnoty, B12, hodnoty homocysteinu, protilatky ANA, ATA, APCa anexin, kardiolipin - to by mali zobrat na hematke
imunogloia - tkanivova je slaba - tam vam sice spravia imunogloiu a muzovi dobre vysestria spermiogram ale potrebujete okrem 5 imuno veci co riesi tkanivova - protilatky proti spermiam, ovariam, zona pelucita a antifosfolipidove..
potrebujete presetrit
NK bunky, cytokyny, TNF faktor - vacisnou je jedno alebo druhe zvysene a to soposobuje to , ze sa nedari ivf... ked sa nk bunky daju doporiadku , tsh sa drzi okolo 1, embryjko je dobrej kvality uz by nic nemalo branit preco by sa tonepoarilo
plus vitamin D3 drzat na normalnej hladine aspon 80 ng v tele
zelezo celkove aspon 60
dat si vysetrit hormonalny profil, kmompeltnu mikrobiologiu, ureoplazmu, chlamyidide, mykopalzmu, plus ked mate PCO aj inzulinovu rezistenciu ..

vitamin D3 dokaze zvysit AMH mam to na sebe odskusane, zvysuej plodnsot, posobi dobre na sliznicu maternice - je ot zaklad vitaominov na plodnost. 🙂 a jeho vyssia hladina v krvi robi dobre reporuknym organom a vplyva dobre na plodnost...
äno hadam som nic nezabudla..moje nazbeirane poznatky za tych par rokov 😀 😀 😀

misenaf
19. nov 2014

@zibi wááááa a toto všetko si absolvovala? aj niečo našli?

zibi
19. nov 2014

@misenaf hej ja som mala zvysene nk bunky a celkovo rozhadzanu imunitu, deficit vitaminu D tak som brala dečko, na zaklade toho sa mi zvysilo aj AMH
plus som mala aj zvyseny anexin .teraz by to uz vsetko malo byt v norme 🙂

zibi
19. nov 2014

@mariannad ta metoda moze byt dobre skor pre zeny ktore maju problemy ..ale vacsina bab co tu je ma problemy skor s tym ze ich partneri maju problemy so spermiami a preto im ziadna ina metoda ako ivf nepomoze...zial 😖

zibi
19. nov 2014

@avlv vitamin E je protizapalovy a proti potratu..kvalitu folikov nezlepsi , vitamin E dokaze znizit zapalovy cytokyn TNF preto pomaha pri uhniezdeni embrya
na foliky je dobry z vitaminov - zelezo, vapnik, vitamin A a vitamin D3
z doplnjkov materska kasicka, propolis a pel , maca, koeznym q10, resavitrol, a hlavne melatonin

zibi
19. nov 2014

@malaterezka a ktore imuno v kosiciach ? tkanivova? ale oni nerobia nk bunky a cytokyny ze?

misenaf
19. nov 2014

@zibi no ja vyšetrenie na mk bunky pravdepodobne nemam robene . Pravdupovediac pozeram na tie vyšetrenia ako puk ...tie si si sama vydupala aleb cez car? Mam nasadeny Fraxiparine lebo mam zisteny leiden.
Pri tych NK bunkach sa čo berie? Niečo ako Prednison/Medrol?

misenaf
19. nov 2014

@zibi Nespomínaš tu geneticke vyšetrenia...Tie niesu až take doležite alebo to je samozrejmosť že treba?

zibi
19. nov 2014

@misenaf no nam to robili v iscare mt pred ivf ... kvoli speriam muzovym tak neviem malo by to byt automaticke to geneticke vysetrenie ked ides na ivf
imuno nie je automaticke to som si vybavila sama.vysetruju to v blave alebo nitre na reprodukcnej imunologii
NK bunky nie mk 🙂

misenaf
19. nov 2014

@zibi No ked mi v care nebudu chieť porobiť tie imuno tak idem do NR. Už viem že Dzirilla centrum to robia. A čo teda hovoriš s tým NK bunkami, ak zistia ako liečia?

zibi
19. nov 2014

@misenaf no radsej chod hned do nitry .. v centre ti nespravia vsetko a ta nitra je v tomto N1 cize sla by som do toho, oni robia aj viac veci ako len nk bunky 🙂
bud davaju medrol alebo prednison pripadne intralipid... podla toho ci a ako to mas zvysene