Ako je to s preplácaním IVF robených v Čechách?
ahojte,
chcem otvorit tuto temu a zamerat sa na Vase skusenosti s vybavovanim preplatenia nakladov najma na IVF v Cechach. Ja som si o tom nieco zistovala, mam odpoved aj zo vseobecnej zdravotnej poistovne, ze treba najprv podat ziadost a oni potom zvazia...ale i tu na MK som citala baby, ktore najprv zakrok v cechach podstupili, zaplatili zan v CR a potom poslali potvrdenia o zaplateni do poistovni...niektore boli i uspesne a peniaze dostali.
ake mate vy skusenosti?
@ssegra pol roka a ja ze tri mesiace no dobre som napisala ze tento rok to snad bude viem ty musis zapkatit hned a oni ta maju v pazi 😊
@annavallova mne sa zda ze na to maju len tri mesiace. Mne to preplatili hadam ten posledny den
@bebe133 no mne s mari ze som citala 90dni no tak som zvedava a neviem od kedy ss rataju tie tri mesiace ked sa mila pani mesiac neozvala poskala mail niekomu inemu no len aby som sa toho dockala lebo mam pocit ze sa nedockam
ďakujem písala som mail,a odpísali, že mám čakať v nasledujúcich dňoch tak uvidím mne uplynuli včera
Ahojte, riesim dilemu ci zmenit poistovnu. Mam Doveru, ideme do CR do CAR a nie som si ista, ci je moznost, ze nam zakrok nasa poistovna preplati :-/ Poradte (diskusiu mam precitanu ale aj napriek tomu neviem )-:
Aj mne IVF v Cechach Dovera schvalila. Akurat som poslala papiere na preplatenie nakladov.
@sonda2 ale ano dovera preplati. ja uz mam od nich mail ako presne postupovat. lenze moj problem je ze ja nie som s tym umelym stotoznena
ahojte zienky, vas, preplaca pistovna, ak ste takyto zakrok - iui, ivf... nepodstupili ani raz na SK a isli ste hned do Ciech? Niekde som citala, ze raz musite take nieco podstupit na SK... nie je to blbost? dakujem velmi pekne.
@petkaapalo ahoj ;) ano je to blbost, ja som nikdy nebola na sr a hned som isla na ivf do ciech.... schvalili mi to
@zus_ke dakujem velmi pekne, takuto odpoved som cakala...;) pekny den
Och, nakoniec som poistovnu zmenila, tak snad mi to schvalia aj napriek tomu :(
ahojte, kocky poradte mi prosim, tie ktore ste riesili potvrdenie klinického pracoviska, mozem to dat potvrdit aj v Ba, ked mam inde trvaly pobyt? dakujem
@buba08 ano môžeš ja som tiež Ružomberka a posiela som to do BA
@kubulka280 ako sa prosim ta vola ten lekar? Napisal ti do vyjadrenia to co všetkým, ze odporuca absolvovať ivf na Slovensku? Schválila ti to poisťovňa? Ak ano, aku mas prosim ta? Dakujem 🙂
Volá sa Petrenko, napisal mi tam vyjadrenie že môžem absolvovať na Slovensku, ale poistovna ti to aj tak schváli. Ja mám VSZP
@kubulka280 dakujem, prosim ta ako dlho trvalo Petrenkovi kým ti to potvrdil? Aj ja mam všeobecnú, tak dúfam, ze schvália.
@buba08 asi zhruba dva týžne ale poslal mi to aj domov
@kubulka280 ok, vďaka
Ahojte 🙂 prosim vie mi tu niekto poradit postup od prvej navstevy lekara az po preplatenie ivf v zahranici? Nezijem v europskej unii ale chcem prist na slovensko a ist na ivf v brne. Takze co presne potrebujem. Poradte prosim. Budem mat v aprili 39 tak nemam moc casu. Dakujem 🙂
Ahojte , viete mi povedať koľko ste priblizne platili za IVF v Brne?
ahojte, neviete ci preplaca VSZP aj soft v Brne?
Baby neviete v akej vyske poistovna preplati ivf a preplatia aj ivf s minimalnou stimulaciou?
kocky, ktoré ste žiadali poisťovňu o súhlas s ivf v zahraničí, ako dlho Vám platila ziadost? Mne to schválili 2.11., ale 2 tyzdne to držali niekde v poisťovni, až dnes mi to prišlo poštou a ked som to otvorila, skoro som z nôh spadla, platí mi to iba do 31.12.2016, je toto normálne? Ani nie 2 mesačná platnosť, to ako mam stihnúť, ked 2 tyzdne to sedelo v poisťovni a cca od 20.12. uz v RF ani nerobia? Poraďte, mam žiadať o predĺženie? Ako ste to mali vy? Som totálne vytocena.

@annavallova oni maju na preplatenie tusim pol roka. A vies ako to je na slovensku 😀