Ako je to s preplácaním IVF robených v Čechách?
ahojte,
chcem otvorit tuto temu a zamerat sa na Vase skusenosti s vybavovanim preplatenia nakladov najma na IVF v Cechach. Ja som si o tom nieco zistovala, mam odpoved aj zo vseobecnej zdravotnej poistovne, ze treba najprv podat ziadost a oni potom zvazia...ale i tu na MK som citala baby, ktore najprv zakrok v cechach podstupili, zaplatili zan v CR a potom poslali potvrdenia o zaplateni do poistovni...niektore boli i uspesne a peniaze dostali.
ake mate vy skusenosti?
A koľko bude asi trvať kým to schvália v poisťovni? Ja mám VSZ...
Tak ja budem dúfať že do 24.maja to budem mat schválené 🙂
Tak to by bolo super !
Mám ešte otázku : či všetko musí byt priložené v žiadosti, ktorá sa posiela poisťovni okrem žiadosť potvrdenej doktorom Petrenkom? Treba priložiť aj nejakú zdravotnú dokumentáciu, napríklad o prekonaných potratoch ? Alebo o absolvovaných vyšetreniach ako napríklad z hematologie, genetiky atd.???
@sussah je to jedno, len vedela som ze revizny ma svoje lehoty tak hned ako to z Brna poslali som to poslala do BA takze ziadne prestoje a aj tak dost dlho to trvalo
u nas je chyba v manzelovi cize my sme dokladali len spermiogram robeny v Brne....a inak podla mna ten doktor v MT ani nevie co tam vlastne treba napisat lebo Petrenko tiez dal negativne stanovisko, cize to nie je ziadne klamanie ani nic ako mi to prezentoval v MT....si myslim ze keby videl co mi tam napisali v BA tak nemoze mat problem napisat to aj on....pako
Dievcata prosim vas, MUDR.Petrenkovi ste to posielali postou na aku adresu ?
Ja som posielala len žiadosť , tak snáď to bude stačiť ... mne totiž má prísť tento týždeň naspäť... tak čakám čo napíše...
Dievcata tak prisli mi papiere z Brna.Chcem sa spytat: Petrenkovi ste posielali vsetky tie papiere alebo len od 1. az 3.2 ?
Alebo aj cestne prehlasenie, vypocet nakladov a ziadost o uhradu vykonu IVF na zaklade verejneho zdravotneho poistenia ? Vsetko ?
Ano vsetko som ja ja posielala....este mi spravil stres aj moj gynekolog, ale uz to vcera odislo postou na poistovnu tak cakame....aj ked o mesiac neskor ako som si myslela, ale hadam vsetko dobre dopadne a v juni uz sa zacne nieco diat...<3
@babusik85 tak to urobil naschval ten Petrenko. Asi mu radsej nic nepisat. Volala som do Brna predvcerom, tak ze tam nieje ta co ma na starosti ziadosti. Volala som tam vcera, tak uz tam bola, ale ze tam nieje moj lekar a protocol este nieje jasny. DOhodli sme sa na Merionali, ze mam popripade ze skombinujem Gonal a on tam vraj napisal len Gonal. Takze sa s nim musi poradit buduci utorok. Tiez maju sviatok pondelok. Takze najskor to pride koncom buduceho tyzdna..

@blackswan12
A to treba aj na gyndu? Ja som myslela že už potom len na poisťovňu poslať ..