Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@19martinka89 deň vkladu sa neráta.pocitaj až deň po ako prvý deň.
Dievčence, mne to čakanie pripadá ako večnosť. 😞
@pravdoluba kolky je to dnes den?
@nika7787 dnes som 6 deň po transfere 😞
@pravdoluba kazda to tak.ma.len pokoj.citaj,spi,snivaj...a predstavuj si co kraaaasne ta mozno caka.
Uzivaj si sl ko.v zime by to bolo este tazsie.6.den je lepsi ako 1.
Vsak to uz je skoro tyzden.takze uz len jeden tyzden a hotovo....
Ci nie????
Ahojte dievčatá, prinášam vám 2 skutočné príbehy žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie, pridávam ich príbeh po častiach, včera som publikovala 4. časť, ak si chcete skrátiť čakanie na výsledok ET, nech sa páči:
https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-iv-cast-djk3ln/
@osky no jasné, že musím vydržať. Oddychujem a hačkujem. Som doma na pn s krížami a tak je to nekonečné.
@simonesi to takze ležím a zdá sa že to prechádza. Na obed som si dala utrogestan už zo spodu. Veľké bolesti ani kŕče nemám. Tak snáď je všetko Ok. Je tam nejaké zafarbenie ešte ale úplne minimum. Mám ísť na kontrolu že piatok. Ale rozmýšľam že pôjdem skôr . Chcela by som aby skontrolovali to hcg. Skúsim tam zavolať. A navštívim aj endokrinologa. Nepáči sa mi to:(
@simonesi tehu test je slabší, ale zase sa nejako debilne na tom rozpinala tá farba ako predtým, a další už nemám. Nemala som žiadny kŕč nic, chcem sa objednať na krv. Asi to dám na stredu. Nechapem čo sa stalo. Ak mám ráno o 7:30 v krvi 2800 hcg a o 13:30 začnem krvácať do 17, tak nechápem čo sa stalo. Ty si bola u lekára v ten deň? Lebo mne povedal že je všetko Ok. Zabrala mi tá injekcia a aj ascorutin.
@simonesi no do rana zase ani kvapka. neviem co mam robit. povedali ze mam dojst piatok. ale to nevydrzim:( potrebujem vediet ze je v poriadku. vcera som sa rozkrvacala trosku ked som zehlila. zehlila som po sediacky, myslela som ze je to ok. ked som vklude je to ok. testy som si objednala snad pridu za par dni. ten test ma znepokojuje.... nechapem to zr nemam bolesti. ak je gestacny vak 6mm tak nechapem, to by ma asi bolelo uz nie? paneboze, preco vsetko toto!!! :(
Prosim vás, mám už 2 pozitivne testy s zvyšujúcou hodnotou a doktorka mi povedala, že mam čakať 3 týždne na ultrazvuk. Že sa mám ozvať len keď budem krvácať. Môže sa stať niečo s embryjkom aj kebyže nekrvácam? Lebo mne prirodzene ani menštruácia nechodí a bojím sa, že pridem na to sono a už tam nič nebude.Myslím tím aj to biochemické tehotenstvo. Aké máte skúsenosti? Som z toho na nervy a neviem o tom nič nájsť. Ďakujem za hocijakú odpoveď .
@19martinka89 Maťka pokoj. Ja mám lepšiu skúsenosť s tým, že sono nerobia hneď. Ak chceš byť pokojnejšia, tak si urob každý 3-4 deň test. Neboj bude to v poriadku. Držkaj sa. 😘😘😘
Dievčatá, hlavne pokoj. Týmto večným stresom a pozorovaním si robíte zle aj tomu malému. Sama som to robila, všetko som skúmala, hľadala na nete. Aj keď budete chodiť každý deň na sono a kontrolu krvi, čo sa ma stať, stane sa. Proste buď je to dobre s dobre to ostane. Ale treba sa nastaviť pozitívne. Mne sa v 6tt prestalo vyvíjať bábätko:(. V piatok som bola na kyretazi a to som tiež takto panikarila. Proste príroda to rozhodne, všetko ostatne ste už urobili vy a lekárska veda. Nechajte to mimi tešiť sa s vami. Moc Vám držím palce ja idem znovu v júli alebo v auguste.
@simonesi
@willino1 uz som pn. sedim v cakarni. snad mi aspon krv vezmu.... kolko stoji to vysetrenie krvi? uz som v klude. zda sa podla vsetkeho ze krvacam ked sa hybem. ked lezim, spim atd tak ani kvapka. asi mi dlhsie len trvalo pochopit ze nic ine ako cakat sa neda. je to ale jeden z najhorsich pocitov ake som kedy mala. nemohucnost
@vrds hlavne sa nestresuj .
ale 6 mm je veeeeelmi malinko.
ja som mala pred rokom 8mm,potom som zacala spinit a som potratila ani som nevedela ako a kedy to zo mna vypadlo.
ale ja som zu potom mala aj bolesti,pustalo sa krvacanie,3 dni sa to rozbiehalo a asi ten 2.den to odislo ale tym ze som sa dopovala utrosom som zadrziavala to krvacanie..
kazda sme vsak ulne ina,takze to to nepisem ako paiku,len pisem ze 6mm je malo.
ked si nie si ista bez na pohotovost,ja som tam tiez bezala...
Ahojte boli ste niektorá na genetickom a na hematologickom vyšetrení pred ivf ? Pomóhlo Vám takéto vyšetrenie aby bolo otehotnenie úspešne ?
@22erik určite si to urob, je tam nejaká príčina prečo sa nedarí a možno ju takéto špeciálne vyšetrenie odhalí....v centre všetky takéto vyšetrenia dopodrobna nerobia. Určite je to lepšie ísť odtiaľto, ako vyhodiť kopec peňazí do vzduchu, byť sklamaná a potom si to aj tak budeš musieť urobiť. Ja som si robila, endokrinológiu, hematológiu a repro - imuno, genetiku sme neriešili, lebo mne sa ujalo len potom odišlo....našli mi na hemato niečo a ešte raz musím ísť na repro - imuno lebo aj tam, len si to musí ešte raz overiť, keby som to mala urobené skôr mohla som sa vyhnúť 2 x sklamanie a peniaze vyhodené na IVF, takže určite!!!!

@19martinka89 mne potvrdili vysoke kcg vcera a na kontrolu idem uz buduci tyzden