Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
@rokina13 juj tak gratulujem🥰
@ancike01 cafte baby, tak dnes som bola na tej kontrole a stvrtok o tyzden idem na vklad, ze mam1embryo v stadiu vcasnej blastocysty po PK to je oki? Drzte mi paceky🥰🍀🍀🍀
@barborkakr držím palčeky ✊✊✊
@barborkakr Urcite je to v poriadku.😊 Aj my mame 1 vcasnu blastocystu a povedala na nu embryologicka, ze je krasna.😊
@majoranka24 super dakujem, uz mame dcerku z cersveho, ostal posledny tento jeden❤️
@barborkakr Tak to mate skvele.😊 My este na prve len cajame. Vcera sme mali teansfer.😊
@majoranka24 a ako sa citis?
Ahojte. Ja som mala dnes vklad. Hádam to vyjde. ✊
@barborkakr Ja uplne normalne. Vcera som mala z vkladu nafuknute brucho, ale uz trochu splaslo. Zatial ziadne zmeny, ale snad je to este skoro.😊
@231ivana
@majoranka24 dajte vediet baby kedy date test atd ako sa citite uz mate deti?
@barborkakr Ja este nemam. Testovat mam 14.7. Chvalabohu, to je este daleko.😀
@barborkakr ja mám z prvého IFV syna. Teraz to je druhé IFV, prvý vklad. Testovať sa budem skôr ako 14.7. Dovtedy to určite nevydržím. 😀 A cítim sa normalne, ako bežné dni.
@231ivana super drzim palce ja sa uz asi 4. Den otestujem nevydrzim😂
Ahojte baby ako to s vami vyzerá? Už ste niektoré testovali? 😀 ja som sa včera dozvedela dátum KET 15.7. Je na tom niekto podobne? Aby sme si spoločne zastresovali🙈
@lilen123 ja 16.7 🙏🙏🙏
@butterfly333 držím palce ✊ a do akého centra chodis?
@lilen123 ďakujem tiež držím palčeky nech všetko dobre dopadne do Brna reprogenesis
@butterfly333 ja hneď vedľa do Reprofitu 🙂 musíme veriť že všetko dopadne ako má 👍 už aby to bolo
@lilen123 musíme veriť už nemám 20r o 11 dní mám 41r.
@butterfly333 to nie je tak veľa 😉 poznam oveľa staršie čo sa im zadarilo 😊 ja mám 33rokov a bude to môj druhý pokus..mám dosť problém s rastom sliznice ...stále je dosť nízka aj po konských dávkach hormonov...môžem sa opýtať bola si už na meraní sliznice? Aku ju máš teraz vysokú ?ja som bola včera na meraní a bola iba 6,8
@lilen123 tiež som bola včera v Brne sliznica v poriadku 8,5 na 10dc.ze super
@butterfly333 tak to je fakt paradne číslo 👍 gratulujem ..toho sa ja nikdy nedožijem🙈
@lilen123 a čo berieš estrofem?ja 2-2-2
@butterfly333 ja toho beriem dosť vela🙈 Estrofem 2-1-1 +2 vag., Lenzetto sprej, Clexane injekcie, aspirin a od piatku pridávam utrogestan
@lilen123 baby ja idem zajtra brrr mam tremu💕😍🍀🙏🏻
@barborkakr wau držím prsty ✊ a do Čiech či u nás?
@lilen123 ja tiež medrol od februára beriem k tomu kopu vitamínov plus estrofem od soboty utrogestan 4-0-4 a fraxik
@lilen123 u nas😊
Tak co testoval dakto po vklade?

@rokina13 jooj to este tolko cakat...