Chystáte sa na KET- máj,jún 2020?
Krasny dnik baby. Chysta sa niektora z vas na KET?😊Ja uz ano a dufam ze uz v maji mozem ist. A verim ze 2 vklad uz bude do konca uspesny🙏. Drzim vsetkym palceky a tesim sa na vase prispevky ako sa budeme navzajom podporovat🍀🍀❤✊✊
@zuzanita123 aha tak ja uz neviem 😕
@zuzanita123 myslis ket?
@zuzanita123 ale citala som mnoho prispevkov kedy baby dostali menstruaciu niekolko dni pred krvnymi testami
Ano po Ket, asi vela zalezi co beriete, ja som mala estrofem, vkladala progesteron a pichala prolutex...a chodim do Gyncare Ke, tak mi povedali v centre a u mna to tak aj fungovalo...
@zuzanita123 tiez chodim do Gyncare a ano niekto mozno dostal skor menstruaciu ale myslim ze to je vynimka, pretoze aby prisla menstruacia tak by mali asi klesat hodnoty progesteronu a estrogenu....a to je az.po vysadeni liekov. Aspon tak tomu nejak chapem ja.
@mandarinka1212 tak budeme cakat ze nam potom napises ako si dopadla.☺
@lenkakvietkova tak preto ma par dni pred ocakavanou mrchou boli tak brucho?
@mandarinka1212 ja som po ket a tiež mi vložili 5dnove no doktor povedal že na krv mám ísť 30.7 No podľa apky mám ms ktora mi chodí presne 25.7 a vklad bol na 19dc.
Baby pomoc, mna asi porazí 😔 na KET som bola v stredu 15.7. a už na druhý deň som cítila pálenie a svrbenie v intímnej oblasti 🙈 kúpila som si canesten ale len sa to zhorsovalo..cez víkend som to už nevedela vydrzat a dnes som isla na gyndu..doktorka mi povedala že mi nemôže nič predpísať lebo nevie či som tehotná ..poslala má na krv ..som len 5 deň po KET🙈 ved to mi ešte v krvi nemusí ukazat prepaana..som v strašnom strese ..cítim že budem sklamana :( a nič z toho nebude aj keď si myslím že v krvi ešte nemusí nič vidieť..o hodinu mám ísť po výsledok 🙉
@lilen123 moze byt minimalne,vsetko nad 5 je super 😁ale ta hodina sa bude vliect ako den 😂
Aj vies co vkladali?
@wejuska7910 vkladali mi 5 dňové embrio...ja práveže rozmýšľam že zdrhnem lebo to fakt ešte nechcem vedieť 🙈 čítala som že od šiesteho dňa sa uvoľňuje HCG do krvi 🙉
@lilen123 nestresuj 😁mne sa uhniezdilo v den vkladu a na 7 som uz mala ciarku peknu 😉
Cize v krvi to bolo ovela skor
@lilen123 myslim ze krv by uz mohla ukazat, daj vediet ako si dopadla 🙂 drzim palce, bude to dobre
@barborkakr musime verit, ze to vyslo a bude dobre. Skusala si este testovat?
@lenkakvietkova boze to sú nervy 🤯 HCG som mala 18 ..v tabuľke vedľa výsledku bolo že by malo byt nad 10..čo som splnila 😅 doktorka vravela že primerane číslo na 5 deň po KET
@lenkakvietkova test som neskusala lebo som už radšej letela domov ..a neviem či by pri takom vysledku ukázalo slabucku čiarku..už stresov bolo na dnes dosť 😅
@lenkakvietkova iba vcera a nic..uz nemam testy zajtra idem na krv...
@lilen123 jeeej tak to je parada, tesim sa velmi, tfuj tfuj tfuj,.nech je aj nadalej vsetko v poriadku 🙏
@barborkakr budem držať palce.
@lilen123 super,mala by si sa tesit ze to vyslo 😊😊
@lenkakvietkova dakujem 😉 aj keď je ešte skoro na radost..pri mojom prvom ET som mala krasne silne dve čiarky myslím že už na 10den..isla som o pár dni na krv a HCG bolo veľmi nízke ..urobila som si ešte raz test a čiarka bola úplne slabučká...o deň už žiadna..čiže ja som už pripravená na všetko 🙈
@wejuska7910 ešte nemám vyhraté 😉
@lilen123 to nebudes mat cele tehu zial,ale drzim palce nech to dobre dopadne 😊
@wejuska7910 veru až po pôrode môžem povedať 😀 ale dakujem ❤️
@lilen123 tak tak. Za malo,vsetko dobre vam zelam 😊😉drzkajte sa
@lilen123 to je super na 5dpt.
@lilen123 super gratulujem,tiez som mala takuto ciarku

Dievcata mne doktor v centre povedal ze kym nevysadim lieky tak menstruaciu ani nedostanem a tak aj bolo. Po prvom negativnom vklade mi sestricka kazala vysadit lieky a do 4 dni som mala dostat a tak aj bolo...