icon

Darcovstvo vajíčok

eliska1444
4. nov 2012

Som dvojnasocna mamicka, uz pät rokov a z muzickom uz neplanujeme babätko.. dr. mi na poslednej prehliadke povedala ze som plne zdrava na dalsie otehotnenie,som sice po laparke kvoli cystam ale uz je to o.k..... a tak z dovodu ze som este mlada a schopna mat dozrete vajicka ktore su schopne 🙂 .. mi dr. navrhla darcovstvo vajicok... co si o tom myslite?? Som asi blba bo som si myslela ze je to nerealne na slovensku 🙂 .. a tak chcem sa dozvediet viac...bo ja uz deti cakat nechcem..

Strana
z3
dahra
15. jan 2013

@spuntikmathiasko - cele cudzie, anonymny darca muz a zena, nezavisli od seba

spuntikmathiasko
16. jan 2013

@dahra a uhniezdilo sa v pohode? Podarilo sa otehotniet?

dahra
16. jan 2013

@spuntikmathiasko - jasné, na prvý šup, tehu bez problemov, ziadne nevolnosti, ziadne neprijemne sprievodne znaky a krpec prospieva. 🙂

jackinka29
15. feb 2013

@eliska1444 ahoj je to uzastne ako to tu pises ako chces pomoct az ma dojalo to co pises pretoze patrim medzi zeny ktore cakaju na darkynu, dufam ze sa dockam, keby som nezila v tejto dobe ktora toto umoznuje utrapim sa k smrti ze nemozem byt matkou, urcite by som umierala pomaly znutra ten pocit , ze nemozte dat muzovi to najkrajsie a sama sebe ten pocit ze vas niekto strasne miluje ako vase dieta. A tie slova maminka lubim ta ☹

jackinka29
15. feb 2013

@eliska1444 no to si pis ze ho rodicia budu milovat, lebo ten kto toto podstupi urcite nechce dieta na 5 minut na hranie ale je to o strasne silnej tuzbe, takyto rodicia velmi tuzia mat to dieta a daju mu vsetko na sveteeee

jackinka29
15. feb 2013

@lalia123 hmm zeny to mali vzdy tazsie vo vsetkom

rachel36a
25. mar 2013

@eliska1444 je od tebe fantastické že sa rozhoduješ nad takouto možnosťou... je nás tu veľa čo nemôžeme mať vlastné detičky pretože nemáme kvalitné vajíčka a každý deň ďakujeme a dúfame že sa nájde žena ktorá to pre nás urobí... dúfam, že sa aj pre mňa s mm nájde čím skôr žena ktorá nám pomôže splniť si náš sen...

eliska1444
autor
25. mar 2013

vela sa zmenilo ked som uz mala nastupit na liecbu a odber vajicok pre tie z vas ktoré to cakate som ostala tehu nakoniec sme sa nedostali.. iba do 9 tt ... a tym sa vsetko skoncilo, zistili mi leukemiu AML a som na chemo, a tak ak nakopem tu chorobu dakam a budem moct znovu byt darkyna veeeeeeeelmi rada pomozem...

maminee
8. mar 2015

neviete ako to ke s darcovstvom pre konkretnu osobu ktora nie je rodina?

katesr
Odpoveď bola odstránená
silvus1
13. jún 2015

chcela by som sa opytat ked ste boli na vysetreni ze idete darovat vajicka mali ste dobre vysledka ako dlho ste cakali ked si vas vyberu dajte mi vediet

silvus1
13. jún 2015

ja mam vsetky testy dobre a povedali ze mam cakat ked si niekto ma vyberie aby som mohla darovat vajicka

silvus1
13. jún 2015
pipirka1
26. okt 2015

Ahojte vela a dlho som rozmyslala ci darovat vajicka .uz som sa rozhodla a rada by som tym niekomu pomohla.vedel by mi niekdo napisat prosim viac o tom?chcela by som ist do nitry.boli ste tam noekdo?dakujeeem

Strana
z3