icon

Darované embryo - skúsenosti

dadenka42
14. júl 2018
Strana
z4
januska2579
19. júl 2018

@dadenka42 čo by si chcela vedieť?

dadenka42
autor
19. júl 2018

@januska2579 ahoj, ako dlho ste cakali na darovane embryo? A ako prebieha priprava, myslim nejaka stimulacia, lieky....

ivankalaco
1. aug 2018

@dadenka42 Ahojky, skús kliniku Reprogenesis v Brne, tam to ide rýchlo 🙂 My máme darované vajíčka a darkyňu sme mali za 3 dni..

dadenka42
autor
1. aug 2018

@ivankalaco ahoj, uz aj my mame darcovske embrya....len pockat na menzes a zacnem pripravu na vklad. Islo to pomerne rychlo, ozvali sa nam po prvej konzultacii asi po 3 tyzdnoch, ze maju pre nas na vyber ☺. Zacala som s uzivanim prednisonu, a po zaciatku menzesu, 2.den cyklu pridam estrofem. Uvidim, ako ho budem znasat, lebo z prednisonu sa mi kruti hlava.

ivankalaco
2. aug 2018

@dadenka42 Držím palčeky, nech sa všetko podarí 🙂 Ja som mala1x Diphereline 3,75, beriem 3xdenne Estrofem 2mg a denne 4-0-4 Utrogestan.. 7.8. idem do Reprogenesisu na kontrolu HCG..

dadenka42
autor
2. aug 2018

@ivankalaco Aj ja mooc drzim palceky...nech je HCG pekne vysoke a babenko pekne uhniezdene ☺

ivankalaco
2. aug 2018

@dadenka42 Ďakujem

sticker
dadenka42
autor
7. aug 2018

Žienky moje, ak ste užívali Prednison, ovplyvnilo vám to dĺžku menštruačného cyklu? Užívam pred vkladom embryjka, a čakám už len na menzes, aby som vedela odhadom porátať dni.....kedy to už bude 🙂

dadenka42
autor
7. aug 2018

@ivankalaco ahoj, ako ti dopadla kontrola HCG? Verím, že to tam je 😉

ivankalaco
7. aug 2018

@dadenka42 Áno.. HCG 1632 🙂

dadenka42
autor
7. aug 2018

@ivankalaco 😍jeeej...ani nevieš, ako sa teším. Zo ❤ prajem krásne a zdravé babenko, a úspešné tehuľkovanie ☺

ivankalaco
7. aug 2018

@dadenka42 Ďakujem ti veľmi pekne za prianie.

sticker
salaj
15. sep 2018

ahojte my tuto moznost tiez zvazujeme ak sa mozem spytat kolko vas to cele stalo

ivankalaco
15. sep 2018

@salaj Ahoj.. ja som mala darované vajíčka, spermie boli môjho muža a stálo nás to 4500 euro v Reprogenesise v Brne. Je to pre nás to najlepšie rozhodnutie..

januska2579
15. sep 2018

@salaj uvažujete o darovanom embryu alebo vajickach od darkyne? My mame darované embryo a v reprofite v Brne nás to vyšlo 25000 CZK plus lieky, estrofem a Utrogestan

salaj
15. sep 2018

@januska2579 darovane embrio a ako rychlo to ide a podarilo sa vam na prvy sup

januska2579
15. sep 2018

@salaj no bolo to rýchle, 22.12. sme boli na konzultácii ohľadom toho, mailom mi ešte ten deň poslali dotazníky na vyber vhodných darcov-krvné skupiny, výška, váha, farba oči, vlasov, vzdelanie. Následne zaslali charakteristiku vhodných darcov či súhlasíme. Po odsúhlasení sa počkalo na ms a začala som brat estrofem od 2.dc, potom ultrazvuk , pridaný Utrogestan a 23.1. Vklad. Dnes som 36+1 a čakáme kedy sa naše dievčatko vypýta na svet 🙂

salaj
17. sep 2018

@januska2579 tak to bolo naozaj rychle a ak smiem vediet preco ste sa takto rozhodli my nemozme mat spolu koli genetike

januska2579
17. sep 2018

@salaj nám po prvom ivf neostalo z 5 vajicok ani jedno embryo na vklad, mám už 39 rokov a muž veľmi zlý spg, vraj ani kvalita mojich vajicok nebola Ok. Takze sme to nechceli už znovu zažiť celé, manžel bol hneď za tuto voľbu a teraz sa už nevie dočkať až sa mala narodí 🙂 vôbec to neberieme akože cudzie bábätko, alebo niečo take, proste je naša a už teraz ju lubime.

salaj
17. sep 2018

@januska2579 mi sme neni 100 percent rozhodnuty ale inu moznost nemame

ceklis
17. sep 2018

@salaj môžem sa spýtať, či Vám v centre nenavrhli spravit genetiku vašich embryii (PGD). Keď máte zle genetické vysledky, sú ešte vlastne vajíčka a spermie ok, tak neskúsite aspoň pred darovaným embryom ivf a zamerajú sa na genetiku embryjka?

salaj
17. sep 2018

@ceklis ano to sme skusali ale stalo nas to 5000 eur a z 10 embrio boli geneticky dobre 4 a na vklad iba 1 a to sa neujalo. predtym som bola tehotna 2 krat a oba razy bolo chore

ceklis
17. sep 2018

@salaj :( tak to ma mrzí naozaj. Viem, že to nie je lacná záležitosť. Ja to mám ako poslednú alternatívu pred darovanymi vajíčkami a tak sa len bojím ako to dopadne. Tie peniaze ozaj nie sú sranda a o sklamaniach ani nejdem pisat. Držím palce aby sa podarilo či to vajíčko darované či embryjko.

salaj
17. sep 2018

@ceklis dakujem

jarmila85
19. sep 2018

Dievčata boli ste niektorá v centre iskare v ba? chcem tiež požiadať o darovanie..aká je pravdepodpbnosť úspechu že sa to ujme že sa mu zapáči u mna? neviete?

iris35
9. nov 2018

@jarmila85 ahoj ja som bola zial neuspesne.Ale uspesnost je velmi velka vraveli mi az 70 percent.Pred tym 3 neuspesne ICSI drzim palce

samrolka2019
4. okt 2019

Ahojte, planujem KET s darovanymi embryjkami v GYN FIV. Baby ktore uz mate darovane babatka chcem sa spytat ci sa na vas babatko podoba aspon trosku. Ci v centre odhadli podobnost darcov s vami. Ci ste povedali v okoli ze mate darovane babatka... pripadne ako riesite otazku - na koho sa podoba?
Mali by sme ist na KET koncom oktobra, ale ja sa tohoto velmi obavam. Tie otazky a hladanie podoby 🤦🏻‍♀️. Mame uz syna 4r. z darcovskych spermii a ten je uplna kopia mna. Takze tam nikto nic neriesi. . 🤷🏻‍♀️

januska2579
4. okt 2019

@samrolka2019 my mame darované a mala je kópiou môjho muža od narodenia 🙂 vie to len moja mama a jedna kamoska, nikomu sa to nechystáme hovoriť.

zuzik5891
31. okt 2019

Ahoj baby... práve riešime že sa pustíme po dvoch nevydarených ivf do darovaných vajíčok no stále premýšľam čo a ako...moje vajíčka niesú veľmi kvalitné no aj fragmentácia DNA spermií môjho priateľa je 56%...v našom prípade darovanie spermií neprichádza do úvahy... môj by sa s tým jednoducho nevyrovnal a ja to rešpektujem... myslíte že ak oplodnia kvalitné vajíčka darkyne jeho spermiami je nádej na úspech?... samozrejme priplatíme si aj PICSI a MACS...ja nad tým stále premýšľam...

efran
11. nov 2019

Ja som po transfere s darcovským vajičkom. Spermie sú mužove. Vo štvrtok 14.11. idem na krv. Som zvedavá či sa to uchytilo. Ešte máme 2 mrazáčikov. Zatiaľ nič necítim. A keby sa aj bábo nepodobalo na nás, tak na niekoho z rodiny bude podobné, lebo naše rodiny sú teké miešané, že niečo sa trafí určite🙂 máme blondakov, hnedovlasých, čiernych a dokonca aj ryšavých. A moj muž taktiež :D

Strana
z4