Darované embryo - skúsenosti
@januska2579 ahoj, ako dlho ste cakali na darovane embryo? A ako prebieha priprava, myslim nejaka stimulacia, lieky....
@dadenka42 Ahojky, skús kliniku Reprogenesis v Brne, tam to ide rýchlo 🙂 My máme darované vajíčka a darkyňu sme mali za 3 dni..
@ivankalaco ahoj, uz aj my mame darcovske embrya....len pockat na menzes a zacnem pripravu na vklad. Islo to pomerne rychlo, ozvali sa nam po prvej konzultacii asi po 3 tyzdnoch, ze maju pre nas na vyber ☺. Zacala som s uzivanim prednisonu, a po zaciatku menzesu, 2.den cyklu pridam estrofem. Uvidim, ako ho budem znasat, lebo z prednisonu sa mi kruti hlava.
@dadenka42 Držím palčeky, nech sa všetko podarí 🙂 Ja som mala1x Diphereline 3,75, beriem 3xdenne Estrofem 2mg a denne 4-0-4 Utrogestan.. 7.8. idem do Reprogenesisu na kontrolu HCG..
@ivankalaco Aj ja mooc drzim palceky...nech je HCG pekne vysoke a babenko pekne uhniezdene ☺
@dadenka42 Ďakujem

Žienky moje, ak ste užívali Prednison, ovplyvnilo vám to dĺžku menštruačného cyklu? Užívam pred vkladom embryjka, a čakám už len na menzes, aby som vedela odhadom porátať dni.....kedy to už bude 🙂
@ivankalaco ahoj, ako ti dopadla kontrola HCG? Verím, že to tam je 😉
@dadenka42 Áno.. HCG 1632 🙂
@ivankalaco 😍jeeej...ani nevieš, ako sa teším. Zo ❤ prajem krásne a zdravé babenko, a úspešné tehuľkovanie ☺
@dadenka42 Ďakujem ti veľmi pekne za prianie.

ahojte my tuto moznost tiez zvazujeme ak sa mozem spytat kolko vas to cele stalo
@salaj Ahoj.. ja som mala darované vajíčka, spermie boli môjho muža a stálo nás to 4500 euro v Reprogenesise v Brne. Je to pre nás to najlepšie rozhodnutie..
@salaj uvažujete o darovanom embryu alebo vajickach od darkyne? My mame darované embryo a v reprofite v Brne nás to vyšlo 25000 CZK plus lieky, estrofem a Utrogestan
@januska2579 darovane embrio a ako rychlo to ide a podarilo sa vam na prvy sup
@salaj no bolo to rýchle, 22.12. sme boli na konzultácii ohľadom toho, mailom mi ešte ten deň poslali dotazníky na vyber vhodných darcov-krvné skupiny, výška, váha, farba oči, vlasov, vzdelanie. Následne zaslali charakteristiku vhodných darcov či súhlasíme. Po odsúhlasení sa počkalo na ms a začala som brat estrofem od 2.dc, potom ultrazvuk , pridaný Utrogestan a 23.1. Vklad. Dnes som 36+1 a čakáme kedy sa naše dievčatko vypýta na svet 🙂
@januska2579 tak to bolo naozaj rychle a ak smiem vediet preco ste sa takto rozhodli my nemozme mat spolu koli genetike
@salaj nám po prvom ivf neostalo z 5 vajicok ani jedno embryo na vklad, mám už 39 rokov a muž veľmi zlý spg, vraj ani kvalita mojich vajicok nebola Ok. Takze sme to nechceli už znovu zažiť celé, manžel bol hneď za tuto voľbu a teraz sa už nevie dočkať až sa mala narodí 🙂 vôbec to neberieme akože cudzie bábätko, alebo niečo take, proste je naša a už teraz ju lubime.
@januska2579 mi sme neni 100 percent rozhodnuty ale inu moznost nemame
@salaj :( tak to ma mrzí naozaj. Viem, že to nie je lacná záležitosť. Ja to mám ako poslednú alternatívu pred darovanymi vajíčkami a tak sa len bojím ako to dopadne. Tie peniaze ozaj nie sú sranda a o sklamaniach ani nejdem pisat. Držím palce aby sa podarilo či to vajíčko darované či embryjko.
Dievčata boli ste niektorá v centre iskare v ba? chcem tiež požiadať o darovanie..aká je pravdepodpbnosť úspechu že sa to ujme že sa mu zapáči u mna? neviete?
Ahojte, planujem KET s darovanymi embryjkami v GYN FIV. Baby ktore uz mate darovane babatka chcem sa spytat ci sa na vas babatko podoba aspon trosku. Ci v centre odhadli podobnost darcov s vami. Ci ste povedali v okoli ze mate darovane babatka... pripadne ako riesite otazku - na koho sa podoba?
Mali by sme ist na KET koncom oktobra, ale ja sa tohoto velmi obavam. Tie otazky a hladanie podoby 🤦🏻♀️. Mame uz syna 4r. z darcovskych spermii a ten je uplna kopia mna. Takze tam nikto nic neriesi. . 🤷🏻♀️
@samrolka2019 my mame darované a mala je kópiou môjho muža od narodenia 🙂 vie to len moja mama a jedna kamoska, nikomu sa to nechystáme hovoriť.
Ahoj baby... práve riešime že sa pustíme po dvoch nevydarených ivf do darovaných vajíčok no stále premýšľam čo a ako...moje vajíčka niesú veľmi kvalitné no aj fragmentácia DNA spermií môjho priateľa je 56%...v našom prípade darovanie spermií neprichádza do úvahy... môj by sa s tým jednoducho nevyrovnal a ja to rešpektujem... myslíte že ak oplodnia kvalitné vajíčka darkyne jeho spermiami je nádej na úspech?... samozrejme priplatíme si aj PICSI a MACS...ja nad tým stále premýšľam...
Ja som po transfere s darcovským vajičkom. Spermie sú mužove. Vo štvrtok 14.11. idem na krv. Som zvedavá či sa to uchytilo. Ešte máme 2 mrazáčikov. Zatiaľ nič necítim. A keby sa aj bábo nepodobalo na nás, tak na niekoho z rodiny bude podobné, lebo naše rodiny sú teké miešané, že niečo sa trafí určite🙂 máme blondakov, hnedovlasých, čiernych a dokonca aj ryšavých. A moj muž taktiež :D

@dadenka42 čo by si chcela vedieť?