icon

Druhý pokus mimotelového oplodnenia - jeseň - zima 2012

gelinka75
23. aug 2012

Ahojte kocky,
chystame sa na 2. pokus IVF, tak budem rada ak sa nas najde viac a budeme moct pokecat o nasich starostiach aj radostiach. 🙂

jomini
29. aug 2012

@gelinka75 tak 🙂 v zime budeme uz tehulky, chystate sa podpisat novu ziadost?

gelinka75
autor
29. aug 2012

@jomini asi ano som zvedava co povie dr. idem tam buduci piatok, vidis, uz minule som to po nej chcela a takto som musela mesiac cakat 😠

jomini
29. aug 2012

@gelinka75 neboj, vsetko ma svoj vyznam, asi mate dostat babatko ako vianocny darcek 🙂 dr. vravela, ze na schvalenie ziadosti sa caka teraz dva mesiace, ja mam vseobecnu.. inak nas velmi rychlo vybavila na poslednej konzultacii, zopakovala pocet vajok, embryi a vytiahla novu ziadost, na kazde vysetrenie kt. som chcela povedala, ze to netreba, jedine genetiku nam odsuhlasila.. ufff, hard work 🙂

gelinka75
autor
30. aug 2012

@jomini ano viem, ze sa tolko caka, ale nejak sa teraz neponahlam, vypla som uplne, tak mi to je kvazi jedno, ten kolotoc je riadna zataz, uz ivf neverim tak ako som verila predtym a ty si si dala tu genetiku nakoniec? zabudla som ci si mi to pisala

jomini
31. aug 2012

@gelinka75 ani ja sa uz tak nespolieham na ivf, lenze inu moznost nemame, no brno ma oslovilo, mam z neho dobre pocity, na genetike sme este neboli, momentalne dovolenkujem 🙂 no pojdeme na nu do brna, vychadza tam lacniejsie. my sme sa s mum bavili aj o adopcii..aj ked som vzdy bola proti, no spravime si pripravu a pocas cakania budeme skusat ivf, mas limit je 5xivf

gelinka75
autor
31. aug 2012

@jomini ja som tiez proti adopcii a nechcem tym liecit svoju neplodnost, vobec som nad tym neuvazovala, len tak som to nadhodila muzovi a on ale nebol proti, ale to az ked budem mat nad 40 a ked bude jasne, ze uz spolocne dieta nebudeme mat, ani neviem do kolkych rokov sa to da cele absolvovat

jomini
1. sep 2012

@gelinka75 tiez netusim, do kolkych rokov sa da adoptovat, no viem, ze na babo sa caka min. dva roky od zapisania, chceli by sme to zacat riesit v pripade, ze by druhe ivf nebolo uspesne..aj ked vidim tu noho baba, kt. sa to podarilo na posledny pokus 🙂

gelinka75
autor
1. sep 2012

@jomini ked si vynechala estrofem tak ti mrcha prisla na ktory den? a ten dalsi cyklus si mala v pohode? mne sa zda, ze som trocha vyhodena z kolaji na 8DC som mala malinke spinenie, neviem co to znamena 😕 aj ma brusko trocha bolelo, asi to bude tymi hormonmi co este mame v sebe 😠

jomini
1. sep 2012

@gelinka75 po et mi prisla v den, ked som vysadila utros s estrofeno, po ket mi prisla po niekolkych dnoch..no celkovo mam cyklus rozhadzany z tych hormonov, predtym som mala 28. dnovy cyklus ako hodinky, aj ovulku citim dost..ked som to povedala v GF odbila ma, ze to mam riesit so svojim lekarom a nie v cetre, lebo za to nie su plateny a este ze to mam urcite z psychiky a mam si vycistit hlavu..kukala som ako puk 😒 ..no ty mozes byt aj tehu, nie?

gelinka75
autor
1. sep 2012

@jomini to isto nie, ked som zacala brat tabletky na ket tak sme nesnazilkovali vobec, skoro v kuse mi bolo blbo a potom som vysadila a dosla mrcha, teraz v podstate len zacal novy cyklus, to az takto ta odbila stenova? 😕 😔

katuska54
1. sep 2012

ahojte dievcata, aj Vam meskala mrska po IVF? teraz cakam kedy pride aby som mohla zacat uzivat estrofem a stale nechodi. aj dr. mi povedala,ze mi bude meskat,lebo ze mam nizku sliznicu. Po nevydarenom ET som dostala mrchu po vysadeni utrosu hned na dalsi den a teraz cakam na mrchu koli KET-ku.

jomini
2. sep 2012

@gelinka75 presne tak, normalne som nechapala..ved oni ma nacpali liekmi ale riesit to mam u svojho lekara.. ved v CAR nejlepsie vedia, aky maju ucinok vsetky tie stimulky pre telo..mimochodom, hlavu mam taku cistu a kludnu ako nikdy 😀 vy sa chystate na genetiku?

radina
2. sep 2012

Ahojte, rada by som sa pridala do diskusie. Tiez nas caka 2. pokus ivf niekedy v zime po vysledkoch reprodukcnej imunologie, na ktoru ideme do Prahy. Chcem tym predist dalsim nezdarom, bohvie co nam tam zistia 😖
V septembri dufam stihame ket a podavame ziadost do poistovne.

gelinka75
autor
2. sep 2012

@katuska54 ahoj mne dosla hned po nevydarenom ET, trvala 8 dni 😠 ty si bola na KET?

gelinka75
autor
2. sep 2012

@jomini neviem, momentalne som v stave, ze sa mi nechce nic riesit 😝 dame novu ziadost a uvidime co bude dalej, ved to, ze nechapem co ti povedala, ked treba mat v poriadku cyklus, malo by jej na tom zalezat, uvidim co mne povie ked pridem na konzultaciu 😔

gelinka75
autor
2. sep 2012

@radina ahoj, myslis, ze mate problem s imunitou?

jomini
2. sep 2012

@gelinka75 mozno sa na jej slova pozeram prilis citovo, kedze to dvakrat nevyslo ..neviem, akosi som prestala doverovat nasim CAR, mm im nedoveroval od zaciatku ..no ostala som zarazena, hlavne, ked mi na kazde vysetrenie, kt. som sa pyta, povedala, ze netreba, kedze su potrebne v pripade, ze potrati a ja som ani neotehotnela.

radina
2. sep 2012

@gelinka75 Ani nie, ale chcem si byt ista hlavne kvoli ivf. Citala som, ze asi polovici parov nieco najdu. Aspon tak to uvadza ta klinika v Prahe, ktori robia z imunity vsetko. My mame problem okrem ineho aj v spermiach a ja mam znizene amh.

lulu1982
3. sep 2012

ahojky , aj my sa chystáme na druhé IVF. dnes začínam so stimulkou 🙂

katuska54
3. sep 2012

@gelinka75 ahoj,mne po nevydarenom ET tiez prisla hned,ale teraz cakam kedy pride lebo mame ist na KET. a mrske sa stale nechce 😠

olivia31
6. sep 2012

@lulu1982 Ahoj držím ti palce aby sa to podarilo. 😉

lulu1982
7. sep 2012

@olivia31 veľmi pekne ďakujem 🙂

olivia31
7. sep 2012

@lulu1982 Ahoj ak sa môžem opýtať kam chodíš do car? 🙂

radina
8. sep 2012

Ahojte, ja sa chystam teraz v sept. na ketko. idete tiez niektora?

gelinka75
autor
8. sep 2012

no baby tak podpisali sme druhu ziadost, poslala nas dr. ku geneticke na vysetrenie, ideme hned v pondelok, vysledky budu o 2 mesiace 😉

olivia31
8. sep 2012

@gelinka75 Ahoj a kde ideš na genetiku?

tinkatinulka
8. sep 2012

Ahojte.Bola som u mojej doki na pokec, a upozornila ma že u mna je velka pravdepodobnost ohhs.V Heliose mame ale odporucany dlhy protokol.Kto stanovuje či bude dlhy alebo krátky? Poistovna alebo CAR? Preto začíname vážne zvažovat RF Brno.áte skúsenosti???Dik

gelinka75
autor
8. sep 2012

@tinkatinulka protokol stanovuje car, ked mas hormony v poriadku davaju dlhy protokol na potlacenie cyklu

@olivia31 ahoj, ideme do GF ona ordinuje u nich vo vybrane dni, tak to sa mi celkom aj hodi, ze nemusime ist mimo

olivia31
8. sep 2012

@gelinka75 Ahoj tak to máš super ako sa ti páči to centrum moja známa tam idem.

olivia31
8. sep 2012

@tinkatinulka Myslím že to stanovuje Car aký budeš mať protokol Ale nie som si istá na sto percent.