Druhý pokus mimotelového oplodnenia - jeseň - zima 2012
Ahojte kocky,
chystame sa na 2. pokus IVF, tak budem rada ak sa nas najde viac a budeme moct pokecat o nasich starostiach aj radostiach. 🙂
@gelinka75 neboj, vsetko ma svoj vyznam, asi mate dostat babatko ako vianocny darcek 🙂 dr. vravela, ze na schvalenie ziadosti sa caka teraz dva mesiace, ja mam vseobecnu.. inak nas velmi rychlo vybavila na poslednej konzultacii, zopakovala pocet vajok, embryi a vytiahla novu ziadost, na kazde vysetrenie kt. som chcela povedala, ze to netreba, jedine genetiku nam odsuhlasila.. ufff, hard work 🙂
@gelinka75 ani ja sa uz tak nespolieham na ivf, lenze inu moznost nemame, no brno ma oslovilo, mam z neho dobre pocity, na genetike sme este neboli, momentalne dovolenkujem 🙂 no pojdeme na nu do brna, vychadza tam lacniejsie. my sme sa s mum bavili aj o adopcii..aj ked som vzdy bola proti, no spravime si pripravu a pocas cakania budeme skusat ivf, mas limit je 5xivf
@jomini ja som tiez proti adopcii a nechcem tym liecit svoju neplodnost, vobec som nad tym neuvazovala, len tak som to nadhodila muzovi a on ale nebol proti, ale to az ked budem mat nad 40 a ked bude jasne, ze uz spolocne dieta nebudeme mat, ani neviem do kolkych rokov sa to da cele absolvovat
@jomini ked si vynechala estrofem tak ti mrcha prisla na ktory den? a ten dalsi cyklus si mala v pohode? mne sa zda, ze som trocha vyhodena z kolaji na 8DC som mala malinke spinenie, neviem co to znamena 😕 aj ma brusko trocha bolelo, asi to bude tymi hormonmi co este mame v sebe 😠
@gelinka75 po et mi prisla v den, ked som vysadila utros s estrofeno, po ket mi prisla po niekolkych dnoch..no celkovo mam cyklus rozhadzany z tych hormonov, predtym som mala 28. dnovy cyklus ako hodinky, aj ovulku citim dost..ked som to povedala v GF odbila ma, ze to mam riesit so svojim lekarom a nie v cetre, lebo za to nie su plateny a este ze to mam urcite z psychiky a mam si vycistit hlavu..kukala som ako puk 😒 ..no ty mozes byt aj tehu, nie?
ahojte dievcata, aj Vam meskala mrska po IVF? teraz cakam kedy pride aby som mohla zacat uzivat estrofem a stale nechodi. aj dr. mi povedala,ze mi bude meskat,lebo ze mam nizku sliznicu. Po nevydarenom ET som dostala mrchu po vysadeni utrosu hned na dalsi den a teraz cakam na mrchu koli KET-ku.
Ahojte, rada by som sa pridala do diskusie. Tiez nas caka 2. pokus ivf niekedy v zime po vysledkoch reprodukcnej imunologie, na ktoru ideme do Prahy. Chcem tym predist dalsim nezdarom, bohvie co nam tam zistia 😖
V septembri dufam stihame ket a podavame ziadost do poistovne.
@gelinka75 mozno sa na jej slova pozeram prilis citovo, kedze to dvakrat nevyslo ..neviem, akosi som prestala doverovat nasim CAR, mm im nedoveroval od zaciatku ..no ostala som zarazena, hlavne, ked mi na kazde vysetrenie, kt. som sa pyta, povedala, ze netreba, kedze su potrebne v pripade, ze potrati a ja som ani neotehotnela.
ahojky , aj my sa chystáme na druhé IVF. dnes začínam so stimulkou 🙂
Ahojte, ja sa chystam teraz v sept. na ketko. idete tiez niektora?
no baby tak podpisali sme druhu ziadost, poslala nas dr. ku geneticke na vysetrenie, ideme hned v pondelok, vysledky budu o 2 mesiace 😉
Ahojte.Bola som u mojej doki na pokec, a upozornila ma že u mna je velka pravdepodobnost ohhs.V Heliose mame ale odporucany dlhy protokol.Kto stanovuje či bude dlhy alebo krátky? Poistovna alebo CAR? Preto začíname vážne zvažovat RF Brno.áte skúsenosti???Dik
@tinkatinulka protokol stanovuje car, ked mas hormony v poriadku davaju dlhy protokol na potlacenie cyklu
@olivia31 ahoj, ideme do GF ona ordinuje u nich vo vybrane dni, tak to sa mi celkom aj hodi, ze nemusime ist mimo
@tinkatinulka Myslím že to stanovuje Car aký budeš mať protokol Ale nie som si istá na sto percent.

@gelinka75 tak 🙂 v zime budeme uz tehulky, chystate sa podpisat novu ziadost?