Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
@kostickabonnie ahoj no áno ešte stále tu obsmrdam.. Kocky mamickuju ako ty tak nemajú čas.. A ideš malému po sestričku
?super.. My pauzujeme.. Liečim sa.
Hcg 1020 😀. To muselo raz vyjst! Som na starte na dlhej ceste,za uspesnym cielom 🙂 ako sa mate kocky?
@saxana15 blahozelam, setri sa, aby vsetko dobre dopadlo 😉
@candour prepac,absolutne ta nechapem.Lekar ti chce pomoct a ty nechces lieky??? Keby to v tvojom pripade islo bez hormonov,tak si tehotna a nepotrebujes podobne diskusie.Ja som raz potratila a ked mi potom Dr.dala duphaston a ascorutin,tak som ani nepipla.Duphaston mi dala aj na zaciatku druheho tehu pre istotu a tiez som ho bez reci brala
@katarinka289 nevies o com je rec.ja mam zdravu maternicu aj vajecniky.nemam vajcovody.tie lieky sa beru na podporu rastu maternice,ktora mne funguje normalne,takze pipat budem ked mi da lekar nieco co netreba.rec je o estrimaxe.doteraz mi horm.lieky viac uskodili pri mojej dg.takze hladam aj ine riesenia.asi tak.
@candour no tak nie som lekar a predpokladam,ze ani ty nie.Asi by ti ich nedaval pre nic za nic
@katarinka289 hej dnes ti v ivf centrach daju hlavne to na com zarobia,asi tak.a doktorka som aj ked nie mediciny.asi tak.a vobec,neviem co sa staras
@candour ja som mala ket v prirodzenom cykle bez estrimaxu. Nebol s tym problem, kedze som nemala nikdy problem so sliznicou. Pokial aj tebe bez problemov narastie bez liekov,nevidim dovod brat estrimax. Neviem kam chodis, ja som chodila do reprofitu a nebol problem sa dohodnut. Progesteron som ale radsej brala az do konca 12tt
@haimi dakujem pekne za skusenost.!ved prave ze so sliznicou/maternicou som nemala nikdy problem,dr.vravel ze ukazkova,tak prave preto sa chcem s nim dohodnut nd kej bez estrimax.lebo velmi zle znasam hormony,aj imunologicka mi odporuca v native skusit.tu v ba v centre som.mam dost pokusov,tak ak by nahodou nevysiel ket bez est.tak skusim potom s nim.som si vsimla tu na fore,ze vela babam sa prave v native ket vydaril,tak ma to zaujalo.dik este raz
@candour ja chodim do heliosu mala som 5 vkladov a tiež len utrogestan som vkladala ja tiež nevidím dôvod na nejake lieky ked je sliznica dostatočne vysoká a aj ja zle znášm hormony mavam strašne migrény takže ja tiež konzultujem z lekarom ked mi niečo predpisuje že či to je ozaj nutné A človek najlepšie vie čo mu pasuje a čo nie 😉
@candour veď mne tiež povedali, že mám prísť na 14 dc a nespomínali sa nijaké lieky alebo príprava, hoci som tu na fórach čítala, že iné mali hormonálnu liečbu. Ktovie, podľa čoho to určujú (hlavne, keď informácie o KET podá sestrička na informáciách)
Inak, kočky, taká intímna otázka, ale mali ste v mesiaci, keď ste sa chystali na KET pohl. styk alebo preventívne radšej nie? Dik za odpoveď. Lebo my pre istotu radšej abstinujeme.
@kostickabonnie. 🙂 pre istotu,nie 😉
Tak my mame termin tuto sobotu, decembrovky, ako sa drzite, vsetko v poriadku? Januarovky, ktore ste, uz ste niektore po vklade?
ahojko,ja sa chystám vo februári mám 2 nanučkov 🙂
Ja tiez idem v januari, po decembrovom biochemickom to uz hadam vyjde.
Ahojte baby, som tu nová. Prečítala som si viacero diskusií k ivf, nad ktorým uvažujeme,lebo sa nedarí prirodzene. Chcem sa spýtať, či máte skúsenosti s centrom Reprofit v Brne. Gynekologička mi ho odporučila, že aby sme (aj zo skúseností jej pacientiek) nestrácali čas v Ba a cenovo to vyjde narovnako (samoplatca v Brne/cez poisťovnu v SK). Máte niektorá skúsenosť s tým, že by sa partnerovi spermie odoberali priamo zo semeníkov injekčne?, nakoľko v ejakuláte žiadne nemá.
@saxana15 gratulujem a držím palce 😀
@evit81 ja ti tiež môžem potvrdiť,že na slovensku je to strata času a penazí.mne tiež dr.vravela to isté,lenže ja už som mala rozbehnuté v GF.chodím v Ty k prividzerovej.nemáme náhodou tú istú?nevyšlo mi tu 1.,ani 2.IVF,tak idem do Brna.nechcem už rozpisovať všetky prečo,len radím ísť rovno tam!

@kostickabonnie ja uz chodim len k svojmu dr ;)