Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
@kostickabonnie ahoj no áno ešte stále tu obsmrdam.. Kocky mamickuju ako ty tak nemajú čas.. A ideš malému po sestričku
?super.. My pauzujeme.. Liečim sa.
Hcg 1020 😀. To muselo raz vyjst! Som na starte na dlhej ceste,za uspesnym cielom 🙂 ako sa mate kocky?
@candour prepac,absolutne ta nechapem.Lekar ti chce pomoct a ty nechces lieky??? Keby to v tvojom pripade islo bez hormonov,tak si tehotna a nepotrebujes podobne diskusie.Ja som raz potratila a ked mi potom Dr.dala duphaston a ascorutin,tak som ani nepipla.Duphaston mi dala aj na zaciatku druheho tehu pre istotu a tiez som ho bez reci brala
@katarinka289 nevies o com je rec.ja mam zdravu maternicu aj vajecniky.nemam vajcovody.tie lieky sa beru na podporu rastu maternice,ktora mne funguje normalne,takze pipat budem ked mi da lekar nieco co netreba.rec je o estrimaxe.doteraz mi horm.lieky viac uskodili pri mojej dg.takze hladam aj ine riesenia.asi tak.
@candour no tak nie som lekar a predpokladam,ze ani ty nie.Asi by ti ich nedaval pre nic za nic
@katarinka289 hej dnes ti v ivf centrach daju hlavne to na com zarobia,asi tak.a doktorka som aj ked nie mediciny.asi tak.a vobec,neviem co sa staras
@candour ja som mala ket v prirodzenom cykle bez estrimaxu. Nebol s tym problem, kedze som nemala nikdy problem so sliznicou. Pokial aj tebe bez problemov narastie bez liekov,nevidim dovod brat estrimax. Neviem kam chodis, ja som chodila do reprofitu a nebol problem sa dohodnut. Progesteron som ale radsej brala az do konca 12tt
@haimi dakujem pekne za skusenost.!ved prave ze so sliznicou/maternicou som nemala nikdy problem,dr.vravel ze ukazkova,tak prave preto sa chcem s nim dohodnut nd kej bez estrimax.lebo velmi zle znasam hormony,aj imunologicka mi odporuca v native skusit.tu v ba v centre som.mam dost pokusov,tak ak by nahodou nevysiel ket bez est.tak skusim potom s nim.som si vsimla tu na fore,ze vela babam sa prave v native ket vydaril,tak ma to zaujalo.dik este raz
@candour ja chodim do heliosu mala som 5 vkladov a tiež len utrogestan som vkladala ja tiež nevidím dôvod na nejake lieky ked je sliznica dostatočne vysoká a aj ja zle znášm hormony mavam strašne migrény takže ja tiež konzultujem z lekarom ked mi niečo predpisuje že či to je ozaj nutné A človek najlepšie vie čo mu pasuje a čo nie 😉
@candour veď mne tiež povedali, že mám prísť na 14 dc a nespomínali sa nijaké lieky alebo príprava, hoci som tu na fórach čítala, že iné mali hormonálnu liečbu. Ktovie, podľa čoho to určujú (hlavne, keď informácie o KET podá sestrička na informáciách)
Inak, kočky, taká intímna otázka, ale mali ste v mesiaci, keď ste sa chystali na KET pohl. styk alebo preventívne radšej nie? Dik za odpoveď. Lebo my pre istotu radšej abstinujeme.
Tak my mame termin tuto sobotu, decembrovky, ako sa drzite, vsetko v poriadku? Januarovky, ktore ste, uz ste niektore po vklade?
Ahojte baby, som tu nová. Prečítala som si viacero diskusií k ivf, nad ktorým uvažujeme,lebo sa nedarí prirodzene. Chcem sa spýtať, či máte skúsenosti s centrom Reprofit v Brne. Gynekologička mi ho odporučila, že aby sme (aj zo skúseností jej pacientiek) nestrácali čas v Ba a cenovo to vyjde narovnako (samoplatca v Brne/cez poisťovnu v SK). Máte niektorá skúsenosť s tým, že by sa partnerovi spermie odoberali priamo zo semeníkov injekčne?, nakoľko v ejakuláte žiadne nemá.
@evit81 ja ti tiež môžem potvrdiť,že na slovensku je to strata času a penazí.mne tiež dr.vravela to isté,lenže ja už som mala rozbehnuté v GF.chodím v Ty k prividzerovej.nemáme náhodou tú istú?nevyšlo mi tu 1.,ani 2.IVF,tak idem do Brna.nechcem už rozpisovať všetky prečo,len radím ísť rovno tam!

@kostickabonnie ja uz chodim len k svojmu dr ;)