icon

Embryotransfer August 2018

sweat
13. aug 2018

Ahojte dievčatá. Nájde sa tu niekto, koho v najbližšej dobe čaká ET a chcel by sa podeliť o pocity, skúsenosti, úspechy či neúspechy?

alexwarring
18. aug 2018

@cikitinka jeeejo gratulujem ;) a takto pekne az do uspesneho konca o 9 mesiacov :* ake mas priznaky?

alexwarring
18. aug 2018

@sweat doniesla som si domov steniatko, tak mi to odburava myslienky 🙂

ivushkaa
18. aug 2018

@alexwarring To je super, aspoň ta rozveseli

alexwarring
18. aug 2018

@sweat inak kedy ides na kontrolny utz? kedy Ti asi vychadza odber?

sweat
autor
18. aug 2018

@alexwarring steniatko je super, privedie ta na ine myslienky. Ja na to vyuzivam stres okolo stahovky, kopa roboty, takze nieje cas rozmyslat nad ostatnym. Na kontrolu idem v pondelok, odber netusim, ale vo štvrtok mali 13 mm. Takze tipujem stredu, štvrtok

alexwarring
19. aug 2018

@sweat @cikitinka @ivushkaa MS nikde, praskave pichanie v maternici pokračuje, zajtra sa ide na krv, uvidíme. Baby, ako ste na tom?

lyzinka
19. aug 2018

Ahojte zienky. Idem sa ku vam pridat... Tak ja mam vklad ak budu robit buducu nedelu.. Aj ked sa strasidelne bojim... Pretoze mam kopec liekov....vam drzim palceky aby vam krv vysla na vybornu 🙂

ivushkaa
19. aug 2018

@alexwarring Mne je dnes blbo, otrasne ma bolí hlava celý deň. Je mi nejak čudne ani to opísať neviem. Test zatiaľ nepokusam.

alexwarring
19. aug 2018

@ivushkaa Možno je to z počasia, ak piješ málo vody, alebo tá lepšia verzia, a to, že sa zadarilo :D

sweat
autor
19. aug 2018

@alexwarring strasne som zvedava na tu tvoju krv,snad to bude mile prekvapenie. Dnes si netestovala?
Ja idem zajtra na kontrolu, tak som uvidime, ale ratam pre istotu len s tymi tromi. Dufam ze uz mi neprida dalsie injekcie ☹

sweat
autor
19. aug 2018

@ivushkaa ta obdivujem, ja by som urcite nevydrzala

sweat
autor
19. aug 2018

@lyzinka vitame ta medzi nami. Ides na KET?

sweat
autor
19. aug 2018

Baby my sme sa uz konecne prestahovali, ale predchadzajuci majitel nechal v dome strasny bordel. V kupelnovej skrinke som nasla konec neotvorenych ovulacnych testov, a medzi nimi aj 2 tehotenske, a to som si vravela, ze nebudem radsej kupovat 🙂

alexwarring
20. aug 2018

@sweat nie nie dnes uz radsej nie. dam vediet poobede co a ako

lyzinka
20. aug 2018

@sweat Ahoj ano na Ket uz ani radsej neratam po kolky krat to ideme odskusat..

sweat
autor
20. aug 2018

@alexwarring drzim palce. Hlavne treba mysliet pozitivne 😉

@lyzinka pre teba plati to iste 😉 pozivne myslienky

Sa mi to hovori, ja viem 🙂
U mna po kontrole 7 folikov, ale z toho su potrebnej velkosti len tie 3. Ostatne prilis male. V stredu idem na odber, v piatok chce uz vklad. Vraj mi ani PK neodporuca, je možné, ze by potom neostalo nic na transfer. Mam z toho veľmi divne pocity... Ale snazim sa mysliet pozitivne

alexwarring
20. aug 2018

@sweat rozhodne sa drz v klude, bud rada, ze mas vklad naplanovany tak skoro, nemusis cakat. ja by som najradsej isla na dalsi hned dnes

alilka
20. aug 2018

Ahojte .aj ja sa chystám zajtra na vklad..snáď sa nám embryjka pekne vyvijali cez víkend..okolo obeda majú volať..vo štvrtok som mala opu ale od vtedy sa cítim celkom divné..akoby som bola neustále plná..🤔 snáď to čím skôr pominie..je to naše prvé ivf a oplodnili nám 7 vajíčok..

ivushkaa
20. aug 2018

Dnes 12den po ket a test negatívny. Už stracam nádej. 😢😢

cikitinka
20. aug 2018

tak ja dnes 12dpt hcg cez 500.. tesim sa...ale stale potichucky,,bojim sa velmi utz...
@sweat presne tak - musis mysliet pozitivne
@alexwarring ty dnes ako?
@ivushkaa to mi je luto,ale este to nie je stratene....aku mas znacku testov? moje testy su stale dost slabe,napriek vysokemu hcg a ako sa citis?

alexwarring
20. aug 2018

@ivushkaa mojka este nestracaj nadej, mne sa to sice tazko hovori, ale nadej je vzdy

@sweat @cikitinka rano krv, na obed mi volalali, negativna, rozplakala som sa sestricke do telefonu, cim dalej, tym viac to na mna dolieha. objednala ma hned na konzultaciu v stredu

nancsy
Autor odpoveď zmazal
ivushkaa
20. aug 2018

@alexwarring to ma mrzí, ze vysledok je negatívny a co teraz ďalej?

alexwarring
20. aug 2018

@ivushkaa sestrička ma objednala hneď na konzultáciu, takže v stredu pred obedom budem vedieť čo a ako. MS sa zatiaľ stále nerozbehla, som hovorila sestričke, že to asi z estrimaxu, ona že skôr z progesteronu, tak ktovie, minule som tiež mala progesteron a ms prišla načas

ivushkaa
20. aug 2018

@alexwarring Mne zase povedala, ze kym beriem progesteron tak ms nedostanem, vraj az ked ho vysadim

alexwarring
21. aug 2018

@ivushkaa uvidim, dufam, ze mi spravia zajtra aj sono a nie len bezny obkec. ty ides na krv kedy, zajtra?

duffina2
21. aug 2018

Ahojte baby som po prvom KET 5 den, prvy ET nevysiel.. Vkladali mi dve blastocysty tak som strasne zvedava ze co a ako ked prvy krat to nevyslo

ivushkaa
21. aug 2018

@alexwarring Ja idem vo štvrtok na krv aj ultrazvuk, tak som zvedavá.

alexwarring
21. aug 2018

@ivushkaa daj veriet potom co a ako? dnes si test uz neskusala?

duffina2
21. aug 2018

Prosim vas kedy ste skusali prvy test? Ja som netrpezliva ale aj sa bojim sklamania