icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

katka1710
24. okt 2013

@leni81 tak hlavne, že sa podarilo 🙂 kedy si bola na iui?ako to, že ste skoro mali dvojičky? Mne lekárka vravela, že keď mi vložia jedno, tak je len min. percento, že sa to môže rozmnožiť...

leni81
24. okt 2013

tak ja som si spravila test 9Dpo ET a boli tam // 🙂

leni81
24. okt 2013

@katka1710 v 10tt som mala missed aboard. Po iui je velmi mala sanca na dvojicky a my sme mali 1x iui a hned dvojky. Takze sanca vzdy je. Teraz sme po IVF 1x a vyzera to zatial slubne 😀

dasaa
24. okt 2013

Ahojte babenky.Chcela by som sa vás spýtať ohľadom Heliosu.My sme tam chodili tiež bola som na IUI na 2-hy krat sa nám podarilo.Keď vojdete do Heliosu sú tam sestričky čo objednávajú.Ale chcela by som vedieť či ešte majú na stole také papieriky kde sú napísané lieky pre chlapov.Potrebovala by som vedieť aké lieky sú napísané.Ďakujem vám za odpoveď

vanushka
24. okt 2013

@dasaa ano maju take papieriky.... tribulus je tam napisany a nejake vitaminy,,,no musela by som pohladat doma ten papierik 🙂

katka1710
25. okt 2013

@leni81 Tak držím palčeky, nech sa drobček dobre uhniezdi 🙂

bambola82
25. okt 2013

@katka1710 ahoj,,,ja som mala podobnu situaciu,,,tiez som si chcela dat vlozit dve embrya,ale odhovorili ma,ze som chuda a ze by sa potom mohli predcasne narodit,kebyze to vyslo,,,ale aj tak,v den vkladu,som mala iba jedno embryiko na vlozenie a o druhom sa este zvazovalo,ci prezije,ale nakoniec mi na druhy den volali,ci ho maju dat zmrazit,,,ale neboj sa,ono to vyjde aj s tym jednym,drzim palceky 🙂

dasaa
25. okt 2013

Ahoj @vanushka dakujem co si pametam tak tam bolo napisane presne ako si písala Tribulus,Swiss Energyman a Centrum.Len toto si pametam ale viem ze toho tam bolo viac.Tiez som hladala ale nenasla som☹Budes taka dobra a skusis sa pozriet ?

zelenagw
25. okt 2013

@leni81 a pichala si aj pregnyl lebo ten ze je v tele 10 dni Drzim ti moc palceky aby to bolo uspesne ...

katka1710
25. okt 2013

@bambola82 ďakujem...napodobne 🙂

158
25. okt 2013

ahojte mna uz caka v pondelok odber a asi na siesty den mam vklad.Zajtra este zvladnut si pichnut posledne 4 inj.a uz mam toho akurat dost.Akurat dnes som sa pital doktora lebo ma velmy bolia prsia ci je to ok a ze som nejaka nafuknuta ze je to ok.Tak som taka spokojna. 😉

leni81
26. okt 2013

@zelenagw pregnyl bol pichnuty ale pred 14 dnami to uz by nemal byt v tele no uvidim v stredu.

zelenagw
26. okt 2013

@leni81 tak v tom prípade ti gratulujem A drzim palceky aby si to dotiahla do stastneho konca. 🙂

zelenagw
26. okt 2013

@158 ahoj mna asi v piatok caka odber budeme tehulkovat spolu 🙂 tesim sa 🙂

leni81
26. okt 2013

@zelenagw dakujem pekne dnes som testovala o 2 dni neskor a ciarocka zosilnela, tak teraz len vydrzat v pohode a nech to takto dalej ide dalsich 9 mesiacov 🙂

leni81
26. okt 2013

@zelenagw budem drzat palce

zelenagw
26. okt 2013

@leni81 jjjoooojjj tak moc ti drzim palce aby ti to vydrzalo tych 9 mesiacov aby si bola statna maminka 🙂 🙂 🙂

zelenagw
26. okt 2013

@leni81 dakujem aj ja tebe 🙂

158
26. okt 2013

@zelenagw neboj teraz nam to uz vyjde a tesim sa na to,bude to najkrajsi darcek 🙂 drzim palce aj tebe

zelenagw
26. okt 2013

@158 Juuuj aj ja sa strasne moc tesim na Vianoce to mozno povieme doma aby sa mohli aj ostatny tesit ja sa uz tesim teraz 🙂 🙂 🙂 ja viem ze to vyjde 🙂 🙂 🙂 nam obom... 🙂 🙂

davidkoamirka
26. okt 2013

@katka1710 je gratulujem!!!!!!!! držkaj te sa

enola
27. okt 2013

Ahojte, som tu nova, chystam sa na ET, od zajtra zacinam s Proverou.. Niekedy na to nemyslim a niekedy mam pocit, ze mi z toho uz prepina, a to neviem co budem robit, ked budem po ET cakat na vysledok, teda ak sa z k tomu dopracujeme.. Ako ste to zvladali vy, resp. zvladate?

avlv
27. okt 2013

Dievčatá robia v Heliose odber vajíčok a ET aj cez sviatky napr. ak by mi to vyšlo napr. cez Štefana alebo na nový rok? Či už na sviatky nič neplánujú?

angie2601
27. okt 2013

@avlv áno robia...mne ET robili na Veľkonočný pondelok...🙂

angie2601
27. okt 2013

@enola hlavne treba veriť, že to vyjde...a byť v psychickej pohode...aj keď určité pochybnosti tu určite budú, no treba byť naozaj optimistom...

enola
27. okt 2013

@angie2601 máš pravdu, všetko sa to odohráva hlavne v hlave. Tešila som sa zo začiatku ako sme sa s dr dohodli na et, teraz ako to začína začínam mat strach z toho všetkého. Ale som rada, že takéto stránky fungujú, pretože tu človek nájde podporu..

bambola82
28. okt 2013

@enola,,,ahoj,,,len sa naozaj nestresuj,aj ked ja som bola na tom podobne ako Ty,,, podstupujes prvy krat IVF?

enola
28. okt 2013

@bambola82 jasne prvy krat, preto tie stresy, dufam, ze aj posledny :o)) Asi ako vacsina z vas mam uz vsetkych tych vysetreni a zakrokov a dochadzania od jedneho doktora k druhemu plne zuby.. Ty si kolko krat podstupila? Aj si to dobojovala do uspesneho konca?

bambola82
28. okt 2013

@enola ....to mas pravdu,s tymi vysetreniami a chodenim po lekaroch,,,to uz nebavilo ani nas,preto sme sa rozhodli pre IVF,bolo to nase prve IVF,ktore nam chvalabohu vyslo na prvy krat a konecne cakame vytuzene babo 🙂 Drzim palce,aby to vyslo aj Vam na prvy krat 🙂

jaja9891
29. okt 2013

ahojte zienky,chcem sa spytat,preco ste sa rozhodli pre toto centrum?aky je rozdiel medzi ISCARE a Heliosom??neviem si vybrat spravne centrum a je tu niektora z Vas,ktora podstupila IVF kvoli endometrioze???aka je uspesnost s touto chorobou? dakujem