Intrauterinná inseminácia v septembri 2015
Ahojte.
Zapojte sa prosím tie ktoré budete tento rok podstupovať IUI. Je jedno v akom CAR a kedy to bude. Podelíme sa o informácie a skúsenosti.
My ideme na IUI v septembri tak by som sa s vami o to rada podelila. Verím tomu že to vyjde. Snažíme sa už 2,5 roka tak už si to zaslúžime 🙂
Verím že budeme v tomto fóre pozitívne naladené a dodáme si silu bojovať 🙂
Držím palčeky všetkým čo sa snažíte. Či už krátko alebo dlhšie.
A držím sa jedného hesla: Tí čo otehotneli na prvý šup sa majú naučiť zodpovednosti a my čo čakáme na bociana dlhšie sa máme naučiť trpezlivosti.
Takže dievčatá buďme trpezlivé aj keď samozrejme dobre viem že je to ťažké.
Budem sa tešiť na vaše príspevky. 🙂
@simonecka4 super, budem sa tesit..kedykolvek..momentalne som domaca panicka 😂😂😂
@clarissa77 tak to sa ti zije 🙂 ja chodim do roboty. Ale budem mat este nejake dovolenky pred sviatkami.
@luciatrencin my sme boli v Iscare, ale v Martine, pán doktor Galo,
Bola som veľmi spokojná.
Príjemný, ochotný vysvetliť všetko do detailov.
Som mu vďačná za teraz už ročného synčeka.
Všetko išlo ako po masle, bez komplikácií.
Teraz však bývame v Bratislave, a tak nám s druhým počatím pomáhajú v Iscare v Bratislave.
Tentokrát je to pán doktor Války.
Sme úplne na začiatku držte palce ;)
@podlaaa jasné... držíme si navzájom. Prajem veľa šťastia 😉
@podlaaa super že sa vám zadarilo pomocou CAR. Nám zatiaľ bohužial nie.
Držím palčeky v ďalšom snažení. 🙂
@clarissa77 Ahoooj. No ako ste na tom?
@simonecka4 ahojky, pravd som prisla z Gyncentra. Bola som na hysteroskopii a kyretazi. Odstranili mi polyp. Len som trochu smutna, lebo ze ms o mesiac a to som ju mala mat o dva tyzdne a ma vianoce ovu tak sa to cele zas posunie 😒 nechapem ale preco. A ty ako?
@simonecka4 vlastne uz buduci tyzden by som mala mat ms, nie o dva.
Ahojte. Chystáme sa do Heliosu Martin na moje vstupné vyšetrenia pred IUI, nakoľko má manžel azoospermiu, rozhodli sme sa pre IUI s darovanými spermiami. Absolvovali ste niekto? Pýtala som sa na cenu, platí sa 300 e. Poisťovňa nič neprepláca?
Ak by som bola v poriadku, čo ma čaká? Aj nejaké injekcie, či len nejaké lieky? Ďakujem.
@clarissa77
@miuska223
Ahojte. Ako sa mate? Dufam ze ste si cez sviatky oddychli a nacerpali sily.
A ako ste pokrocili?
My zatial nic. Chceli ame ist este do brna na iui aale zatial nejdeme. A neviem kedy pojdeme.
@simonecka4 ahoooj, no my nijako. Ja som prave po ms, tak zacinam 25 kolo. V pondelok si idem na kramare po vysledky hemato+genetika a vo stvrtok kontrolny odber kvoli stitnej. Tak uvidime. Uz som riadne skepticka, zacinam byt presvedcena, ze sa to nepodari 😞 aj my sme chceli iui v brne, ale davam tomu este tak 2 mesiace prirodzene a ked nic, asi pojdem rovno na ivf
@clarissa77 tak to ti verim. Aj ja uz som niekedy z toho taka nestastna.
My chceme este doma nieco prerabat tak neviem kedy pojdeme do brna. A este ked si mam predstavit ze to zase v robote vybavovat aby som mala volno :( nemam to rada. Ja ak teraz znovu dostanem tak uz pojdem na 34 kolo. Je to uz na nervy.
Tie co sa im podarilo na prvy krat mozu dakovat bohu za taky zazrak.
A aj ja som rozmyslala ze by som isla na ivf. Ved to by mohlo vyjst ked uz ti davaju oplodnene vajicko.
Bodaj by nam to uz vyslo. A potom mozme robit detske party ked sme tak blizko 🙂
@simonecka4 ja začínam zajtra stimuláciu ivf 🙂 dnes dorazil menzes
@kvetinka125 ahoj, nie poistovna iui nepreplaca a ani darovane spermie. Uz ste po konzultacii? Neodporuciili liecbu alebo operativne hladanie spermii?
@miuska223 drzim palcekyyyy 🙂 urcite to vyjde 🙂 ocakavam len pozitivne info.
a idete v ba na ivf?
Aj vies kolko vas to vyjde mimo toho co uhradza poistovna?
@simonecka4 jeej to super predstava. Sa tesim. To urcite bude a pojdeme aj spolu kocikovat 👍 34? Hm, to je uz dost. No ja teraz nerobim a ani sa nechystam este 3 mesiace najmenej, lebo to chcem poriesit. Ono sa to velmi tazko riesi ked si zamestnana. Ach keby nam to uz vyslo. Ja by som sa asi zblaznila od radosti. Siiilno ti drzim palce. Mozno ked sa teraz zamestnas prerabkou akurat sa podari. Velmi ti to prajem.
@simonecka4 áno ideme v ba... a popravde vyjde to mrte okolo 1000 eur..
@luciatrencin máme aj genetické vyšetrenia, manžel má poškodený chromozom Y, a že vtedy je pravdepodobné, že ani operatívne nič nenájdu... Ja idem na buduci tyžden na hysteroskopiu, najskôr som nechcela ale som si to rozmyslela...a ak to dobre dopadne, tak koncom januára by sme mali ísť na IUI ...
@clarissa77 tak to sa aj ja teším. Už aby to bolo lebo tuším zase začínam mať depky :( stále sa pýtam prečo ale odpoveď som ešte nedostala. O mesiac idem aj na preventívku ku gyn. tak som zvedavá čo mi povie keď mu oznámim 2x neúspešné IUI :( ale hlavne že sme zdravý - vraj.
Mám pocit že sa už neviem ani nijak odreagovať. Škoda že tam ten hore to nevie pochopiť že už je najvyšší čas aby nám poslal nejakého krpčeka.
Veru a s tou robotou je to na ..... najradšej by som aj ja bola doma a venovala sa tomuto. Lebo takto mám len stresy z toho a to tiež nieje dobré. Niekedy mám pocit že neni z toho celého ani východisko.
Ala snáď sa nejako dám dokopy.
@miuska223 tak to je teda dosť. Ale verím že sa vám to podarí a budeš našim dôkazom že zázraky sa dejú 🙂 Hlavne neprepadaj zúfalstvu ako ja...
@kvetinka125 Držím palčeky na IUI a budem rada keď tu budeme mať len pozitívne správy. Daj potom vedieť 🙂 . Do akého centra chodíš?
@simonecka4 ja ta chapem, som na tom rovnako. Ja uz proste neverim..ked sa to nepodari tento mesiac s cistou maternicou a upravenou TSH tak uz vobec. Prirodzene urcite nie. A skusim Soft a ked nevyjde ani to, tak skoncim na psychiatrii. Ono ked kazdy jeden mesiac sa snazis ako blazon, merias BT, testujes ovu, napchavas sa vitaminmi a neviem co este a tehu test zas a znova biely, je to ciste zufalstvo..nechapem preco prave ja?! My?! Je to tak nefer..
@simonecka4 Ďakujem. Aj ja držím palce nám všetkým. Chodím do Heliosu v Martine.
Ahojte. Ako sa darí?
Ja som momentálne začala chudnúť 🙂 myslím si že aj to môže byť problém lebo som za posledné dva roky dosť pribrala len som si to nejak neuvedomovala a mohlo mi to rozhodiť hormóny. Tak snáď aj to pomôže. Na začiatku februára mám ísť ku gyn na preventívku tak som zvedavá čo mi povie. Určite aj moju váhu bude komentovať ako ho poznám. Ale chcem sa o spýtať či mi odporúča genetiku a ak áno nech mi aj doporučí kam máme ísť a hlavne nech to zase neni finančne náročné. A to ďalšie IUI v brne nám asi vyjde až na marec :( tak blbo to mám teraz v robote že si nemôžem dať ani volno :( eštelen teraz mi skončila dovolenka čo som mala cez sviatky ale cítim sa veľmi unavená. Snáď sa nám to potom už podarí. Ak nie, v marci budú 3 roky :( to ma z toho už asi ozaj picne....... ale..... hlavne že sme "v poriadku" tak neviem kde je chyba.
@clarissa77 inak už by som dala aj to stretko. Len čo keď som stále v robote :(
Baby ja smiala včera vklad takže cakam čo sa bude diať
Som mala
@miuska223 silno ti držím palčeky 🙂 určite to vyjde. Moc ti to prajem 🙂 teraz pekne oddychuj. Máš aj dovolenku? A bola si v ba?
@simonecka4 áno v ba... aj ked mám zvlaštne pocity z toho. a ano som doma. väčšinu ležím

@clarissa77 ja som za 🙂