icon

Intrauterinná inseminácia v septembri 2015

simonecka4
31. aug 2015

Ahojte.
Zapojte sa prosím tie ktoré budete tento rok podstupovať IUI. Je jedno v akom CAR a kedy to bude. Podelíme sa o informácie a skúsenosti.
My ideme na IUI v septembri tak by som sa s vami o to rada podelila. Verím tomu že to vyjde. Snažíme sa už 2,5 roka tak už si to zaslúžime 🙂
Verím že budeme v tomto fóre pozitívne naladené a dodáme si silu bojovať 🙂
Držím palčeky všetkým čo sa snažíte. Či už krátko alebo dlhšie.
A držím sa jedného hesla: Tí čo otehotneli na prvý šup sa majú naučiť zodpovednosti a my čo čakáme na bociana dlhšie sa máme naučiť trpezlivosti.
Takže dievčatá buďme trpezlivé aj keď samozrejme dobre viem že je to ťažké.
Budem sa tešiť na vaše príspevky. 🙂

cucila
18. okt 2015

dúfam že to tak bude o týžden sa chýstam na odber ak nepríde mrcha ale aj tak som z toho strasne nesvoja tie pocity ani neviem popísať

kakawah
18. okt 2015

@miuska223 ano,podarila ale neverila som ze sa to podari, lebo some tam bola z dvomi zenami este, spolu sme lezali po inseminacii v taken izbe s telkou a tie sa medzi sebou rozpravali ze obe su tam treti krat ale nam to vyslo

kakawah
18. okt 2015

@cucila neboj, pozitivne mysli a hlavne co sa ma stat stane sa

miuska223
18. okt 2015

@kakawah ja som bola prvý raz v BA a nepodarilo sa :(

simonecka4
autor
18. okt 2015

@kakawah teba nechali po iui lezat? Lebo mna teda nie. Ale myslela som si ze budem.

miuska223
18. okt 2015

@simonecka4 ani mna nenechali a to som čítala že pol hodiny by sa malo nechať....

cucila
18. okt 2015

Ja som lezala asi 20 minút na stole kde prebehla IUI a ešte mi sestrička priviedla aj manžela aby mi nebolo samej dlho

clarissa77
18. okt 2015

Ano, o tom je Brno. V Ba vas lezat nenechaju. Hned po iui sup dole a odchod domov.

cucila
18. okt 2015

Ja som bola V Bratislave a prístup bol skvelý

kakawah
18. okt 2015

@simonecka4 pol hodiny a pod zadkom som mala vankus aby bol vyssie je to celkom logicke

simonecka4
autor
18. okt 2015

@cucila
@clarissa77
@kakawah
No ja som cakala ze ma nechaju ale nic nebolo. Bolo mi to sice chvilku divne ale potom som to neriesila. Myslite ze to ma na to vplyv?
Ked sa u nich nic nepodari tak neviem ci mam riesit brno alebo co. Zostala som z toho trosku smutna.

clarissa77
19. okt 2015

@simonecka4 neviem ci to ma velky vplyv, ale nieco na tom bude, ked inde nechavaju lezat. Mna nechali lezat chvilku pri zlom spg, ale to mi iui vobec robit nemali. No ked ma nechali lezat, asi vedeli preco. Takze zmysel to ma urcite. Ja som bola sklamana, preto som volila Brno a verim, ze to bude o inom. Koncom oktobra by som mala ist. Ak mi to casovo vyjde.

simonecka4
autor
20. okt 2015

@clarissa77 hmm. No myslím že ani na druhý krát ma nenechajú ležať :( Ja len dúfam že sa to už podarí. Lebo ak nie tak musíme ísť na genetiku a imunológovi a ako som čítala tak výsledky z genetiky trvajú aj dva mesiace :( Ja už nemám chuť čakať. Už to trvá tak dlho.

luciatrencin
20. okt 2015

@clarissa77 mozem sa spytat kde b BA? Gynfive alebo Iscare?

kakawah
20. okt 2015

@simonecka4 myslim ze vyznam to ma zena ked sa snazi otehotniet, tiez po styku zvykne lezat zo zadkom vyvysenym inak v brne super pristup, lekari fantazia, lezla som 6 tyzdnov na rizikovom v brne, ako doma som sa citila personal na 1++++

clarissa77
20. okt 2015

@luciatrencin gyn-fiv

clarissa77
20. okt 2015

@simonecka4 ja to poznam, tiez ma to cakanie ubija a nevladzem uz. My ideme na reproimunologiu teraz 29.10. Objednala som sa individualne. A o mesiac este endokrinologia.

cucila
23. okt 2015

Dievčatá ani ležanie a zadok hore nepomohol dnes prišla mrcha po 4 dňoch meškania a dáva to dosť dobré pociťovať

clarissa77
23. okt 2015

@cucila tak to ma mrzi 😒

simonecka4
autor
25. okt 2015

@cucila mrzi ma to :( uz aby sa toto nase trapenie skoncilo. Vsetky si zasluzime uzlicky stastia. Drzim palce aj nadalej. Mas uz aj dalsi postup?

@clarissa77 ja som bola este dnes na krv a na sono. Chystame sa na dalsie IUI. Som 16 DC v prirodzenom cykle. Mam jednu folikulu a ma 16 mm. Rastie mi trosku pomalsie. Tak som zvedava kedy bude zakrok. Len ma trosku trapi ze sa mi stale vytvara len jedna a stale na pravej strane. Ostatne su malicke tak tie sa vstrebu.

clarissa77
25. okt 2015

@simonecka4 to mi je luto 😔 ale nadej stale je. Ja som tento mesiac opat bez IUI. Uz druhy mesiac zakon schvalnosti. Na folikulometriu idem zajtra, ale kazdy mesiac mam ovu 13dc a teraz mi to vychadza presne na stvrtok a to mam termin reproimunologie. Takze dalsi mesiach bez iui 😔 fakt ako naschval. Tebe drzim silno palce 👍

cucila
25. okt 2015

Dievčatá držím vám palce nech to už vide my si dávame od IUI chvíľu pauzu po tých liekoch to bolo hrozne. Snaženie O bábätko nevzdáme ale nebudeme tlačiť na pílu a hlavne nech sa moje telo dá dohromady.

clarissa77
25. okt 2015

@cucila vdaka. Drzim palce nech to vyjde a aj bez iui a podobnych veci. Mozno akurat..👍 vela stastia prajem 😉 ja si pauzu namozem dat, ani to odkladat, mna tlaci vek 😔

simonecka4
autor
2. nov 2015

Ahojte dievčatá.

Tak my sme 26.10. absolvovali druhé IUI. Tak teraz čakáme na zázrak. Budúci pondelok mám ísť na krv.
Tentoraz je to u nás tak že môj priateľ verí že to vyšlo a ja zas nie. Som voči tomu opatrnejšia asi aby som nebola zase sklamaná.
A mám takú otázočku na všetky čo ste boli na IUI. Aj vám povedali aby ste ešte večer pred IUI mali sex? Nám to povedali zakaždým. Prvý krát sme to aj splnili ale druhý nie. To sme mali absenciu tak cca 4 dni. Priateľ to tak chcel a povedal že bol spokojnejší s tým čo tam odovzdzal 🙂 a preto si myslí že to už vyšlo.

ckatka
2. nov 2015

@simonecka4 drzim palce 🙂
nam povedali aby sme mali sex PO, akoze skor ide o ten zensky orgazmus - aby sa spermie dostali kam maju, i ked podla mna je to blbost lebo oni u z SU tam kde maju byt... 🙂 je to loteria
Mat sex vecer pred je blbost predsa, to potrebuje aspon 2-3 dni abstinenciu, nam vsetci zakazali pred IUI aspon 3 dni.... To mas ako pred spermiogramom...

simonecka4
autor
2. nov 2015

@ckatka Ďakujem.
Ved prave to nam bolo divne ale vies prvy krat sme boli hlupucky tak sme posluchli ale teraz uz nie. A jasne po IUI to som vedela a aj sme ulohu splnili 🙂
Ale presne ako pises. Je to proste loteria tak snad uz ju vyhrame.
Prvy krat som tomu az moc verila. Lebo tu na konovi mam kamosku ktorej sa na prvy krat podarilo preto som bola taka pozitivna.
A ty si ako na tom? aj niečo teraz riešiš. Alebo ste si dali pauzu?

clarissa77
2. nov 2015

@simonecka4 aj nam povedali, ze az PO iui. Predtym 3-4 dni absencia. Drzim palce, uvidis ze to vyjde. Mysli pozitivne.

miuska223
2. nov 2015

@simonecka4 aj mne povedali že pred absencia v piatok posledný raz a v pondelok IUI... ja čakám na hysteroskopiu a potom IUI

simonecka4
autor
2. nov 2015

@clarissa77 dakujem za podporu 🙂 v pondelok bude hodina pravdy tak uvidime 🙂

@miuska223 tak to som teda vobec nepochopila preco nam to kazali. Zeby schvalne? Lebo neviem co si mam o tom mysliet.

ckatka
3. nov 2015

@simonecka4 my ideme na IVF buduci mesiac