Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@little_miracle tak to mi je veľmi ľúto, verím že to najbližšie uz bude ok
nam povedal, ze do buduceho roku dame len metformin a potom pouvazujeme nad IVF...cize tak....tiez mam pocit, ze strata casu s nasimi diagnozami, ale co uz.....nejako len preckat cas...ale trpezliva dva krat nie som...
@ada83 verím ti, som na tím podobne
@janielik87 co to je metfortim? A ake máte diagnozy?
@little_miracle dakujem ti vselico som uz pokukala ale nejako som nenasla tak idem este hladat
ahojte babi chcela by som sa vas spytat : chodim do ba na ivf predpisali mi tri druhy inekcii elonva, cetrotide a puregon. Všetky som si pichala do brucha bola som v pondelok na odbere mala som 31 folikul a 18 sa s toho oplodnili co je dost !
mam vraj vysoke riziko na OHHS, a teraz cakam na mrchu a potom vraj sa dohodnu ze kedy bude transfer mozno vraj az v januari. Vajecniky mam zvacsene okolo 7cm, mal niekto taketo a za aky cas sa vam zmensili do normalu? dakujem sa rychlu odpoved :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@luskacik16 ahoj, no aktualne tu asi nemame zienku s darovanymi vajickami, ale ja jednu poznam - dnes ma uz takmer polrocne babulky, dvojicky. Len netusim ako dlho cakala na darkynu..... Ale je tu na MK taka tema ohladom darovanych oocytov, skus popozerat....