IVF Apríl 2019
Ahojte ktoré z vás idú v Apríli na IVF? 🙂
Ahojte ženičky 😍 tak dnes sme odhodlaní vycestovali pre bublinku na čerstvý transfer 💜🙏🍀 oddychujem, spokojne šťastná že je dnu, nech sa uhniezdi zdravo a krásne vyvíja a rastie vo mne 💜.
Ostalo nám jedno embryjko na mrazenie 🙏.
Žienky, ktorá máte po transfere, poraďte čo napomáha, čomu sa vyhnúť a pod. Ďakujem 🙏 👏
Ahojte... ja idem na ket v utorok 🤷🏼♀️ druhy pokus tak snad bud3 uspesny ❤
@weja07 mne dr povedala ze to je vsetko o hlave a o psychike...ale nevie ake je to tazke... ja som si kupila knihy co budem citat... ananas je vraj dobry tak som sa zasobila 🤷🏼♀️ a musime verit... mna caka ket v utorok 😥❤❤❤❤❤
@lapaloma1987 silno Ti držím palce 👊 🙏 🍀 snažím sa byť pozitívne naladená 😍 ten ananás 🍍 som tu čítala 😘
@weja07 tak ty pekne hniezdi 😊 kam chodis do car?
@lapaloma1987 ďakujem 😘 do MT-Helios a ty?
@weja07 ja do bystrice...to je tiez ich pobocka 😊
@lilkim1 ahoj uz si po ket?
@weja07 no ako??
@lapaloma1987 ahojcek. V piatok krásna správa, test hcg v krvy pozitívny 💜🙏 Len uz týždeň mam špinenie, plus krv, tak mam každé dva dni chodiť na odber, či hcg stúpa. Na tehu teste sa rysuje druhá čiarka, tak verime 🙏🙏 že sa bublinka zavrtala 💜 🙏 a ty ako??? Pridávam dnešný ranný tehu test 🍀💜🙏
@lapaloma1987 ahoj nie nekonal sa 😔 dúfam ze budúci mesiac už konečne bude.... A ty ako??
Žienky moje, šťastná prešťastná, neopísateľné sme radi 💕 na sone bolo vidno malú bublinku 💜 👼❤ a hcg krásne stúpa. Na 10 DPT bolo hcg 137 a 14 DPT 751 😍😍 Joj sme riadne šťastní, len nech to ide aj naďalej takto dobre, lebo sme ešte len na začiatku 🙏🙏🙏🙏 Čaká nás dlhý boj, takže musíme veriť že to bude všetko v poriadku 🙏🙏🙏 No o týždeň mam znova kontrolu v centre, koli tomu špineniu. Tak mam doporučený kľudovy režim a veľa vitamínov ☺a samozrejme pokračovať v dávke progesteronu. Pridávam foto dnešného ranného testu 😊 14 DPT 😍
@lapaloma1987 ahoj aj ja chodím do bb, čakám na ket idem budúci mesiac v auguste

@tinkaqwqw ano mna stale bolelo brucho ako pred MS a hlavne v noci a nad ranom. Od 7.dna stale spinim az doteraz