IVF január 2020
Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊
pelegrini vsetko rusi,iba akutne operacie sa mozu vykonavat....tak neviem...
Helios KE už ruší plánované zákroky...
@maciatkoe
Ahoj
Aj Vy plánujete IVF keď je takato situácia akú mame na SK, ja už mám po stimulácii a zajtra idem na odber vajíčok, nemáme moc veľa kusov nedorástli všetky na takú veľkosť akú sme potrebovali a podľa sona mame 6ks aspoň niečo. Chodíme do Heliosu MT, nám neodporúčali ET keďže som stimulovala trochu dlhšie ako som mala. Vôbec neviem koľko sa oplodni koľko budeme mat možnosti ale aspoň že som dokončila stimuláciu, doktori nám povedali že robia naďalej vklady. Už som vyše 3 mesiacov na PN a moja gynekologička mi už ukončila PN. Takže neviem či mám počkať další cyklus ale celkovo počkať dokym sa ukľudní situácia... dajte rady
Ahojte ja som dnes bola na odber vajicok v heliose a celkom malo sa nam podarilo len 4 vajicka tak trosku sklamana ale verim ze je podstatná kvalita a nie kvantita tak uvidime kolko bude embryí. ...je to uz moje 2 he ivf po prvom sme mali 12 vajicok a nakokiec 3 embrya
@smejulinko ahoj aj mňa čaká odber v MT... tak v polke aprila zhruba... mala si dlhý protokol? Držím ti palce... ja som z toho dosť nervózna ...
@salonka28 držím palce.
@salonka28 a ja som zle stimulovala a podľa sona vyzerá že budem mat 6 podľa veľkosti a bohvie aké budú. Podľa toho čo mi povedala že moje vaječník slabo reagovali. Bolo tam veľa dolikulov ktoré nedorástli. A som zvedavá koľko sa podarí oplodniť.
@smejulinko aj ja drzim palce nech to dobre dopadne daj potom vediet myslim na teba
@salonka28 ahoj, už mám potom
Dorástli do piatku a nakoniec som ich mala 12 uvidíme aké budú kvalitovo. Ale cítim sa všelijako tak ubolena zo spodu.
A moja doktorka má ešte vypísala do prace.
@smejulinko no to je teda kofa ved to nieje nic moc dobre to poznam aj ja som sa pomali ani otocit nemohla teraz je to v poriadku uz sa citim lepsie ako prvy krat a vcera som volala ze vsetky 4 sa podarilo pekne oplodnit yak verim ze si kvalitne a ze vydrzia
@salonka28 nám 12 vajíčok ostalo 7 vajíčok a 6 sa podarilo napichnúť, zajtra ideme volať a budeme čakať čo bude ďalej, keďže nám neodporúčali ET tak pôjdeme na KET takze pôjdem na 3 týždne do prace znova na PN
@smejulinko mo ja som volala tak 2 sa pekne dalej delia a jedno je trosku pozadu ale snad to este dozenie a jedno sa vobec nezacalo delit tak mame 3 zeliezka v ohni zajtra volam ako budeme mrazit ale 2 urcite a jedno verim ze to dobehne
@salonka28 ja som dnes volala a nakoniec zo 6 ostalo jedno take pozadu ale hádam sa rozbehne a tých 5 sa ďalej pekne vyvíja. Ale rozhodli sme sa že vklad pôjdeme až v máji nech trochu zbavím tých hormónov z Tela. Vy chcete ísť hneď na další cyklus
@smejulinko Mozem sa spytat ako ste spokojne v Heliose Martin? Kedze neviem, kedy sa bude dat ist do Brna, musime uvazovat aj nad inou alternativou. Lebo najneskor v maji by sme uz chceli ist na IVF.
Ahojte dievčatá možno od témy ale chcela bi som sa vás spitat? Alebo keby sa dalo poradiť.
Som po Ivf... 10 dní od ET (embryo transfer)
Dnes som. Si robila TT a bol negatívny, 😨 stalo sa aj vám niečo také? Alebo ma s tým niektorá s vás skúsenosť, myslite ze je ešte skoro na test?
Aj menštruácia mi mešká už 4 deň a stále test NEGAT.
SOM NAOZAJ ZÚFALÁ.
Vopred ďakujem za akékoľvek rady. 🙂
A snažilkam prajem veľa síl a držím prsteky.

@tdli Alebo 3-4 mesiace, a potom ked sa nahodou vrati korona odlozit zase? Ak car umozni IVF treba ist smelo do toho.