icon

IVF január 2020

maciatkoe
11. dec 2019

Ahojte baby, chysta sa niektora z Vás v januári na IVF? 😊

lucilalu
13. jan 2020

@ciko2 ak sa ti do konca januara nikto neozve, tak mi napis, mozno este budem potrebovat.zatial neviem.dik 😉a odkial si?

maciatkoe
autor
14. jan 2020

@alicapalica88 my 4 roky, z toho rok v helios. Ale iba na IUI sme tri krat zatial boli. Cakam na tu menstruaciu teraz ako na zazrak 😀. Dnes 30 den cyklu a nic. Snad zajtra. Aby som konecne mohla zacat dlhy protokol 😊

butterfly333
14. jan 2020

@maciatkoe ahoj aj ja dnes 30dc no už hnedé špinenie tak zajtra asi 1dc.

jaja656
15. jan 2020

@alicapalica88 ahooj už máš KET za sebou? Ako to prosím ta prebiehalo? Nebolo to bolestivé? A ako sa cítiš? Držím ti palce nech sa ti to podarí 😉🙏 ja som 11 dní ciaklu zajtra mam kontrolu tak snáď sa do mesiaca aj dočkám KETU

alicapalica88
15. jan 2020

.@jaja656 ahoj! Áno bola som včera prebehlo to úplne bez problémov ani som to necítila. Cítim sa úplne normálne ako vzdy. Dala som sa na PN ,ostanem asi nejaký týždeň. Doktorka ma akurát vystrašila že pri ivf zvykne dávat PN aj na celý prvý trimester, tak to by som ozaj nechcela. Neboj nič,ET/ KET je vlastne už len zavrsenie toho celého kolotoca. Keď máš zajtra kontrolu tak to už asi coskoro budes mat transfer. Ja som mala na piaty den po kontrole, záleží v akom štádiu presne si pri kontrole. Ďakujem pekne za podporu a tebe držím tiež palce! 👍

jaja656
15. jan 2020

@alicapalica88 jasne super ďakujem za odpoveď 🙂 ono je to hlavne o tom byť v pohode a mať myšlienky na tom správnom mieste 😉 ja nemám náročnú prácu ani fyzicky ani psychicky takže sa nechystám zostať na PN doma by som sa asi zbláznila a robote prídem na iné myslienky 😂 možno až potom keď to už bude iste 😉 tak držím palce nech sa to podarí 🍀😉

ciko2
15. jan 2020

@lucilalu ahoj ja som z Nitry, oki ozvem sa keby ho stale mam. Mozes kludne aj ty,aby som pripadne nezabudla 😉

maciatkoe
autor
15. jan 2020

@butterfly333 ahoj, mne sa tiez uz pomaly zacina menstruacia, zajtra budem 1 DC. A ty sa tiez chystas na IVF?

butterfly333
15. jan 2020

@maciatkoe ja už dnes 1dc v plnom prúde. Áno chystáme ale ešte musíme došetrit keďže ideme do dv.

maciatkoe
autor
15. jan 2020

@butterfly333 a nejdete ani jedno IVF skusit s tvojimi vajickami, rovno darovane? Darovane embryjko stoji 1000 eur, a vajicko 4000 eur.

butterfly333
15. jan 2020

@maciatkoe nejdem podľa mňa je to zbytočne vyhodené peniaze moje vajíčka sú na dve veci. Keď ani clostil ani letrozol nepomohol tak radšej dosetrime a ideme rovno do dv.

beatinka
15. jan 2020

@maciatkoe ahoj. Tak sme na tom rovnako. Mne sa tiež pomaly začína, zajtra rátam 1DC. Zajtra ma čaká konzultácia v CRM, tak som zvedavá, na čom sa dobodneme, aký protokol, čo všetko... a hlavne konečne vybavíme aj tú poisťovňu. Už sa teším.

maciatkoe
autor
15. jan 2020

@butterfly333 ja, keby sme mali mat darovane, tak by som isla radsej do darovaneho emryjka, ako vajicka. Lebo tiez som uz nad tym rozmyslala. A je viac dovodov, pre ktore by som sa skor priklonila ku darovanemu embryjku ako ku darovanemu vajicku. Ale teraz ideme na IVF s mojimi vajickami, a uz uvidime co nam s drahym osud nadeli.

maciatkoe
autor
15. jan 2020

@beatinka no ak ti daju dlhy protokol, co helios dava skoro kazdej, tak budeme mat podobne OPU, a aj cakanie na zazrak po ET 😊. Som zvedava na vsetko, aj ake lieky ti predpisu 😊.

butterfly333
15. jan 2020

@maciatkoe no ale darovane embrio by neboli už muzove spermie takto by boli aspoň spermie jeho. Prečo myslíš že by to bolo lepšie? Nad tým som veru neuvažovala myslíš že darovane embrio to je lacnejšie?

maciatkoe
autor
Autor odpoveď zmazal
marti_nela
15. jan 2020

Ahojte, ja som dnes 2. DC, príprava na IVF. Veľmi dúfam, že všetko dobre dopadne pre nás všetky 🙏

butterfly333
15. jan 2020

@maciatkoe ďakujem moja za odpoveď pekne si mi to vysvetlila .😘

maciatkoe
autor
15. jan 2020

@butterfly333 ❤😊

beatinka
16. jan 2020

Ahojte. No takže dlhý protokl... od 16dc duphaston 10 dní, od 7.2. diphereline 21 dní pichať. A potom od krámov meriofert 225 jednotiek. Odber pravdepodobne koncom februára a vyžiadaný čerstvý vklad. Hor sa do boja!

lucilalu
16. jan 2020

@beatinka drzim palce.tiez mam dlhy, od dnes picham diphereline.😊👍zvladneme to

jaja656
16. jan 2020

Ahojte! Tak ja mam 24.1 V piatok prvý KET a dúfam že aj úspešný 🍀 držím vám palce 🍀

beatinka
16. jan 2020

@lucilalu aj ja tebe držím palce! Ja sa už neviem dočkať, kedy začnem... do 31.1 to bude nekonečné!!! 🤪

maciatkoe
autor
16. jan 2020

@beatinka mas teda uplne ine lieky ako ja 😊, ale dlhy protokol mam tiez, a odber vajicok tiez budem koncom februara 😊

maciatkoe
autor
16. jan 2020

Baby mala niektora z Vas metodu PISCI? My planujeme pouzit PISCI.

matka1209
16. jan 2020

Ahojte,29.1 ideme s priateľom na prvú konzultáciu do Heliosu MT. Chcem sa opýtať ako to celé prebieha prvá konzultácia,nasadenie liekov a to celé...ako to u Vás prebiehalo? Vopred ďakujem za odpoveď 🙂

lucilalu
18. jan 2020

Baby ahojte, tak ja pokracujem v dlhom protokole.uz picham 3den diphereline.a uplne mi vypadlo ze mam ist na pretetovanie obocia, myslite ze to mozem podstupit?nebude to mat vplyv na liecbu?

beatinka
18. jan 2020

@maciatkoe ahojky. Kedy ty presne začínaš so stimulkou? 30. či 31.?

matila
18. jan 2020

Ach dievčatá, držím každej palce, mi sme mali vnovembri Et ale nevysiel teraz v pondelok ideme na Ket tak budem dufam, dala som si radsej aj oen, sice nemam narocnu pracu ale stat 12 hodin v praci uz nebudem... Budem dufam ze to pomoze

maciatkoe
autor
18. jan 2020

@beatinka 31.1 zacinam brat duphaston, to budem 16 den cyklu, a 7.2 zacinam pichat decapeptyl 😊.