IVF - leto 2021
ahojte kočky, je tu niekto, kto sa chystá na IVF v lete??

@katrinka233
@lema1205 Ahojte dievčence, rada by som Vás obe povzbudila, vklad vôbec nebolí, len treba byť uvoľnená a áno, stáčí poloplný mechúr. Ja som mala prvý vklad tento rok koncom januára, mi môj doki hovorí, že čo robi a zrazu, že hotovo😉 Bola to otázka pár minút, ešte s úsmevom krútil hlavou, že pri mne trhol rekord, že to krásne išlo. Ja som mala síce plný mechúr, ale nemusí byť. Držte sa!
@janie7 dakujem za povzbudive slova 🙂 uz len aby sa maly drzal zubami nechtami :D
@katrinka233 za máličko, držím päste nech to vyjde na prvý šup😉 Ja mám teraz pred druhou stimulkou, prvý KET nevyšiel😟, no teraz chceme posielať embryjka aj na genetiku, tak verím, že tento rok budeme tehuľkovať obe😘
@janie7 drzim palce velmi aj ja tebe 🙂 my sme si tiez povedali ze genetiku budeme riesit ak by toto nevyslo na 1.x, mam za sebou 1x MA a 2x MMT + uz nepriechodne vajcovody tak hadam som zatial mala “len smolu” ;)
@katrinka233 Ďakujem krásne😘 My sme chceli poslať embryjka na genetiku už minulý rok, len na klinike v Brne kde chodím, nemali na to proklientský cenník. Teraz v máji, nám môj doki slávnostne oznámil, že už to majú nacenené po jednom😉 My máme všetky výsledky ukážkové, no zatiaľ ani ťuk😟, tak verím, že tento rok bude náš a usmeje sa na nás šťastíčko🙂
@katrinka233 dakujem 🙂 to fakt? diazepam si mas dat? mne o tom nik teda nepovedal hmm .... tak si ho dam asi aj ja ak je to teda bezpecne a nema nejake "zle" ucinky ... dakujem pekne za info a drzim palce urcite to vsetko zvladnes 😉
@janie7 ahojky si zlata 🙂 no ved to ze byt uvolnena ono je to tazke ja som vzdy dost v krci ked taketo nieco zazivam ja mam dost len ked som na kalsickom vysetreni u gynekologicky , ale v hlave si stale vravim aby som sa uvolnila a nie vzdy mi to teda pomaha no ... ale tak zena asi zvladne vsetko ked je to potrebne hihi 🙂 tak budem verit ze to zvladnem hoci ja som mala dost ked mi robili v heliose klasicke vystrenia a cytologiu , hoci doktorka vravela ze boli aj horsie hihi ale mne sa teda nezdalo .... ja som tam predychavala ako keby som uz rodila 😂
@lema1205 Ahojky, tak vklad je malina oproti cytológii. Ja som teraz menila gynekológa, inak veľmi je zlatý a išla som k nemu na cytológiu a chytila som totalny blok, v živote sa mi to nestalo😨 A on mi hovorí, kľud, viem že je to bolestivé, ja počkám....Keď som to hovorila môjmu mužovi, tak mi hovorí, že či by mi to nemohol urobiť môj IVF lekár v Brne, on je veľmi citlivý, len trošku pritlačí pri sone a hneď sa omlouvá😉 Tak sme sa smiali, že by bolo najlepšie celú kliniku z Brna preniesť do BA😉 Takže, nemusíš sa báť, jediné čo som cítila, bol trošku chlad, čo je normálne pre rozmrazené embryjko. Ďakujem krásne, tento rok to dáme!🙏
@lema1205 ahoj, tak uz mam po vklade, hovorila som ze napisem. Diazepam som si nakoniec nedala, lebo som ho stratila :D “zakrok” trval asi 3 min a ked skoncil tak sa ho pytam ci to je vsetko. Nic, ale ze vooobec nic som necitila 🙂 takze neboli, nebojkaj.
@katrinka233 jeeej ty si zlata dakujem ze si mi dala vediet a si ma teda upokojila 🙂 drzim silno palce nech sa tam ma malej alebo malemu dobre v brusku a dotiahnete to do uspesneho "konca" a takto o 9mesiacov budes mamina ... 🙂
Ahojte,
zostali mi injekcie k IVF, darujem (odošlem za poštovné):
Neotvorené balenia:
- Diphereline 0,1 mg: 2 balenia (po 7 ks); exp. 01/2022
- Menopur 75 IU: 4 balenia (po 10 ks); exp. 02/2022
- Bemfola 300 IU/0,5 ml: 1 pero (samostatné balenie); exp. 02/2023
Otvorené balenie:
- Decapeptyl 0,1 mg: 5 naplnených striekačiek; exp. 09/2021.
Ahojte spolubojvničky 😊aj nás v auguste čaká druhé ivf, teda dúfam ešte len čakám na mezes ide sa do stimulky 💪
Ahojte ja tiez uz stimulujem, druhe IVF, drzim Vam palceky vsetkym 🤞🤞🤞
@karolli111 dakujeme 🙂 ja zacinam stimulaciu teraz v auguste a poviem uprimne ze mam aj celkom strach z toho vsetkeho hlavne z toho aby som bola dostatocne silna a vsetko to zvladla .... drzim palceky aj tebe aby vsetko dopadlo tak ako ma ❤
@lema1205 ahojj neboj nic, ja mam druhu stimulku za sebou, nic to nieje, zajtra mam OPU a to sa da, trva to chvilku a idem domov. Mna to uz aj bavit celkom zacalo tie injekcie 😂 Po OPU troska tlak na vajecnikoch a mierna bolest, dam si 1 ibalgin a je po bolesti. Nebojte sa nicoho dievcata... Je to v pohodke. Su ovela horsie veci.. 🙏 Drzim palce 🤞🤞🤞
Ahojte prosím Vás keď kázal doktor pergoveris 225iu...to nastavim na pere 225?lebo tak som to pochopila, len ma zmiatla tá brožurka, kde to je rozdelené na tie dva hormóny.... ďakujem Vám 😘
Ahojte dievčatá.
Na prvom vklade som bola teraz začiatkom augusta. Včera po strašnom "strachu" som si urobila test a našla na ňom slabú druhú čiarku 🙂 dnes ráno čiarka bola celkom silná .. len spinim už asi 5deň, 2x sa objavila aj jemná krv ( ale len sfarbenie).. tak verím, že bude všetko v poriadku. Veľmi nám všetkým držím palce !🙂
@karolli111 dakujeme krasne za podporu

@lema1205 ahoj, napisem urcite, tiez sa trosku bojim 🙂 ale vraj to neboli, hoci si mam dat predtym diazepam, v inych centrach ho vraj nedavaju vobec. A mne kazali poloplny mechur, tak tiez dufam ze to vydrzim a nepojdem hned cikat :D