IVF máj/jún 2021
Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.
dievčatá je tu niekto aktívny? začínam s protokolom a som zmätená. mala by som začať brať clostilbegyt na 2.den krvácania, lenže...včera som začala špiniť ok rozbieha sa menzes, dnes som čakala už normálnu menštruáciu, aby som zajtra mohla začať, a nechce sa jej rozbehnúť, keď sa utriem po potrebe tak je papier zafarbený, ale na vložke len fliačik😢, tak ja teraz neviem či zajtra bude ten druhý deň, alebo nie. ďakujem
@mondolina ahoj, mne v centre povedali, že prvý deň rátať až ten, kedy reálne krvacam. Ak to bude po 16:00, tak sa ráta až druhý deň. Ešte počkaj, ak len spinis, to ešte sa neráta ako MS
...
Ahojte baby ak sa k vám môžem pridať pretože ani nemám s kým o tom pokecať a teda ani nechcem keďže som bola tehotná a skončilo to potratom tak už do predu nikomu nechcem nič vravieť.
V pondelok 17teho som bola na vklad KET a dnes som si na obed urobila test a je tam slabý duch. Proste som nevydržala. Je to taký 5ty deň po vklade keď počítam aj samotný deň vkladu tak 6ty deň.
11tejo som si pichla gonasi už prešlo 12 dní od vtedy... myslíte že by ten gonasi ukazoval falošný výsledok?
@1212katka1212 môže a nemusí.. skus dnes testnut .ci sa niečo zmenilo..ci je slabšia alebo silnejšia.. u každej to môže byť inak ...u jednej duch a u druhej pozostatky z injekcie.
Nemate niekto estrofem?Kupim.
@annaorackova podkožne to je pichnutie,urobíte si kożnú riasu napr.na bruchu
@annaorackova podkožne to je pichnutie,urobíte si kożnú riasu napr.na bruchu
@rybickadory kedy presne si mam pichnúť aký deň cyklu
@rybickadory kedy presne si mam pichnúť aký deň cyklu
@annaorackova to si zavolajte do centra
Ahojte ženy mala som v júni nasadené bemfolu + ovitrelle a som už 19 deň od pichnutia inekcii robila som si tehotensky test vyšiel pozitivni myslite si že je to stále ovitrelle
@annaorackova určite to už nebude ovitrelle to bude tehu, držím palce k šťastnému výsledku
Ahojte ženy mala som v júni nasadené bemfolu + ovitrelle a som už 19 deň od pichnutia inekcii robila som si tehotensky test vyšiel pozitivni myslite si že je to stále ovitrelle
@annaorackova aj ja držím palce, vyzerá to krásne🫶
@annaorackova aj ja držím palce, vyzerá to krásne🫶
@rybickadory Ďakujem krásne ☺️
@annaorackova určite to už nebude ovitrelle to bude tehu, držím palce k šťastnému výsledku
@jankaapeto Ďakujem pekne ☺️ a je normálne mať bolesti jak keby by som mala mať každú menštruáciu????
@jankaapeto Ďakujem pekne ☺️ a je normálne mať bolesti jak keby by som mala mať každú menštruáciu????
@annaorackova ja som sice mala prirodzene, ale tiez som mala take bolesti ako pri menstruacii, dokonca prvych par tyzdnov to drzalo... gratulujem velmi!!
@annaorackova áno je to normálne začína sa roztahovať maternica, budete to cítiť viac x počas tehu, nezľaknite sa.
@annaorackova ja som sice mala prirodzene, ale tiez som mala take bolesti ako pri menstruacii, dokonca prvych par tyzdnov to drzalo... gratulujem velmi!!
@reela ďakujem

@mathik84 drzim palce 🙏dufam ze aj nas bude cakat buduci tyzden. Dnes som bola na kontrole a dali mi estrofem a v pondelok kontrola 😇