icon

IVF máj/jún 2021

andrea_r016
11. máj 2021

Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.

lusitka15
1. júl 2021

@mathik84 drzim palce 🙏dufam ze aj nas bude cakat buduci tyzden. Dnes som bola na kontrole a dali mi estrofem a v pondelok kontrola 😇

mondolina
12. aug 2021

dievčatá je tu niekto aktívny? začínam s protokolom a som zmätená. mala by som začať brať clostilbegyt na 2.den krvácania, lenže...včera som začala špiniť ok rozbieha sa menzes, dnes som čakala už normálnu menštruáciu, aby som zajtra mohla začať, a nechce sa jej rozbehnúť, keď sa utriem po potrebe tak je papier zafarbený, ale na vložke len fliačik😢, tak ja teraz neviem či zajtra bude ten druhý deň, alebo nie. ďakujem

lucka_lullu
13. aug 2021

@mondolina ahoj, mne v centre povedali, že prvý deň rátať až ten, kedy reálne krvacam. Ak to bude po 16:00, tak sa ráta až druhý deň. Ešte počkaj, ak len spinis, to ešte sa neráta ako MS

rina16
14. aug 2021

Ahojt dievčatá tak ja som mala 11den po vklade večer takýto test . Ráno na 12 deň po vklade KET silnejšie. Tak už len čakať na výsledok z krvi bu.tyzden. Držím nám všetkým palce.

85zuz
10. sep 2021

@modolina ahoj, tak ako si dopadla ? 🙂 podarilo sa ?

kamserbia
1. okt 2021

Ahojte 🙂 pokial niekto zacina s IVF,rada predam Menopur 75 IU, nam nakoniec neboli potrebne 🙂
Dve balenia,nepouzite za 60e namiesto 90e

amina15
24. okt 2021

@kamserbia ahoj.Ešte stále máš Menopur?mala by som záujem

kamserbia
25. okt 2021

@amina15 ano,mam 🙂

amina15
25. okt 2021

@kamserbia a odkiaľ si?

kamserbia
25. okt 2021

@amina15 mas spravu

renata1405
Autor odpoveď zmazal
bodka1992
26. jan 2024

Ahojte nepotrebuje niektorá s vás
Za mesiac konci expiracia venujem …
Potulex dve plne škatuľky a tretej je už len3ks exp:02/2024
Diphereline exp:03/2024
Kľudne mi napíšte

viviennn7
3. mar 2024

...

1212katka1212
22. jún 2024

Ahojte baby ak sa k vám môžem pridať pretože ani nemám s kým o tom pokecať a teda ani nechcem keďže som bola tehotná a skončilo to potratom tak už do predu nikomu nechcem nič vravieť.
V pondelok 17teho som bola na vklad KET a dnes som si na obed urobila test a je tam slabý duch. Proste som nevydržala. Je to taký 5ty deň po vklade keď počítam aj samotný deň vkladu tak 6ty deň.
11tejo som si pichla gonasi už prešlo 12 dní od vtedy... myslíte že by ten gonasi ukazoval falošný výsledok?

sontamuycruel
23. jún 2024

@1212katka1212 môže a nemusí.. skus dnes testnut .ci sa niečo zmenilo..ci je slabšia alebo silnejšia.. u každej to môže byť inak ...u jednej duch a u druhej pozostatky z injekcie.

renata1405
25. júl 2024

Nemate niekto estrofem?Kupim.

annaorackova
Autor odpoveď zmazal
rybickadory
19. jún 2025
@annaorackova
Odpoveď bola zmazaná

@annaorackova a čo potrebujete vedieť?

rybickadory
19. jún 2025
@annaorackova
Odpoveď bola zmazaná

@annaorackova podkožne to je pichnutie,urobíte si kożnú riasu napr.na bruchu

annaorackova
19. jún 2025
@rybickadory

@annaorackova podkožne to je pichnutie,urobíte si kożnú riasu napr.na bruchu

@rybickadory kedy presne si mam pichnúť aký deň cyklu

rybickadory
21. jún 2025
@annaorackova

@rybickadory kedy presne si mam pichnúť aký deň cyklu

@annaorackova to si zavolajte do centra

annaorackova
18. júl 2025

Ahojte ženy mala som v júni nasadené bemfolu + ovitrelle a som už 19 deň od pichnutia inekcii robila som si tehotensky test vyšiel pozitivni myslite si že je to stále ovitrelle

jankaapeto
19. júl 2025
@annaorackova

Ahojte ženy mala som v júni nasadené bemfolu + ovitrelle a som už 19 deň od pichnutia inekcii robila som si tehotensky test vyšiel pozitivni myslite si že je to stále ovitrelle

@annaorackova určite to už nebude ovitrelle to bude tehu, držím palce k šťastnému výsledku

rybickadory
19. júl 2025
@annaorackova

@annaorackova aj ja držím palce, vyzerá to krásne🫶

annaorackova
20. júl 2025
@rybickadory

@annaorackova aj ja držím palce, vyzerá to krásne🫶

@rybickadory Ďakujem krásne ☺️

annaorackova
20. júl 2025
@jankaapeto

@annaorackova určite to už nebude ovitrelle to bude tehu, držím palce k šťastnému výsledku

@jankaapeto Ďakujem pekne ☺️ a je normálne mať bolesti jak keby by som mala mať každú menštruáciu????

reela
20. júl 2025
@annaorackova

@jankaapeto Ďakujem pekne ☺️ a je normálne mať bolesti jak keby by som mala mať každú menštruáciu????

@annaorackova ja som sice mala prirodzene, ale tiez som mala take bolesti ako pri menstruacii, dokonca prvych par tyzdnov to drzalo... gratulujem velmi!!

jankaapeto
20. júl 2025
@annaorackova

@annaorackova áno je to normálne začína sa roztahovať maternica, budete to cítiť viac x počas tehu, nezľaknite sa.

annaorackova
21. júl 2025
@reela

@annaorackova ja som sice mala prirodzene, ale tiez som mala take bolesti ako pri menstruacii, dokonca prvych par tyzdnov to drzalo... gratulujem velmi!!

@reela ďakujem

jjjjjjanuska
21. júl 2025

Ponúkam Clexane 4000 iu, exp. 11/2025 dve krabice za 14€ a Ganirelix exp. 1/2026- za 5€. Možno niekomu ešte poslúžia. Lokalita Galanta, Nitra.