icon

IVF máj/jún 2021

andrea_r016
11. máj 2021

Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.

karolli111
3. jún 2021

@kika09876543 ahooj ako pokracujes? Ides sa testovat?

lusitka15
3. jún 2021

@karolli111 kolko nakoniec ostalo embryok? alebo mi to troska uslo :D no ja idem zajtra na kontrolu, tak uvidime ze co :D v pondelok to vyzeralo vsetko ale nechcem predbiehat a dopredu sa tesit

karolli111
3. jún 2021

@lusitka15 nn neostalo nic 🙂 super tak potom pis co ako 🙏🤞

lusitka15
3. jún 2021

@karolli111 budem drzat palce az sa toto zakusne dobre 😍

kika09876543
4. jún 2021

@karolli111 ahoj ešte nie dnes som ešte len 7dni.

karolli111
4. jún 2021

@kika09876543 ahooj ja tiez 🙂

karolli111
4. jún 2021

@kika09876543 a citis sa nejak zvlastne? Ja ani nie 🤷‍♀️

kika09876543
4. jún 2021

@karolli111 tiež nie vôbec

zivana
6. jún 2021

Ahojte, ešte stále čakám na ms aby som mohla ísť do druhej stimulky. Vy ste ako na tom?

macik9
6. jún 2021

@zivana ahoj, mne príde o chvíľu ms a začínam prvýkrát stimulaciu, prvý den Decapeptyl a od druhého dňa pridám k nej Bemfolu 300IU...krátky protokol mám

zivana
6. jún 2021

@macik9 tentoraz by som mala aj ja mat krátky protokol. Lieky ešte neviem aké mi dajú.

andrea_r016
autor
6. jún 2021

Ahojte zienky....isli ste prosim hned na vklad alebo az dalsi mesiac? V stredu budem mat asi odber tak vaham ci neist radsej az dalsi mesiac.

mmt11
6. jún 2021

Ahojte, pripojím sa k téme...
zajtra mám odber vajíčok, prichádza na mňa trošku stres, už to chcem mať za sebou 🙄
Všetko čo som čítala, tak že to nieje nič hrozné, ale tak idem prvý krát, tak sa trošku bojím :D

mmt11
6. jún 2021

@andrea_r016 tak toto som aj ja zvedavá s tým vkladom

zivana
7. jún 2021

@mmt11
@andrea_r016 tak Vám tíško závidím že už idete na OPU. Len sa nestresujte a všetko bude skvele. Ja som tiež premýšľala, že čo bude lepšie či ísť na ET alebo až KET. Ale keby som nemala žiadne problémy tak by som skúsila hneď vklad. Záležalo by aj na tom koľko vajok by bolo vhodných na mrazenie atd. Silno Vám budem držať palce dievčatá.

andrea_r016
autor
7. jún 2021

@mmt11 aj a velmi :D lebo si to potrebujem nahlasit v robote na to dovolenku zobrat :D
@zivana ďakujem 🙂 viesčo strasne rychlo to zbehlo vsetko :D ale uz som kludna uz bude dobre a neviem sa dockať stredy lebo ma uz tak boli brucho ze az :D a to aj od pichania...dnes mi dr. vravelze mam 13 folikulov tak hadam bude daco z toho :D a poobede mi maju volat tak vecer uz budem pichat ovitrele si myslim :D

zienky a neviete ako je to s vkladom? Embryologicka vravela, ze 3 a 5 den sa jej vola...cize vklad bude na 6 den od odberu?

karolli111
7. jún 2021

Ahojte zienky. Ja som 10den po ET a test zatial biely. Nvm mozno je este skoro ale dnes mam aj slabo hnedy vytok sem tam. 🥴 Nejak ma opusta nadej. Uvidime. @andrea_r16 Mne vkladali na 3.den od OPU lebo som mala malo vajok a len 3 oplodnene. A 2 sa vyvijali jednako a 1 pozadu, preto radsej vlozili na treti den a dala som si obidve 6-bunkove.V piatok idem na sono a krv tak nvm. Nemam dobry pocit. Uz sa nejdem ani radsej testovat, zbytocny stres... 😌 Drzim Vam strasne moc palce 💪🤞🤞🤞

zivana
7. jún 2021

@andrea_r016 juj veď to ke úžasný počet. Bude čo oplodňovaní. Skvela správa.

zivana
7. jún 2021

@karolli111 môže byt že hcg vyskočí ešte. Nevesaj hlavu. Kazda sme iná takze úsmev na tvar . Ale uz aj 😉

ivusinecka026
7. jún 2021

Dobrý deň
Dnes som mala odber folikulov mala som 19vajicok zajtra mam volať embriologičke v stredu idem na kontrolné sono a štvrtok alebo sobota bude vklad

karolli111
7. jún 2021

@zivana ahh dakujem ti 🥰 jasne nevesam nic neboj. Uvidime na krv. A tebe prajem nech ti to rychlo ubehne do uspesneho konca 🥰

karolli111
7. jún 2021

@ivusinecka026 super tak potom nam napis. Nech sa dari 🤞🤞🤞

zivana
7. jún 2021

@ivusinecka026 držím palčeky nech sa pekne delia. ✊🏼🤞

ivusinecka026
7. jún 2021

Ďakujem Vám krásne áno napíšem Vám

mathik84
7. jún 2021

ahojte..prosim vas na kolky den od OPU sa robi ET?mala som odber minuly piatok.vraj sa mi spravne vyvijaju len 3 embrya...sme dohodnuti na KET, ale myslite ze to vieme zmenit este ze by som isla na cerstvy vklad?nie je to uz neskoro?

zivana
7. jún 2021

@mathik84 väčšinou sa robí na 5 deň po OPU. Zajtra máš 4 deň a máš aj predĺženú kultiváciu? Ak áno vieš sa dohodnúť.

mathik84
7. jún 2021

@zivana ano mame predlzenu kultivaciu..myslis ze by to este slo?len bez kontrolneho sona sa to zrejme nevyriesi a v praci ma zajtra neuvolnia...skoda ze som takto dlho vahala😞

zivana
7. jún 2021

@mathik84 zajtra tam zavolaj a uvidis čo ti povedia. Ak by si aj absolvovala ET tak sa odporúča byt potom v klude. Väčšina žien má potom dovolenku. Daj zajtra vedieť čo ti povedali. Držím päste aby ti to vyšlo.

mathik84
7. jún 2021

@zivana oki.skusim zavolat zajtra a dam vediet

kika09876543
7. jún 2021

Dnes som si robila testik a boli tam 2 II😉😉😉😉😉😉😉😊😊😊Jedna slabá druhá sila myslíte že to je dobre znamenie?? Nemôže to byť po liekoch?