IVF máj/jún 2021
Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.
@kika09876543 ahoooj to je super no myslim si, ze to je uz dost dlha doba aby to bolo liekmi. Je to taaam, 🤩 kedy mas krv? Ja mam v piatok. A testy zatial biele 🤷♀️ uz to necham na tu krv a uvidime. Drzim palce 🙏 a vsetkym vlastne nech je nas tu co najviac pozitivnych 🙏
@karolli111 ďakujem veľmi pekne 😊😊😊tak tiež vám všetkým držím palčeky nech sa nám splnia naš sen. Vo štvrtok idem na krv
@zivana Ďakujem veľmi pekne
Nám sa nedarí 5rokov prirodzene otehotnieť boli sme iui 2xnegativne tak dúfame že umelé sa podari len aby ostalo čo najviac dobre oplodnenych vajíčok bojím sa tam zajtra zavolať že čo povedia
Dobry den
Volala som ohľadom oplodnenych vajíčok zatiaľ je ich 7 uvidia ako sa začnú deliť pravdepodobne v sobotu vklad môžu sa ešte nejaké oplodniť či už nie celkovo ich bolo 19
Ďakujkem za skoré odpovede
@ivusinecka026 ahooj to mas super. No ked ti uz povedali ze 7 tak to uz je finalne. Mne povedali 4 oplodnene a na druhy den ostali 3. Tak nech sa ti pekne vyvijaju 🤞🤞🤞
Ja som volala do Car zajtra idem na krv (skor o 2dni) ked aj spinim. 🥴 Modlim sa az to prejde. 🙏
@ivusinecka026 Ahoj mne vcera vybrali 21 a zatial sa dobre vyvija 8 tak tiez cakam ake bude finalne cislo 😌 a v sob mam termin na ET drzim palce🍀😊
@karolli111 Ďakujem ja sa tomu nevyznám preto som sa opýtala dúfajme že vydrží tých 7oplodnenych a uvidime vo štvrtok všetkým Vám držím palce aby sa nám splnil nás sen
@karolli111 držím palčeky nech máš dobre spravy
Ahojte, ako ste sa citili po OPU? V sob som pichala 3 davky decapeptylu a v ned cely den mi bolo cudne..vcera som mala OPU a stale lezim/ spim a je mi dost soufl 😏 mam OHSS..snazim sa vydrzat v pohode a nesledovat sa pretoze v sob mam termin na ET ale hadam mi dr poradia ci odlozime o mesiac..drzim vam vsetkym palce🍀✨
@leo2021 ahoj a máš OHSS potvrdený? A napriek tomu navrhujú vklad? Neviem, ale podľa skúseností, čo píšu baby tak sa vtedy vklad odkladá kvôli rizikám ktoré by pre teba prípadné tehotenstvo v súvislosti s OHSS prinieslo.
Ak sa navyše necítiš dobre, tak by som to ešte zvažila. Ja som OHSS nemala, po odbere v ten deň bolo všetko v poriadku, na druhý deň večer som mala také bolesti, že som sa nevedela pohnúť, nadýchnuť, nič... Dala som si tabletku a na par hodín to bolo v pohode, v noci zase kŕče, neskutočne, znova som si dala tabletku a ustáli. Tretí deň bol v pohode, len večer kŕče a potom už úplne nič. Ja som ale mala soft stimuláciu.
@ivusinecka026 dnes som volala embryologicke tiez mame 7 bojovnikov 😘 mala som len 8 vajicok, tak som celu noc nemohla spat, ale som rada ze 7z8 :D
@lusitka15 drzim Vám palce nech sa pekne vyvíjajú ďalej ja mám volať zajtra ale bojím sa no
@ivusinecka026 veru si o den vpred 😊 drzim palce ❤️
@lusitka15 ahoj no vidis super, je to na dobrej ceste 🤩 uz len nech pekne rastu 🙏
@kika09876543 dakujem, bola som v Car dali mi injekciu na zastavenie krvacania, a vzali krv. Vysledky budu poobede, tak uvidime. 😌 ty nam zajra pis ako si dopadla na krvicke 🤩
@karolli111 dakujem za podporu uz je to na nich :D
@karolli111 drzim palce az su pozitivne vysledky dnes poobede 😍
@lusitka15 dakujem no mam to ako menstruaciu tak moc tomu nadej nedavam. Uvidime 🤷♀️
Dievcence tak u mna aj krv negativna. V utorok nas caka konzultacia a uvidime ako dalej. Verim ze na 2.krat to uz vide lepsie 🙏😌🙂 Vam drzim palce velmi moc a nech tu citam same pozitivne spravicky 🤞🤞🤞🙏
@karolli111 tak to má naozaj veľmi mrzí. Ale tak ako píšeš, ďalšie vyjde. ✊🏼🍀
Zienky, som po OPU a zobrali mi 8 vajicok 🙂 zajtra mam volat ako to vyzera....vsetky idu oplodnovat ICSI. Som zvedava kolko ich bude...ale nemate prosim skusenost ci je lepsie 3dnove embryo alebo 5dnove embryo vkladat?
@karolli111 to ma mrzi 😖 prajem vela 🍀
Krv úspešne za sebou už len netrpezlivo čakať výsledok okolo 13h, len ma znepokojila pani sestrička, pýtala sa ma ci som si robila test povedala som áno robila som si tri a všetky boli slabucka druhá čiarka, tak som sa spýtala ci to je dobra sprava no jej odpoveď bola že to môže byť aj z liekov beriem estrogén, a progestenon co si o tom myslite???? Môže to byť zbytočne tesnenie sa? Ako bolesti mam podbruskom aj som stale unavená len teraz som taka znepokojena z odpoveďou pani sestričky. ☹️☹️☹️☹️☹️😟😟😟😟
Dobrý deň
Dnes som volala ohľadom oplodnenych vajíčok zatiaľ sú v poriadku zatiaľ by ich stále malo byt 7 nič mi nepovedala že menej v sobotu bude vklad dnes na zajtrajšok je prelomový ale neviem že čo
Ďakujem za odpovede
Prajem Vám pekný deň
@ivusinecka026 jeeej drzim palceky 😘 riadne sa drzia

@karolli111 ahoj ako si dopadla??