icon

IVF marec/apríl 2021

eua
22. mar 2021

Ahojte baby, je tu nejaká, ktorá stimuluje v marci/apríli na IVF?

katrena1312
4. apr 2021

@radunka38 prvé sa podarilo mam krásnu dcérku a teraz ešte čakáme

nene1133
4. apr 2021

@klau9 jaj tak to dufam,ze vam to vyjde😊a vas informovali len 1 v akom stave su vajicka?lebo nam volali len den po Opu,ze kolko sa podarilo oplodnit...sa trochu bojim,ze ci sa vyvyjaju dobre😐

dzanka72
4. apr 2021

@nene1133 Mne nič ohľadom OHSS nevraveli, tvrdili, že všetko je v poriadku..
Za chvíľku máš po bolesti a bude ok 🙂
Ja by som už tiež rada na prechádzku aspoň, lebo doma je to už na hlavu🙈
Hlavne, aby mi už ms prišla, že idem na kontrolu a na KET.

klau9
4. apr 2021

@nene1133 áno tak isto, deň po opu a odvtedy nič... ale neboooj, pravdaže bude všetko v poriadku... snažím sa myslieť pozitívne aj keď mám poslednú dobu depky, pocit v krku ako by som zhltla kameň ..ťažko opísať..možno to mám aj z liekov.. neviem ale snažím sa naozaj neznervózňovť sa ale niekedy to neide..

butterfly333
4. apr 2021

Baby beriete niektorá pred vkladom kajenske korenie?

nene1133
4. apr 2021

@klau9 ja sa tiez necitim uplne v pohode, uz pocas stimulacie som zacala mat bolesti v podbrusku a po Opu sa to dost zhrosilo.takze uz asi 10 dni chodim bolava a nervozna, nejako som si myslela,ze to pojde lahsie🙂trochu mi chyba podpora z Iscare, vela veci mi nepovedali, napr. o tychto bolestiach...a este som vecer po Opu musela zhanat striekacky, lebo ten posledny liek v injekciach su len ampulky a ja som mala doma nemala injekcie😀

christina312
4. apr 2021

@nene1133 myslíš to čo sa pichá 34-36 hod pred vkladom? To neobsahuje injekciu? Aby som vedela si odlozit prípadne kupit😊😂 dakujem

nene1133
4. apr 2021

@christina312 nie, ovitrelle ma striekacku, ale ten prolutex co mi dali po odbere, tak su len ampulky.ja som si to v lekarni nevsimla a vecer pozeram, ze super cim si to mam pichnut😅

christina312
4. apr 2021

@nene1133 aha aha, ďakujem, napíšem si niekde keby mi to predpísal nech viem co tam chýba 😊😂

klau9
4. apr 2021

@nene1133 aj ja som mala kadejaké bolesti že som poriadne chodiť nevedela dokonca alergické reakcie , totálna nervozita s nikým sa neviem normálne porozprávať o týchto veciach preto som rada, že si tu vieme poradiť a povymieňať názory a skúsenosti, lebo ten čas ktorý travis u doktora je taký krátky že sa v tej rýchlosti nevies všetko opýtať, aj na veľa veci zabidnes a ani nevies čo ak príde bolesť alebo akákoľvek “komplikácia”..ja ani nemám nikoho s kým by som tieto veci riešila.. fakt som rada, že ste tu a že si navzájom pomáhame.. veď psychická podpora je asi najdvolezitejsia..

eua
autor
4. apr 2021

@butterfly333 Ahoj, nemám s tým skúsenosti a som cca 2 týždne pred vkladom. Odporúčas to brať?

butterfly333
5. apr 2021

@eua no práve že baby to odporúčajú alebo niečo štipľave feferonky tie ja milujem. Tiež rozmýšľam nad tým korením

daniela350
5. apr 2021

Ahojte dievčatá, ja mám tiež stimuláciu. Včera som bola na prvom sone a povedala mi, že mám len 3 folikuly... to je riadne málo 😭. Myslíte, že by sa mi mohlo ešte niečo vytvoriť? Jeden vaječník mi ani nezareagoval. Gonal som mala, len 3x a to je dosť málo nie?

weja07
5. apr 2021

@daniela350 neboj dorastu 🙏

eua
autor
5. apr 2021

@butterfly333 preštudujem. Dík za tip. Chystám sa užívať veľa ananásu par dní pred vkladom a hlavne po..

butterfly333
5. apr 2021

@eua tiež som pila ananás a nič ešte sa pije cviklova štava baby písali džús relax tuším jablko cvikla.

eua
autor
5. apr 2021

@butterfly333 ja si doma cviklu dávam do smoothie každý deň,lebo to milujem. A ty si po odbere či pred?

butterfly333
5. apr 2021

@eua nie ja mám darované embryo v Brne.
Momentálne som po hysteroskopii šiesty deň tak čakám na výsledky a potom na vklad ako povie dr.

eua
autor
5. apr 2021

@butterfly333 Držím silno palce, nech sa vám podarí !

butterfly333
5. apr 2021

@eua ďakujem je to náš druhý vklad tiež s DE. Vy idete na prvý vklad?

eua
autor
5. apr 2021

@butterfly333 áno , prve ivf, prvý vklad

butterfly333
5. apr 2021

@eua a kam chodíte?

nene1133
5. apr 2021

@klau9 ved to,ze u doktorky som bola vzdy max 15 minut aj so sonom a potom som doma len pozerala vsetky tie papiere a lieky,ze co dalej. pri tych bolestiach som nevedela,ze ci su normalne alebo sa tam nieco deje.proste pre mna je toto nanajvys dolezita vec a mam pocit,ze na klinike to ide ako na pase. a ty si ides dat aj embryoglue? ja asi nie, doktorka povedala,ze moc tomu neveri...

nene1133
Autor odpoveď zmazal
klau9
6. apr 2021

@nene1133 ja nechám všetko na doktorov čo mi povedia, netuším ani čo to je🙈 ale neviem o tom že to chceli alebo budu robit... no dnes som bola veľmi spokojná, neskutočne milá doktorka aj sestrička...proste neskutočne profesionálny a ľudsky prístup .. topka...ty mas aké pocity?

nene1133
7. apr 2021

@klau9 ano, pani doktorka boli uplne mila, vobec ma to nebolelo.ked to porovnam s IUI, po ktorom som cely den krvacala a bolelo to strasne, tak toto som ani necitila.bohuzial ale od vcera vecera ma nejako skrabe v hrdle, tak som z toho totalne nervozna, okrem OPU som poslednych 10 dni len doma,tak nechapem, kde som to mohla chytit.a ty sa ako citis?

klau9
7. apr 2021

@nene1133 ani ja nikde nechodím, naozaj si dávam veľký pozor aby bolo všetko v úplnom poriadku ale aj ja dnes akosi veľa kycham a aj fukam nos😌🤔 no ale dúfam že nič to nebude (síce nachladnut človek vie aj za minútu, keď aj dnes u nás snezilo🙄ale nechodím ani na dvor) oddychujem a varím ... akurát že ráno skoro vstávam kvôli injekciam a vecer zase neviem zaspať, možno sa potrebujem len poriadne vyspat, ale takto cez deň aj keď ležím a čítam si to neide..://
inak včera keď ma tam nechali samu na tej sále som mala take zvláštne pocity odtiaľ.. ťažko sa to opisuje, no niečo som tam citila..ale nebolo to az take nepríjemne..trosku som bola vystresovaná,strašne som potrebovala už vyprázdniť mechúr.. uvidíme teda o 14dní... 🙏 oddychuj ak vieš, urob si cajik a neochor✊✊✊✊

nene1133
7. apr 2021

@klau9 jezis,teraz si ma vystrasila.ja tiez kycham a zacalo mi tiect z nosa.nikde okrem iscare som 10dni nebola,muz je zdravy a sedel so mnou doma.dufam,ze som tam nieco nechytila😔

klau9
7. apr 2021

@nene1133 oddychuj, hlavne už nestresuj, zajtra mi napis ako si, mysli pozitívne ... som zdravá, atd.. ver ✊❤️

eua
autor
7. apr 2021

@butterfly333 Helios BB