icon

IVF marec/apríl 2021

eua
22. mar 2021

Ahojte baby, je tu nejaká, ktorá stimuluje v marci/apríli na IVF?

kubenka43
7. apr 2021

Ahojte. Ostali mi po stimulke 2 balenia 14ks diphereline a jedno balenie cize 10 ks meriofertu. Diphereline darujem a meriofert sa dohodneme🙂 som z MT

eua
autor
7. apr 2021

Ahojte, mne ostal Menopur 1 balenie a Diphereline, kto by chcel, píšte do správy.

klau9
8. apr 2021

@nene1133 neuveritelneeeeeee😡😡😡 dnes som sa budila s brutálne boľavým hrdlom, a vieš ako moc som si dávala pozor na všetko...... Asi si ani nič nemozem dať, toto je smola:(( je mi do placu:(( čo robit v tomto prípade? Idem kloktat slanou vodou..a mám ist k obvodnej alebo stačí do lekárne pre niečo čo je vhodne v tomto obdobi a po tomto procese...;( jaaaaj taká som smutná ..:(

myska_zke
8. apr 2021

ahojte zienky.. sledujem vas tu od zaciatku vzniku fora.. ja som uz v po stimulacii, zajtra rano ma caka odber a nasledne rozhodnutie ako dat vajicka oplodnit.. podla predbezneho sona je ich cca 12, ide mi hlavne o doplkove metody.. ja by som chcela ICSI, predlzenu kultivaciu, embryoglue, to je iste, ale neviem sa rozhodnut ci dat MACS alebo radsej PICSI a Oosight spindle view (to je vlastne sledovanie vajicka pod mikroskopom a vybratie toho najzrelsieho vajka pomocou sledovania deliaceho vretienka - pre mna je to ako sci-fi).. nemate niektora s tym skusenost?.. (posledne ivf nedopadlo dobre, 5oplodnenych vajicok, 2 vlozene a 3 sa nedelili spravne - nevieme ci chyba je na strane mna alebo partnera, kedze vsetky vysetrenia su v max poriadku)

moniqueba
8. apr 2021

@myska_zke podla mna sa treba poradit v centre co vam podorucuju, oni najlepsie vedia.
12 ks je super, to si mala soft? Ja mam 3ks (9.dc) aj to este nie dostatocne velke, verim ze dorastu.

myska_zke
8. apr 2021

@moniqueba kratky protokol.. pichala som od 1dc pergoveris a od 6dc cetrotide.. zajtra mam odber, budem 11dc, ale foliky krásne cca 19mm majú.. na soft som bola v januári a mala som iba 6folikov

katrena1312
10. apr 2021

Ahojte včera som bola na krv výsledok neúspešný strašne som sa vyplakala a pýtala sama seba ze kde je chyba ale asi to tak malo byt takže som vysadila lieky čakám na MS a ideme skúsiť ďalší ket všetkým vám držím veľmi palce dúfam ze vám to dopadne lepšie ako mne

myska_zke
10. apr 2021

@moniqueba nakoniec ich bolo 21, z toho 20 zrelých.. dali sme icsi, macs, geri inkubátor a predĺženú kultiváciu.. dnes majú volať, koľko sa ich oplodnilo..

moniqueba
10. apr 2021

@myska_zke 20 je super 🙂 tak priebezne informuj aj nas ako sa maju 🙂

myska_zke
10. apr 2021

@moniqueba ostalo ich 10, vraj výbornej kvality, delia sa správne.. v stredu idem na vklad, teda pokiaľ nebude ohss.. trošku som smutná, ale zároveň šťastná, že ich je dosť.. 🙏

moniqueba
10. apr 2021

@myska_zke preco smutna?

myska_zke
10. apr 2021

@moniqueba lebo je to iba polovica z odobratých 🤨 no verím, že tých 10 to dotiahne do 5teho dňa a budeme mať čo zamraziť

zivana
11. apr 2021

Ahojte, chystáme sa na konzultáciu na IVF budúci pondelok. Už sa neviem dočkať. Ako dlho ste stimulovali? Ja vôbec neviem čo má čaká. Bola som len na 1 IUI a nepodarilo sa, doktor hneď povedal, že v našom prípade inú možnosť nevidí, len IVF, ale my sme vyskúšali aj tak IUI, veď čo ak náhodou motyka vystreli. Po IUI sa mi spustila endometrioza, trvalo dva cykly kým som sa z nej spamätala. Teraz som už konečne fit a čakáme na termín konzultácie ako na spasenie.

moniqueba
12. apr 2021

@zivana zalezi na klinike, kazda dava iny protokol.
Kazdy par zacina s IUI, tiez sme si nepripustali ze potrebujeme ivf 🙂

myska_zke
12. apr 2021

@zivana my sme si to tiež nepripúšťali.. skúsili sme 2x iui, potom 3krat plánovaný styk a nakoniec sme aj tak skončili na ivf.. žiaľ už druhé 🙏 no verím, že tentokrát to už bude u nás úspešné..

moniqueba
12. apr 2021

@myska_zke ako su na tom, vsetkych 10 sa drzi?

myska_zke
12. apr 2021

@moniqueba to neviem, zatiaľ nikto nevolal, ale verím, že sa držia.. asi až v stredu sa dozviem..

dzanka72
12. apr 2021

Ahojte, ostalo mi 6 ks meriofertu, ak by mal niekto záujem ss (dohodneme sa) , som z Popradu.

christina312
12. apr 2021

@moniqueba nie každý,my sme napr iui nikdy nepodstúpipi

myska_zke
15. apr 2021

@moniqueba ahoj... takze nakoniec ich mame 5, vcera jednu blasticku vlozili a zvysne 4 zamrazili 🙏

moniqueba
15. apr 2021

@myska_zke 🙂 super tak nech pekne rastie 😊

zivana
15. apr 2021

@myska_zke držím palčeky, aby sa ujalo 🤞

klau9
20. apr 2021

@katrena1312 ahoj. Ja dnes som bola na krv..negatívny výsledok :( aký je ďalej postup? Chcela by som pokračovať veľmi po tom tuzime...🙏 (zatiaľ nemám žiadne info, chcem sa popýtať skúsenejších) dakujem ti vopred ..

katrena1312
21. apr 2021

@klau9 je mi to ľúto ze sa nepodarilo ani tebe, treba vysadiť lieky aby prišla ms a potom treba zavolať do centra že chceš ísť na ďalší transfer že ms ti prišla v daný deň tam ti uz povedia kedy máš prísť ja chodím 14den cyklu a ak je všetko.v poriadku tak mi určia termín transferu a nasadia lieky

klau9
22. apr 2021

@katrena1312 dakujem ti za odpoved, dnes budem mat konzultáciu s pani doktorkou, mala by mi volať tak budem konečne múdrejšia.. drzkaj sa❤️❤️❤️

katrena1312
22. apr 2021

@klau9 ďakujem potom napíš čo ti povedali

klau9
22. apr 2021

@katrena1312 presne to iste mi bolo povedané...preba počkať ms a po dvoch týždňoch ist na vyšetrenie a další postup sa tam prekonzultuje..a spomínala aj lieky👍 Už som pokojnejšia... ❤️

katrena1312
22. apr 2021

@klau9 tak už treba len čakať aj keď to čakanie mi príde ako večnosť

klau9
22. apr 2021

@katrena1312 tak to stebou súhlasím..☺️

megginka44
27. apr 2021

Achh baby, tak už to mám za sebou. Mala som 5 vajíčok, 4 sa podarilo oplodniť, ale nakoniec neprežilo ani jedno 😞 Som veľmi sklamaná, smutná, rozčarovaná z toho, že na kontrolách som ich mala podľa dr na rozdávanie a zrazu zostalo jedno veľké nič.
Baby chcem sa Vás spýtať koľko je pauza medzi ďalším ivf. So stimuláciou som nemala žiadne problémy.