IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@karinuska22 Už som si volala do centra, takže zostalo len 1.. vyberali mi 3, 2 boli zrelé, oplodňovali všetky 3.. zajtra by som mala ísť na vklad, ráno si mám ešte zavolať, ako je na tom embryo, či mám ísť na vklad, či nie... to čakanie je najhoršie...
@stella25
@karinuska22
@zelenagw
@gaga83 Ahojte dievčata, tak mne už prišli vysledky z endokrynologie a su ukažkove 😕 Nechapem, ako sa mi mohli upraviť,tak rychle bez akychkolvek liekov, ale som rada 😀 Takže my sa konečne posuvame vpred 😉
Držím vam všetkym palčeky 😉
@13nika13 Držím palčeky, nech to vyjde 😉
@amonda jeej, gratulujem. 🙂 To je super, ze Ti to vyslo.Ja uz som mala 3 neuspesne IVF, pri poslednych 2 sa embrya prestali vyvijat, vraj vajicka neboli kvalitne.Teraz beriem DHEA na zvysenie AMH, tak by som si to chcela dat skontrolovat, ci sa trocha zvysilo.Chcela by som ist v septembri do Reprofitu v Brne.Praveze gynekolog, co som nasla tu v BA vobec nevedel o com hovorim, ze oni take testy nerobia.Budem potrebovat noveho, len ked ti, co su dobri, pytaju 200 eur za rok.Ty si so svojim gynekologom spokojna?
@maminka142 super len tak dalej drzim palceky 🙂 🙂 🙂
@maminka142 no TSH dost skace ... zalezi niekedy aj od nejakych liekov alebo vitaminov co beires a moze ti vyskocit vyssie .... 😉
@gaga83 super moja ..no na amh sa dost dlho caka aj 3 tyzdne... tak rychlo si ho sprav ale ked si poblizsku martina tak sa mozes objednat k docentovi tomasovi ja som u neho bola na teste plodnosti robi aj ahm aj ti pozrie ultrazvukom maternicu aj vajecniky a urci ti ich pocet ci ich mas dost alebo ti vajecniky zlyhavaju... niekedy ani amh nemusi zobrat a vidi ze su dobre .... oplati sa tam ist 🙂 a pozrie ti aj maternicu ci tam nemas zrasty alebo nieco co by mohlo branit v uhniezdeniu embryja..ten specialny ultrazvuk nahradza invazivnu hysteroskopiu 🙂 daj vediet ako si dopadla na ivf solm zvedava..ja zacinam az okolo 16 teho.. tak uvidime ako sa to bude vyvijat 🙂
@13nika13 Ahoj, no teda, tak to verim, ze si z toho nervozna. Budeme verit, ze to 1 embryo sa bude vyvijat v poriadku a ze to bude bojovnik.
@maminka142 super ze mas dobre vysledky a ides bojovat dalej. Drzim palceky aby to vyslo
@maminka142 No super ale tabletky na stitnu ber dalej.
@karinuska22 Veď toto.. tie nervy a čakanie...
@zelenagw Ďakujem 😉
@zibi
@karinuska22 Ďakujm babulky 😉 Ale ja na štítku som nikdy v živote nič nebrala 😕 Ja som naozaj užívala len inofolic a fmibion 800, nič viac a vtedy som mala vysledky zle a teraz keď som neužívala vitamíny, tak su ukažkove 😕 Ale doktor z Brna mi napísal, aby som začala zasa užívať inofolic a femibion 800 😕 Tak som zasa začala, snad sa to zasa nezvýši, ale doktor tomu neverí, že by sa mi to s vitamínov tak zvýšilo 😕
Ale kašlať na to, hlavne nech to vyjde nam všetkým 😉
@karinuska22 Fuuu, že zázrak sa stal... sú 2 krásne embryá 🙂 Vraj sa včera ešte to jedno umúdrilo :D Tak ja bežím do Brna 🙂
@maminka142 no super,tak šup šup začať so stimulkou. A budeme tehotné spolu. Ja idem v nedeľu na OPU tak som zvedava. Som prekvapená mám zatiaľ 7 folikov, to som nikdy pri klasickej stimulacii nemala. Clostil má prekvapil 🙂
@stella25 Ja sa prave toho obavam, lebo na clostyl ja moc nereagujem :-/ Mala si aj Elonvu? 🙂
@gaga83 ahoj, ja som si tiez davala robit amh a cakala som len nejaky 1,5 tyzdna, to zalezi od toho kolko maju vzoriek, lebo to robia az vtedy, ked maju urcity pocet vzoriek, takze to vobec nemusia byt 3 tyzdne ako pisala zibi, mne to posielali do Ruzomberka. Ak si z BA, tak to urcite bude trvat kratsie
@13nika13 Jeeeee, super, drzim palce.
@stella25 Jeeee, super aj mna clostyl prekvapil v mojom pripade. Bola som sokovana, ze co dokazu iba tabletky.
@maminka142 Tak to je divne s tou stitnou zlazou.
@karinuska22 No to teda je a nechápem tomu 😕
@maminka142 áno aj elonvu, presne ako ty. Teraz som ešte dopichla merional nech este druhá strana podrastie a dnes este pregnil a v nedeľu opu 🙂 ja som vždy len konske dávky pichala a som prekvapená že Clostil ako zaucinkoval.
@karinuska22 ja som tiež prekvapená, ked di predstavím, že som sa 2 roky tlačila hormonmi konských dávok a efekt žiadny a tu keby bolo všetkých 5 plných, tak máme aj na súrodencov 🙂 . Len teraz dúfať že budú vsetky vajíčka aj plné.

@trulinka zatial nie lebo tento vykend ideme na to iui a ten další mes. zacínam tak ešte na to nemyslím myslím pozitívne a už sa rozprávam s maličkým a hovorím sa že už nám to vyšlo 🙂 🙂 🙂 poradili mi to že to pomáha tým pádom nie som v strese 🙂 dokonca aj ked mám mrchu....skus možno pomôže 🙂