IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@jania023 mrkni na tento link
pisu o zinku
aj v skupine mam mylsim ze dolezitost zinku
je dobry na plodnsot a dozrievanie vajicok
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@ingrid0105 ahoj..kedy si mala odber po closylbegide? Ja som brala 1-1-1 a odber mam mat na 10.den, 4 folikuly maju dnes t.j. 8. Den uz 19, 18,16, 14 a 4 mensie. Nie je to moc skoro na 10.den..obavsm sa ci budu vajicka kvalitne.
Ahojte mali ste niektora ivf soft na slovensku? Sa mi zda podla diskusie,ze to robia len v cechach? U nas to nechcu robit? Som v gynfiv,mam 35 rokov ,cakame na vysledky genetiky,takze este sme sa nebavili o protokole. Videla som ze to aj gynfiv ma v cenniku...ale ja by som urcite chcela najskor soft ak to bude mozne...len ma zarazilo,ze vacina tu pisala,ze na slovensku sa nechcu o tom ani bavit lekari...
Nechcu a ani to na slovensku nerobia skus reprofit v Brne nam tam soft vyslo na prvý pokus.Som v piatom mesiaci.
@ivkaivuska super,ze vam to vyslo.dakujem.
@ivkaivuska ahoj,gratulujem,kolko vas vysiel soft v Reprpfite prosim ? Dakujem
@erijan ahoj vyšlo nas to 35690 ceskych ale ta radost ze pod srdcom nosim nase zdrave babo sa neda vyčísliť .
@ivkaivuska to mi je jasne...dala by som miliony keby mi to pomohlo k babatku... chcela som mat len info,dakujem
@ivkaivuska prosim ta a kolko si mala vajicok zo soft? Bola som dnes v gynfiv doktorka bola mila,povedala ze to skor mladsim parom odporuca a ze je z toho tak 1-2 vajka.
@mkatkam ano mala som len dve vajicka a z toho sa jedno podarilo oplodnit to sa vyvijalo dobre tak na treti den sme nali vklad a o 13.dni sme zistili ze sa to podarilo.A mladsim to robia?no neviem mam 44. a vyslo to na prvý sup.
@ivkaivuska ahoj,no tak mi povedala, ze teda nevylucuje to,ale nam to moc neodporuca vzhladom na moj vek a partnerovu situaciu,mu musia m/t spravit...tak mame este 2 mesiace cas na premyslanie. Bola som rada,ze ma vypocula a nezahodila tuto moznost.
@mkatkam a kolko mas rokov?no nas tiez tlacili do klasickeho ivf tu na slovensku a v brne v pohode iny pristup na neporovnanie.
@ivkaivuska ja mam 35,akurat mame ten problem,ze spermijky ziskame len zakrokom v anesteze(aj to je tak 50%sanca)...cize vzhladom na to,ze mame jeden spermijko-pokus na dlhsiu dobu,by sme mali mat viac vajok ...nemala som pocit,ze som tlacena na klasicke.skor som bola milo prekvapena,ze sme sa aj o tom soft pobavili...
@mkatkam tak uvidis rozhodnut sa musis sama. A tebe ozsj bude lepsie ked by ziskali spermijky aby bolo viac vajok a keby to nevyslo na prvy krat budes mat mrazacikov.
nezvyšili sa niekomu 2 tabelky clostibegyt?kupim
@mkatkam
Ahoj,robia ho v gyn-five a myslim že je u nich celkom oblubený,kedže ho nepreplaca poistovňa 😊mame dohodnuty soft cyklus;) takze o chvilu sa to začne 😊
Ahojte baby picham si meriofert 3 denne a na buducy tyžden odber .Mala tu niekto z vas meriofert aky vysledok dakujem za odpoved

@zibi ta rhodiola sa berie iba od 1dc dva tyzdne a potom stop?mne dnes dosla a pozeram ze je to 400mg tak asi 1 tableta denne staci..
pisu na nej ze 2 kpsule rano a 1 vecer