icon

IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?

esther03
28. jún 2010

Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.

jania023
26. nov 2015

@zibi ta rhodiola sa berie iba od 1dc dva tyzdne a potom stop?mne dnes dosla a pozeram ze je to 400mg tak asi 1 tableta denne staci..
pisu na nej ze 2 kpsule rano a 1 vecer

zibi
26. nov 2015

@jania023 a z akej firmy mas? to je dolezite ..ja ked som ju brala brala som cely mesiac...ale tak skus len 2 tyzdne ...ked podporuje aj estrogen aj progesteron tak mozes cely cyklus ...
neviem ci 800 mg nie je vela

jania023
26. nov 2015

@zibi ja som mimo sr tak tu znacku asi nepoznas.. Aj mne sa zda za staci 1tableta denne takze 400mg a len do ovu kedze je to na vajka a tie potom idu svojou cestou😜😜

zibi
26. nov 2015

@jania023 ano vyskusaj a uvidis..velmi ti drzim palce
mas vobec nejake vysetrenia porobene, preco sa nedari? ked mozes mi do IP napisat kludne, co si vsetko brala a co ste podstupili..mozno by som vedela komplexnejsie poradit 😉

jania023
26. nov 2015

@zibi som ti pisala IP asi pred 2h
Si ju videla?

zibi
26. nov 2015

@jania023 ok moja, som az upozornenia videla skor ako spravy 😵 zajtra ti odpisem, uz dnes nevladzem nic 😉
ja som mala rhodiolu z finclubu je to finska znacka..ale uzival ju muz na spermie

zibi
1. dec 2015

@jania023 mrkni na tento link
pisu o zinku
aj v skupine mam mylsim ze dolezitost zinku
je dobry na plodnsot a dozrievanie vajicok
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

anaba1
18. feb 2016

@ingrid0105 ahoj..kedy si mala odber po closylbegide? Ja som brala 1-1-1 a odber mam mat na 10.den, 4 folikuly maju dnes t.j. 8. Den uz 19, 18,16, 14 a 4 mensie. Nie je to moc skoro na 10.den..obavsm sa ci budu vajicka kvalitne.

mkatkam
16. apr 2016

Ahojte mali ste niektora ivf soft na slovensku? Sa mi zda podla diskusie,ze to robia len v cechach? U nas to nechcu robit? Som v gynfiv,mam 35 rokov ,cakame na vysledky genetiky,takze este sme sa nebavili o protokole. Videla som ze to aj gynfiv ma v cenniku...ale ja by som urcite chcela najskor soft ak to bude mozne...len ma zarazilo,ze vacina tu pisala,ze na slovensku sa nechcu o tom ani bavit lekari...

ivkaivuska
17. apr 2016

Nechcu a ani to na slovensku nerobia skus reprofit v Brne nam tam soft vyslo na prvý pokus.Som v piatom mesiaci.

mkatkam
17. apr 2016

@ivkaivuska super,ze vam to vyslo.dakujem.

erijan
17. apr 2016

@ivkaivuska ahoj,gratulujem,kolko vas vysiel soft v Reprpfite prosim ? Dakujem

ivkaivuska
18. apr 2016

@erijan ahoj vyšlo nas to 35690 ceskych ale ta radost ze pod srdcom nosim nase zdrave babo sa neda vyčísliť .

erijan
18. apr 2016

@ivkaivuska to mi je jasne...dala by som miliony keby mi to pomohlo k babatku... chcela som mat len info,dakujem

mkatkam
18. apr 2016

@ivkaivuska prosim ta a kolko si mala vajicok zo soft? Bola som dnes v gynfiv doktorka bola mila,povedala ze to skor mladsim parom odporuca a ze je z toho tak 1-2 vajka.

mkatkam
18. apr 2016

@13nika13 ahoj prosim ta chapem spravne? Mali ste ivf soft a potom icsi? Dik lebo my isto musime ist na mesa/tesse a potom icsi...akurat este zvazujem ze ja si dam len soft..mam 35 rokov..dakujem

ivkaivuska
18. apr 2016

@mkatkam ano mala som len dve vajicka a z toho sa jedno podarilo oplodnit to sa vyvijalo dobre tak na treti den sme nali vklad a o 13.dni sme zistili ze sa to podarilo.A mladsim to robia?no neviem mam 44. a vyslo to na prvý sup.

mkatkam
18. apr 2016

@ivkaivuska ahoj,no tak mi povedala, ze teda nevylucuje to,ale nam to moc neodporuca vzhladom na moj vek a partnerovu situaciu,mu musia m/t spravit...tak mame este 2 mesiace cas na premyslanie. Bola som rada,ze ma vypocula a nezahodila tuto moznost.

ivkaivuska
18. apr 2016

@mkatkam a kolko mas rokov?no nas tiez tlacili do klasickeho ivf tu na slovensku a v brne v pohode iny pristup na neporovnanie.

mkatkam
18. apr 2016

@ivkaivuska ja mam 35,akurat mame ten problem,ze spermijky ziskame len zakrokom v anesteze(aj to je tak 50%sanca)...cize vzhladom na to,ze mame jeden spermijko-pokus na dlhsiu dobu,by sme mali mat viac vajok ...nemala som pocit,ze som tlacena na klasicke.skor som bola milo prekvapena,ze sme sa aj o tom soft pobavili...

ivkaivuska
19. apr 2016

@mkatkam tak uvidis rozhodnut sa musis sama. A tebe ozsj bude lepsie ked by ziskali spermijky aby bolo viac vajok a keby to nevyslo na prvy krat budes mat mrazacikov.

13nika13
23. apr 2016

@mkatkam Mali sme soft a ICSI znamená, že spermiu injekčne vpichli priamo o vajíčka..

adus99
1. jún 2016

nezvyšili sa niekomu 2 tabelky clostibegyt?kupim

sobka
2. jún 2016

@adus99 ja mam clostyl

cistomilka
30. aug 2016
cistomilka
30. aug 2016

@mkatkam
Ahoj,robia ho v gyn-five a myslim že je u nich celkom oblubený,kedže ho nepreplaca poistovňa 😊mame dohodnuty soft cyklus;) takze o chvilu sa to začne 😊

babusik85
5. okt 2016

@mkatkam ahoj! V akom stadiu ste?zato sa pytam,lebo mame rovnaky problem.my teraz sme zacinali Ivf..

ekondasova
4. mar 2017

Ahojte baby picham si meriofert 3 denne a na buducy tyžden odber .Mala tu niekto z vas meriofert aky vysledok dakujem za odpoved

mkatkam
4. mar 2017

@babusik85 ahoj,neviem či som ti písala..Zatiaľ nič. Mala som dlhý protokol nakoniec. Potom aj ket...

babusik85
5. mar 2017

@mkatkam ahoj!to ma mrzi...
a podarilo mm ziskat spermie pre m/t?my teraz pojdeme u druhykrat,tak uvidime ako bude,mm tiez musi ist na m/t.
Mali ste aj darcovske spermie?