IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
Ahojte babenky prosiiim nema niektora na predaj menopur a cetrotide?
@janula18 ahoj ja mam prave soft stimulaciu na ktory den po odbere oocytov si mala transfer embryy?
@katarina777777 jej, to už bola dávno. Dvojky budu mať už teraz 6 rokov. Ale mali sme predlženu kultivaciu. Mne sa embria po odbere neujali nikdy, až po KET. Tak aj po softe sme mali aj mražiačiky a tie sa ujali.
@janula18 no lebo ja idem tiez na to ket....a mam ten soft preto som chcela pocut od teba aku mas z toho skusenost a pozeram ze mas dvojky ..:D
@katarina777777 ci mas klasicky IVF ale soft, embryjka rovnako kladaju.
ked mas PK tak po 5dnoch, ked nemas tak po 3dnoch.
ja teraz idem na KET a termin mam na 16dc. Pred KETom treba ist na UTZ zmeraju vysku sliznice a folikul a podla toho daju termin. to je individualne
@babusik85 ahaa dakujem presne tuto info som chcela...🙂
@katarina777777 neni zac. najlepsie ak ides uz na 8-9dc. ja som bola na 9dc minuly tyzden a uz hned v ten den som si mala pichnut pregnyl, lebo sliznica mala 9mm a folikul 17mm
Cize sliznica ma mat kolko min mm?
@katarina777777 tak aspon 7mm. ale cim vacsia, tym lepsie. ale to Ti povie doki, ze ci moze byt vklad, alebo nie.
@katarina777777 tak mne to vkladali skôr, na 14 den lebo bol vtedy nejaký sviatok, a bola som rada že to bolo skôr, lebo ja mam kratší cyklus a darmo som v heliose hovorila že mne to lieky nepodržia.
@babusik85 ahoj tak kedy ti dali vklad po kolkych dnoch ?
@katarina777777 ahoj! v piatok som mala pregnyl, od nedele utrogestan a dalsi piatok vklad, na 16dc.
bola si na UTZ?
@babusik85 v piatok idem na odber oocytov preto sa pytam ako to je dalej...
@katarina777777 tak ak budes mat predlzenu kultivaciu,tak na 5den bude vklad. (Den OPU sa nerata).
Ak nebudes mat kultivaciu,tak na 3 den.
@babusik85 a co sliznica maternice?
@katarina777777 co je s nou?
ak bude nizka, zamrazia embryjka. a na dalsi mesiac bude vklad.
niekedy riskuju aj s nizsou sliznicou
@babusik85 ano to som myslela dakujem ti
Ahojte, viete mi pomoct? Chceli by sme s manzelom absolvovat IVF, ake papiere potrebujem pre poistovnu, a kolko ma to celkovo vyjde bez poistovne a s poistovnou - vsetko aj lieky, nielen zakrok? Ma s tym niekto skusenosti? Dakujem 🙂
@borka31282 soft poisťovna neprepláca,ak mám dobré informácie
@borka31282 Ahoj! Ak myslis klasicky IVF, tak ceny maju na stranke reprofit.cz.
Nam to vyslo 2500eur, ale isli sme cez poistovnu, a este neviem kolko penazi nam vratia. Zevraj 40-50percent.
Vsetko inac zavisi od toho co budes mat, kolko vajicok, aku metodu oplodnenia, ci budes mat kultivaciu a kolko embryjok zamrazia. Presnu cenu nevieme napisat.
Kukni cennik. A ked ratas cez poistovnu, odrataj 40percent,
Ahojte, môžem sa spýtať, čím ste stimulovali pri soft ivf a v akých množstvách? A koľko ste mali pri tejto stimulácii zrelých vajíčok? Ďakujem 🙂
ahojte neostal niekomu gonal

@babusik85 hej robil mu to misanko ,ten urolog v gynfive a našli sa.mame zmrazené. Tak držím palce.