Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením
Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂
@clarissa77 ty mas len 2, to su nervy , to Vam poviem 🙂
@clarissa77 som ti prihodila jedneho drobca 😀
@lenna71 😀😀 jaaaj kiezby bol 😉😉
@clarissa77 inak som si myslela ze najhorsie mam za sebou ze injekcie odber nervy ci mam vajka kolko sa ich oplodni atd atd ale najvacie nervy su veru az po tom vklade...pride mi to nekonecne a to je este len tyzden ☹
@lenna71 a potom pride strach nech sa udrzi, nech je zdrave, ked sa narodi strach ci je v poriadku..a pride dalsi strach..aby sa mu nieco nestalo ci uz ako babatku alebo ked bude vonku, ked pojde do skolky, do skoly a najvacsi strach ked zacne chodit na disko...cely zivot v strese a strachu..ja som to vsetko zazila a zazivam aj teraz..uz jazdi na aute a nie prave najopatrnejsie...ach jo
@clarissa77 ako sú na tom tvoje bábätká? Nech bojujú ďalej, už nech ich máš v brušku.
@lenna71 ufff nech uz je piatok, tesim sa na pozitivne spravicky. 🙂
@clarissa77 streda sa blizi, velmi drzim palce aj na nohach 🙂
@michallll ved mi ani nevedeli povedat. Ale vklad zajtra mam, tak verim ze minimalne jedno bojuje 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@clarissa77 no ved jedno ti bude stacit, veeeeeelmi na teba myslim 🙂 , mna caka konzultacia a potom nekonecne cakanie na schvalenie a snad v oktobri budem mat uspesne ivf aj s ET 😒
@michallll budes neboj, uz to vyjde urcite. Budem to s tebou prezivat tak ako ty so mnou. Velmi si to vazim. Este raz moc dakujem 😘
@clarissa77 @ivancova baby dnes drzim palec 😊✊🏻🍀
@lenna71 vdaka zlatko 😘
@lvancova mne vkladali 2 silne blasticky. 2 su pomalsie, ale sancu im davaju. Ze zajtra mam volat, ci to dobehli a zmrazili ich. Neboj, nadej je vzdy. Ked bojuju, su to bojovnici 🍀🍀🍀
@lvancova
@clarissa77 baby strašne sa teším, že ste už tehulky posielam cmuk babetkam 🙂
@clarissa77 ,lenna71 zajtra si mam volat, ale uz dnes mi povedali , ze im davaju 20% sancu
@michallll mooooc dakujem 😘😘😘
@lvancova aby si nebola este prekvapena 🍀🍀🍀
@clarissa77 upozornili ma, ze nemam dufat, a 20 % je mala pravdepodobnost 😉
@lvancova uvidime zajtra..mne percenta nepovedali, len ze maju embryjka nato cel den a kludne to mozu dobehnut ✊🏼✊🏼🍀🍀🍀
Ahojte. Prednedavnom som bola v tejto diskusii a po case pridem.. a tu uz sa to hemzi tehulkami. Waaw gratulacie a snad coskoro bude nas viac. Ja som po odbere cakatelka az na ket... prvy menzes bol.. cakam druhy nech uz mozem ist na vklad konecne aaa?? Uz mi stvrty den meskaju.. teho som neni. Toto uz je zakon schvalnosti ze inak vzdy nacas prichadzajuci ms akurat teraz ked na neho cakam, nepride... michallll; my nakoniec pojdeme este spolu na vklady v rovnakej dobe 🙂

@lenna71 tak na spravu sa tesim, aka bude z testu 😉