icon

Júlová - augustová stimulka pred mimotelovým oplodnením

michallll
3. aug 2016

Baby, ktoré sa chystáte na ivf v tomto čase, podme sa podporit. 🙂

lvancova
5. sep 2016

@lenna71 tak na spravu sa tesim, aka bude z testu 😉

lvancova
5. sep 2016

@clarissa77 ty mas len 2, to su nervy , to Vam poviem 🙂

lenna71
5. sep 2016

@lvancova nie 2 mala po softe predtym teraz ma 5

clarissa77
5. sep 2016

@lenna71 teraz mam 4. 5 mi vybrali, 4 boli zrele a aj sa oplodnili. Ale inak hej, 2 som mala po softe v marci.
@lvancova

lenna71
5. sep 2016

@clarissa77 som ti prihodila jedneho drobca 😀

clarissa77
5. sep 2016

@lenna71 😀😀 jaaaj kiezby bol 😉😉

lenna71
5. sep 2016

@clarissa77 inak som si myslela ze najhorsie mam za sebou ze injekcie odber nervy ci mam vajka kolko sa ich oplodni atd atd ale najvacie nervy su veru az po tom vklade...pride mi to nekonecne a to je este len tyzden ☹

clarissa77
5. sep 2016

@lenna71 a potom pride strach nech sa udrzi, nech je zdrave, ked sa narodi strach ci je v poriadku..a pride dalsi strach..aby sa mu nieco nestalo ci uz ako babatku alebo ked bude vonku, ked pojde do skolky, do skoly a najvacsi strach ked zacne chodit na disko...cely zivot v strese a strachu..ja som to vsetko zazila a zazivam aj teraz..uz jazdi na aute a nie prave najopatrnejsie...ach jo

michallll
autor
5. sep 2016

@clarissa77 ako sú na tom tvoje bábätká? Nech bojujú ďalej, už nech ich máš v brušku.

michallll
autor
5. sep 2016

@lenna71 drz sa ešte chvíľu a môžeš testovať. 🙂

lenna71
5. sep 2016

@michallll no neviem ci budem mat odvahu 🙈 Asi ked tak v piatok nech viem co ma caka v pondekok na krvi 😬

michallll
autor
6. sep 2016

@lenna71 ufff nech uz je piatok, tesim sa na pozitivne spravicky. 🙂
@clarissa77 streda sa blizi, velmi drzim palce aj na nohach 🙂

clarissa77
6. sep 2016

@michallll ved mi ani nevedeli povedat. Ale vklad zajtra mam, tak verim ze minimalne jedno bojuje 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

michallll
autor
6. sep 2016

@clarissa77 no ved jedno ti bude stacit, veeeeeelmi na teba myslim 🙂 , mna caka konzultacia a potom nekonecne cakanie na schvalenie a snad v oktobri budem mat uspesne ivf aj s ET 😒

clarissa77
6. sep 2016

@michallll budes neboj, uz to vyjde urcite. Budem to s tebou prezivat tak ako ty so mnou. Velmi si to vazim. Este raz moc dakujem 😘

lenna71
6. sep 2016

@michallll neboj rychlo ti to ubehne a ani sa nenazdas a uz aj pichas vcielky 🙂

lenna71
7. sep 2016

@clarissa77 @ivancova baby dnes drzim palec 😊✊🏻🍀

clarissa77
7. sep 2016

@lenna71 vdaka zlatko 😘

lvancova
7. sep 2016

@lenna71 dakujem ti , tak vklad uz mam za sebou, jedno bolo take zdravsie, tie ostatne 2 su pomale, nedavaju im sancu

clarissa77
7. sep 2016

@lvancova mne vkladali 2 silne blasticky. 2 su pomalsie, ale sancu im davaju. Ze zajtra mam volat, ci to dobehli a zmrazili ich. Neboj, nadej je vzdy. Ked bojuju, su to bojovnici 🍀🍀🍀

lenna71
7. sep 2016

@lvancova no tak uz si tehulka aj ty 🙂 a este mas volat ci vobec uz im nedaju sancu?

michallll
autor
7. sep 2016

@lvancova
@clarissa77 baby strašne sa teším, že ste už tehulky posielam cmuk babetkam 🙂

lvancova
7. sep 2016

@clarissa77 ,lenna71 zajtra si mam volat, ale uz dnes mi povedali , ze im davaju 20% sancu

lvancova
7. sep 2016

@michallll dakujeeeem 😉

clarissa77
7. sep 2016

@michallll mooooc dakujem 😘😘😘

clarissa77
7. sep 2016

@lvancova aby si nebola este prekvapena 🍀🍀🍀

lvancova
7. sep 2016

@clarissa77 upozornili ma, ze nemam dufat, a 20 % je mala pravdepodobnost 😉

lenna71
7. sep 2016

@lvancova aj tak drzim ✊🏻

clarissa77
7. sep 2016

@lvancova uvidime zajtra..mne percenta nepovedali, len ze maju embryjka nato cel den a kludne to mozu dobehnut ✊🏼✊🏼🍀🍀🍀

janula12345
7. sep 2016

Ahojte. Prednedavnom som bola v tejto diskusii a po case pridem.. a tu uz sa to hemzi tehulkami. Waaw gratulacie a snad coskoro bude nas viac. Ja som po odbere cakatelka az na ket... prvy menzes bol.. cakam druhy nech uz mozem ist na vklad konecne aaa?? Uz mi stvrty den meskaju.. teho som neni. Toto uz je zakon schvalnosti ze inak vzdy nacas prichadzajuci ms akurat teraz ked na neho cakam, nepride... michallll; my nakoniec pojdeme este spolu na vklady v rovnakej dobe 🙂