Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@espritka29 No ja som zajtra 8 DC,idem na prvu kontrolu,tak sa snažím nejako výrátat,či by to tento tyzden mohlo byt,ale asi nie 😒 Ale tak človek nikdy nevie,mozno ich budem mat uz zajtra toooolko,ze sa podari behom tyzdna,uvidime,necham sa prekvapit,dufam,ze prijemne 😉 A ty si teraz ako na to,vklad mas uz za sebou?
@mataa123 mala som dlhý protokol.Zacinala som klasika Proverou, potom Decapeptyl a od 5dc do 17 dc som mala Gonal. 18 dc pregnyl a 20 dc opu. Dnes som 3 deň po opu. Ale idem na ket, kvôli riziku ohss. Mala som 19 vajíčok, 17 bolo ok, tie sme oplodnovali icsi + picsi, po 1 dni ich bolo 10 a dnes po 3 dňoch tiez 10. V utorok voláme opäť. Teraz čakám na ms, picham fraxiparin a ešte 5 dni ďalsiu injekciu, aby sa mi to tam všetko dalo do normálu a v 14 dc mám kontrolu pred ket.
@espritka fu ha,no ja mam kratky od 2 dc picham menopur,to je zatial vsetko,uvidime co mi powedia zajtra,strasne som zvedava a bojim sa 😒 dufam,ze tam nieco budu vidiet a bude vsetko ako ma byt,chcem mas uz odber aj vklad za sebou,ale to asi vsetky co sme tu 🙂 ale odkedy som si zacala pichat to ide rychlo,ved som len ,,teraz,, zacala a zajtra uz prva kontrola.To je super ze po 3 tyzdnoch ti ich zostalo rovnako,parada,budem drzat palce 😉
@mataa123 aha,no ono záleží koľko je folikulov a druhá vec musia dozrieť aspoň na 20-21 mm a to trošku trvá..mne najväčší mal dnes na druhej kontrole 17 mm a povedala mi ze este jedna kontrola za 2-3 dni a v štvrtok alebo v piatok odber..ale ja som prvú kontrolu mala 6DC a dnes 10 DC a ešte teda budem mať 12-13 DC ..ale na to ze beriem úplne min.dávky hormónov je to super .zajtra daj vediet čo a ako
@mataa123 Veru, ide to rýchlo. Pamätám sa na našu prvú konzultáciu a už sme aj po opu. A to som úplne zdravá. U nás bol veľmi zlý spermiogram. Držím všetkým párom prsty, aby to dotiahli do víťazného a očakávaného konca a zároveň do nového zaciatku ďalšej životnej etapy.
@espritka29 jej super,paráda..😍😍😍za tri dni a drží sa počet to vyzerá sľubne
Wau 😎😎😎
@espritka29 a to ti oni volajú ako sa majú embryjka či ty volas ?? 😮
A ešte počet vajíčok ti povedia hneď po odbere,či ako?
@espritka29 Presne tak,nech nám to všetkým dopadne na vybornú a možme si užívať spoločné,krásne chvíle v trojici,alebo vo štvorici 🙂 🙂 🙂 No my sme na tom presne tak isto,ja som úplne v poriadku,len ten spermiogram katastrofa 😒 ale ja verím,že všetko dobre dopadne 🙂
@14nunu10 Po odbere ti povedia hneď, koľko ich bolo. Dostaneš papier s informáciami, kedy bolo opu, koľko vajíčok, kedy vklad a ďalší papier s tel.c. a dátumami a časom, kedy máš volať ohľadom vývoja embryí. My voláme ešte v utorok, to bude 5 deň a ak budú dobre, tak mrazime, keďže ja nemám et.a potom ešte budem volať v stredu, ak by boli embryjka pomalšie a dozreli by až v stredu.
@mataa123 v to veríme všetci 😆
Ahojte 🙂 chcem sa opýtať, tie ktore ste boli na vložení / pisem velmi laicky / kamarátka bola a zajtra he 10 den a ide na krv ... Len začala mierne krvácať , to vadi ??? Moze to znamenať , ze sa neuchytilo ???dakujem
@espritka29 ďakujem za vysvetlenie,si zlata .A ty máš teraz aj PK keď sa mrazia na 5 deň ??
@14nunu10 áno, dávali sme aj pk. A rado sa stalo. Držím prsty.
@espritka29 ďakujem pekne 😇
@michaela.g dakujem, dnes som si ho už pichla, no mám strašnú reakciu tak ako aj včera, tak aj dnes, všetko okolo vpichu červené, napuchnuté, a ako by som bola na tom mieste 3x uštipnutá nejakým hmyzom. mali ste to aj vy?takú reakciu.? miesto po včerajšom vpichu ma stále bolí ako napuchnuté to mám, tvrdé. Zajtra ma čaká druhá kontrola. Skusim sa na to spýtať.
14nunu10 včera som dezinfikovala priloženým dezinfekčným roztokom, myslela som že je to reakciu naň, no dnes len s alpou a je to taká istá reakcia.
inak sa cítim dobre, rovnako dezinfikujem aj miesto vpichu Gonalu a všetko je ok, len na Cetrotide reagujem takto. mám to opuchnuté a bolavé, neviem či si to zle picham,...., zajtra to poviem doktorke a uvidím.

@ffilmuska to neviem povedať,ale tusim ženy po 30 tke majú vadsinou krátky a ja som už po celkom dosť😉😃
Ale v dlhom sa asi urobí viac vajicok,si myslim