icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

leelloo
2. jún 2016

@denidi chodím do Gyn-fiv v BA, nekazali mi prist pred ms, lamám zacat pichat 2-hy den ms

leelloo
2. jún 2016

@14nunu10 o týchto dalších veciach nic nehovorili, len ze mi obvodacka vezme krv. Takto nejako to vyzera, skratky mi samozrejme nic nehovoria 🙂

denidi
2. jún 2016

@ckatka aj ja mam gonal,ale zacinam az za dva tyzdne,ja asi do brucha budem pichat

angel1982
2. jún 2016

Ahojte snažilky! Ked mi dovolite, rada sa pridám k Vám 🙂 Ked nebudem mat cystu, dufam, tak o dva tyždne začinam so stimulaciou 😀 vsetkym drzim silnoooo paste! 😉

denidi
2. jún 2016

@angel1982 ahooj,tak to budeme začínať zhruba rovnako😃 držíme si palce navzajom

angel1982
2. jún 2016

Super, aspon nebudem sama 😉 trochu sa bojim, lebo clovek nikdy nevie aky problem zase vyskytne 😒 jasne, budeme si navzajom drzat palce, a ked napriklad budes mat negativne myslienky, "nakopnem" ta 🙂

denidi
2. jún 2016

@angel1982 aj opacne 🙂 tesim sa

14nunu10
autor
3. jún 2016

@leelloo máš to inak ako ja 😮

14nunu10
autor
3. jún 2016

@angel1982 vítaj medzi nami 😎😎😎😁

denidi
3. jún 2016

@14nunu10
@leelloo babeny až na isté parametre tam základ asi je rovnaký,dokonca v Brne vraj nepotrebujú predoperačné vôbec,hm😶

14nunu10
autor
3. jún 2016

@denidi pravdu máš ...A o tom Brne som tiež počula 😕asi aj lepšie keď vysetria ako niečo zanedbať...predsa len chceme to všetko prežiť v zdraví aby sme sa mohli dlhoooo venovať deturencom

denidi
3. jún 2016

@14nunu10 jj aj ty máš pravdu,tiez budem pokojnejšia,ked to budem mať porobene,clovek nikdy nevie,co sa môže stat

14nunu10
autor
3. jún 2016

@denidi tak tak a pri tých všetkých vyšetreniach co nas cakaju,je toto malina 😉

leelloo
3. jún 2016

@14nunu10 asi to vsade maju ine a veru je lepsie mat urobene nejake vystrenia, clovek nikdy nevie 🙂
@angel1982 vitaj, tiez zacinam o 2 tyzdne 🙂

denidi
3. jún 2016

Baby ako dlho sa snažíte,nez ste sa rozhodli pre ivf?

leelloo
3. jún 2016

@denidi my sa snazime rok, ale po pol roku som si dala robit testy, lebo mam 32-rokov a vraj po 30-tke to robia uz skor. Moja gyn mi robila iba testy na ovarialnu rezervu, teda AMH a hned facka ako z dela, ze velmi nizka 0,46, tak to som dlho rozdychavala. Ale inak mam vsetko v pohode, dokonca aj muz ma dobry spermiogram. Len ja mam malo vajicok :( inak sa citim ako sliepka, ked to takto hovorim 😀

14nunu10
autor
3. jún 2016

@denidi my sme sa vôbec nesnažili,lebo u nás to bolo hneď nereálne keďže mám po poslednom pôrode urobenu sterilizaciu,proste sme sa rozhodli ze chceme babo a jediná možnosť je iba ivf 😎

lucecita25
3. jún 2016

@14nunu10 zatiaľ v pohode, nič výnimočné sa nedeje 😉 Ale dnes mám len štvrtú injekciu, takže...občas večer cítim pichanie v podbrušku, ale to je normálne že vraj, mi sestrička vravela...a injekcie veľkáááá pohodaaaa 😀 Pri druhej, keď som si ju mala už sama nachystať, som mala trošku obavy, či zvládnem ten roztok vytiahnuť z ampulky, potom ju napustiť do druhej, meniť tie ihly a tak, ale je to malinaaaaa 😉 😀 😀

14nunu10
autor
3. jún 2016

@leelloo ale hlavne ze sa na to prišlo včas 😉

lucecita25
3. jún 2016

@leelloo aj ja chodím do Gyn-fivu a tuším, že mám to isté na predoperačné ako ty 😉 No z tých skratiek som tiež mimo 😒

14nunu10
autor
3. jún 2016

@lucecita25 tak to je super😁😁😁si ma pobavila ..už je z teba hotová zdrav.sestrička 😄😄😍tie bolesti a pichanie to je normálne aj mne to vravela a na kontrolu usg ideš kedy?inak som rada ze ti to tak parádne ide ..

14nunu10
autor
3. jún 2016

@lucecita25 aké skratky??? Treba vysvetlit niečo??

lucecita25
3. jún 2016

@denidi my sme sa snažili cca rok, potom sme to začali riešiť v CAR...muž má spg našťastie v poriadku, no u mňa sa prišlo na to, že mám hustý a nepriechodný plodný hlien 😒 ☹ IUI to malo vyriešiť, bola som 2x, bohužiaľ neúspešne a potom mi doki navrhol, aby sme sa pohli ďalej, čiže ivf...nebola som s tým moc stotožnená, ale čo narobím...bábo s mužom chceme, takže som ochotná pre to spraviť maximum, čo bude v mojich silách a hlavne sa NEVZDÁÁÁÁÁVAŤ 😉 😀 😀 🙂

lucecita25
3. jún 2016

@14nunu10 ďakujem, si zlatá 😉 inak aj ja som rada, lebo mala som obavy z tých injekcií, ale sama som milo prekvapená, že mi to tak ide 😉 😀 Noooo skratky na papieri na predoperačné....mám cca to isté ako @leelloo ale predpokladám, že to je všetko krv a ešte to EKG teda

14nunu10
autor
3. jún 2016

@lucecita25 to len na orave máme také zložité 😩😁😁

leelloo
3. jún 2016

@lucecita25 oni ti ukazali prvykrat ako si to mas pomiesat a pichnut? lebo podla mojich vypoctov by som mala dosta ms 17.6 a teda den na to zacat pichat, ale akurat vtedy ideme do Tatier na vikend, tak rozmyslam, ci to zvladnem sama prvykrat 😒

lucecita25
3. jún 2016

@14nunu10 ešte čakám na mrchu, mala by dojsť už každú chvíľu (som 29 DC), no a keď teda milostivá dorazí, tak medzi 2-4 dňom mám ísť na kontrolu a podľa toho, čo doki uvidí, dajú ďalšie inštrukcie...kým príde mrcha, mám pichať Diphereline...a potom mám ešte Menopur...len to teraz neviem presne, že keď už teda mrcha dorazí, hneď od druhého dňa či mám už pichať aj ten Menopur... 😒 Lebo v papieroch, čo mi dali, je taký graf a tam je naznačené, že od 2DC sa má pichať aj Menopur, ale keď som tam utorok bola, nič mi o tom nehovorili...len toľko, že pre mňa je teraz dôležitý ten Diphereline

lucecita25
3. jún 2016

@leelloo áno, sestrička mi ukázala ako to pomiešať, aj pichnúť 🙂 Neboj, určite to zvládneš 🙂 Na prvý pohľad sa to zdá zložité, ale vôbec nie je 😉

leelloo
3. jún 2016

Baby, este taka mozno hlupa otazka, ale ako je to pri pichani s alkoholom? Ja mam mat stretko zo skoly prave, ked zacnem pichat a tazko niekomu vysvetlit, ze si nedam ani jeden pohar vina, lebo vsetci su hned podozrievavi. A po odbere pred vkladom mam ist na svadbu svokrovi, tam sa mi to tiez bude tazko vysvetlovat, preco nepijem, netancujem atd. Uz musim zacat vymyslat vyhovorky teraz, nech som pripravena 🙂 ale chcela by som to odbit aspon jednym poharom vina, nech mi daju vsetci pokoj, co myslite?

14nunu10
autor
3. jún 2016

@lucecita25 aha no mne kazali iba zavolať koordinatorke keď dostanem mrchu..A tiež začínam Dipherelinom a na druhý deň pridám k nemu Merional..takže máme podobnú stimulku