icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

19lilly
12. jún 2016

@lmt ja mam kontrolu medzi 2-4 dnom cyklu

katharinka24
12. jún 2016

Ahojte dievcata. Nas caka este len druha kontrola spg a nasledne IVF. Mam trosku strach co a ako bude prebiehat. Zaroven tuzba je silnejsia aj ked partner sa nevie trosku zmierit s tym ze chyba je na jeho strane. Ale verim ze spolu vsetko prekoname a budeme sa coskoro tesit z babatka. Tak isto prajem to aj vam a drzim silno palce.

denidi
12. jún 2016

@katharinka24 ahojky,juj sa ťažko znáša,ked zistia,ze chyba je na niekoho strane,ci už chlapovej,alebo zeninej,ale aspom sa prišlo na príčinu,ako dlho sa snažíte? Do ktorého car chodis? A vitaj medzi nami dievčatami😉😉😃

katharinka24
12. jún 2016

Vies co uz 3 rok je co sa snazime. Vyhodu mame ze ja mam 23 a priatel 27. V Martine sme boli v Heliose. Zatial ma liecbu tak uvidime ci sa vysledky zlepsia. Ale je z toho velmi nestastny. A trosku odmieta ist na umele. Takze obcas mi pride ze je to z mojej strany ale povie mi ze to preto lebo nie je s tym este vnutorne vyrovnany. A co vy ? Mate nejaky problem ? Ako dlho snazilkujete ?

denidi
12. jún 2016

@katharinka24 my už 4 ty rok,v auguste minuly rok som mala mimomaternicove tehu a odvtedy zasa nic,preco sa nedari nezistili,vsetko funguje ako má,l en to proste nejde a vlastne ja mám už len jeden vajcovod od toho mmt...aj užíva priateľ nejaké vitamíny?

katharinka24
12. jún 2016

denidi @ to ma velmi ale velmi mrzi. Ale vzdy sa deje pre nieco a nic nie je len tak. Tiez si to stale hovorim. Ano uziva tribulus a folandrol.

denidi
12. jún 2016

@katharinka24 dakujem 🙂 ano ja tiez verim,ze vsetko sa pre nieco deje a vsetko je ako ma byt,aj to tak beriem,boli aj tazsie chvile,ked si clovek pomrcnci,ale vzdy ideme dalej a verim,ze sa dockame vsetky,co sme tu 🙂

14nunu10
autor
12. jún 2016

@katharinka24 ahoj,konečne niektorá duša co chodí do heliosu😌pekne vítam a dúfam že sa ti bude medzi nami páčiť..o ďalšie bábätko budeme mať navyše 😍😜

katharinka24
12. jún 2016

Verim pevne verim ze sa nam to raz podari a vstupi medzi nas mala dusicka 😊😊 ano my chodime do Martina. Ale nam hned povedali ze len umele. Co ma trosku sklamalo. Tesim sa ze raz to pride na kazdu z nas ☺ a dakujem za prijatie a podporu 😍

katharinka24
12. jún 2016

@denidi aj ja si velakrat poplacem. Ale hovorim si ze deju sa aj horsie veci. Pokial sme akos tak zdrave tak je to ok. A na to dobre sa caka a my sa dockame !! Verim ☺☺

14nunu10
autor
12. jún 2016

@katharinka24 presne tak !!! Dejú sa aj horšie veci ,keď pozerám V siedmom nebi ..chudatka ,človek vydrží kadečo,len nech nám a našim najbližším slúži zdravicko..ostatné príde 😘

lmt
12. jún 2016

@ckatka 112,5 si mám pichať zatiaľ, tak ti držím palce, nech už máš s injekciami ozaj pokoj, je to stres.

ckatka
12. jún 2016

@lmt no to ja som mala teda 2x toľko. ..som zvedavá ako to dopadne. Dnes o 10 posledná. ..Diphereline a ideme v utorok ráno na to

14nunu10
autor
12. jún 2016

@ckatka tebe to riadne uletelo 😍😍😍😍držím palceky v utorok 😉

ckatka
12. jún 2016

@14nunu10 ďakujem. ..aj keď vklad bude až o mesiac 😦 volala som práve s doktorom,ze ci si je istý že žiadne hcg nepichat. Tak mi to vysvetľoval. Ze vajíčok mam strašne veľa očakáva cez 20. A taky ohss si nevezme na triko. Ze prevencia je nepodat hcg a ísť na KET. A ze mrazenim sa aspoň odselektuju kvalitné. Na ednej strane som smutná, na druhej to chápem a dúfam že šance sa nám o mesiac zvýšia.

denidi
12. jún 2016

@ckatka tiez sa pripajam a drzim palceky 🙂 🙂 🙂

denidi
12. jún 2016

@ckatka netreba zbytocne riskovat a dobre asi nechat na lekara,vie co robi,takze radsej o mesiac a naistotu 🙂

katharinka24
12. jún 2016

@14nunu10 Ja aj pracujem s chorymi detickami tak viem co je to. Preto si hovorim ze v podstate sme stastni ludia ☺ Mozes mi potom cca popisat ako to prebieha? Co vsetko zena podstupi atd. Ako viem ze sa to dozviem ale je lepsie ked uz scasti budem vediet co ma caka. Nakolko ja mam strach len ked sa trosku porezem bude to pre mna zataz ale budem sa snazit to vydrzat. Tuzba je silnejsia ☺☺ Dakujem 😗

14nunu10
autor
13. jún 2016

@katharinka24 poslala som ti pozvánku do našej sukromky..👍 tam sa všetko dozvies tak šup šup 👣👣👣👣👣

ssegra
13. jún 2016

@ckatka my sme tiez nesli na cerstvy a lekar mi povedal, ze to ked nejdes hned na et je lepsie lebo niesi taka nastimulovana liekmi uz a pre telo je to prirodzenejsie a nebojuje proti tomu 🙂 aku injekciu si budes pichat namiesto pregnylu? Ja som mala decapeptyl a nemusis sa bat to rychlo ubehne pretoze po odobrati vajok ti pride mrcha do 2-3 dni..

denidi
13. jún 2016

@ssegra fiha tak rýchlo príde ms po opu? To som netusila

14nunu10
autor
13. jún 2016

@ssegra to naozaj?? Moc skoro 😦😮

espritka29
13. jún 2016

Ahojte kočky. Aj ja stimulujem, vlastne som už pred poslednou kontrolou, ktorá bude zajtra a vo štvrtok by malo byť opu. Držím nám všetkým palce, aby nám to všetkým vyšlo.

14nunu10
autor
13. jún 2016

@espritka29 ahoj,tak ty už finisujes..držíme palce vo štvrtok,tvoje prvé ivf??

espritka29
13. jún 2016

@14nunu10 áno prvé a verím, že aj posledné 🙂

ssegra
13. jún 2016

@denidi pretoze som si nepichla pregnyl kedze sme vedeli, ze sa bude mrazit. to sposobila ta injekcia, ze tak rychlo prisla

ssegra
13. jún 2016

@14nunu10 hej skoro, tiez som bola z toho prekvapena ked mi to lekar povedal, ale naozaj dosla

ckatka
13. jún 2016

@ssegra diphereline 3 ampule

ssegra
13. jún 2016

@ckatka skus sa na to opytat svojho lekara, ale podla mna pride skoro

14nunu10
autor
13. jún 2016

@espritka29 to všetky veríme a chceme ..šup na prvý krát 🚼🚼🚼🚼🚼🚼