KET 2022
Ahojte..
Ktora z vas ide v januari na Ket? Bola by som rada keby sa tu niekto najde co sa budeme navzajom podporovat.
🙂
@marta236 niektorým ženám ukázalo čiarku az 10.-11. deň , ešte nemusí byt nič stratené, držím prsty 🍀
@michaela567 testovat budem az cez vikend a v pondelok je krv, tak uvidime 🙏🙏
Dievčatá, asi koľko dní po KET sa dá spraviť test, tak aby už niečo ukázal...? Už som si ich predsalen kúpila... nečítali ste na iných fórach ako si ich robili kočky?
@kklaudia ja som dnes 8 den, a vcera som si robila test - negativny.... teraz pockam do vikendu a skusim nabrat odvahu 😏 a v pondelok idem na krv. U niekoho hned ukaze test a u niekoho neskor. Beriem progestenalle cipky 2-0-0, Estrofem 2-2-2, Medrol, Lenzetto 2- 0-2, Clexan injekcie.
@marta236 ja mam ísť až 21.1. na krv... bud dovtedy dostanem menzes, alebo uvidíme...hovorím si že radšej negatívny tehotenský ako pozitívny a potom potrat ako posledné 2 razy... ale už som dosť obrnená voči tomu... beriem to tak nijako...aj manžel - keď nám embryologička povedala že embrijká úplne super, krásne , ako "čerstvé", tak manžel jej hovorí: že veď to vždy ste nám hovorili... takže ak budem neg., ideme naposledy do GF, dáme si poslednú pauzu v lete a ideme niekde do Brna, taký je plán...držím palce...
@kklaudia aj ja som mala modriny, niekedy aj hrcku a krv mi tiekla, keď som trafila nejakú zilku. Volala som potom lekárke zlaknuta, že mam hrcky na bruchu, tak, že je to normalne pri pichani 🙂
Ahojte baby ...tak aj ja mám prvý KET za sebou dneska...teraz čakať dva týždne na testík
@janulka252 ahoj, tak drzim palce, najhorsie to je cakat tie 2 tyzdne. 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏🙏😊

@michaela567 uvidis ze vsetko dobre dopadne a zevraj aj morfologia sa da upravit. Skuste Macu, Folandrol ,zinok, vit C,D ,E
Co viem to su tie najcastejsie co zeny muzom kupuju😊✊