icon

KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.

mayush789
30. júl 2019

Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem

weja07
26. aug 2019

@jaroslavgina je mi to ľúto 😢

weja07
26. aug 2019

@daniellkka ďakujem 🙏💜 Ty si ako na tom?

weja07
26. aug 2019

@mayush789
@daniellkka
@zuzanag09
Ďakujem Vám 😍💜🙏 Vy ako pokračujete?

zuzanag09
26. aug 2019

@weja07 ja tiež pôjdem na KET, teraz som dostala menzes - budem mať mesiac bez liekov, potom sa objednám na KET - objednáva sa ešte pred ďalším menzesom, nie??? máme 5 mrazáčikov, snáď sa nám podarí - dlho sa snažíme, pomaly už 4 roky - čakali sme na zázrak, no bez lekárskej pomoci to neide :/

weja07
26. aug 2019

@zuzanag09 nechceš ísť teraz na Ket? Ja som začala minulý týždeň užívať progesteron vaginálne. Ja som si volala v deň mensesu keď som sa "konečne" rozkrvacala. Lebo po potrate som mala až po vyvolavacke "len špinenie 2 dni" tak sme čakali do nasledujúcej ms. Držím silno palce 👊 🙏 🍀 máte peknú úrodu, my sme mali len 2 vhodné na transfer. Et sa konal v apríli, a Ket dnes 💜 my už ťaháme 6 a pol roka snažilkovania. Tiež bez lekárov to nejde 🙏💜

katkaba1
26. aug 2019

@weja07 Ahoj, tiež sme mali len 2 vhodnŕ embryá, bolo to naše 1.IVF. ET sa konal v júni - bez úspechu, teraz v sobotu bol KET takže silno verím, že to naši bojovníci zvládnu a dajú nám šancu ❤ držim silno palce ❤

weja07
26. aug 2019

@katkaba1 ďakujem, podobne silno držím palce 👊 🙏 🍀 💜 kam chodíš do centra? Et vôbec nevyšiel?

zuzanag09
26. aug 2019

@weja07 hovorili nám takto v centre, že mám sa ozvať keď mi dôjde druhý krát menzes, ale ja sa objednám už pred menzes, nieže bude neskoro.... 🙂 dosť dlho vyše 6 rokov, zaslúžite si bábo - ako aj každá, čo sme tu - musíme ale pozitívne ísť za svojim cieľom dopredu 🙂 ostávaš doma, či pôjdeš do roboty?

weja07
26. aug 2019

@zuzanag09 aha tak ste v centre dohodnutí. 👍 dnes mi dali doporučenie na PN v centre, do roboty by som ani nešla, mam dosť fyzicky a psychicky náročnú prácu. Čiže u mňa robota nehrozí..

katkaba1
26. aug 2019

@weja07 Ďakujem krásne ❤
ET nám, žiaľ, vôbec nevyšiel. Ale vkladali mi slabšie embryo, na 5.deň bola včasná blastocysta. Teraz mi vkladali krásnu blastocystu, kvalitativne A takže jej silno verím. Také malé krehké žubrienky a už od nich očakávame také velké veci...
Chodíme do Repromedica v BA.

weja07
26. aug 2019

@katkaba1 musíme veriť 🙏🙏 🍀👼 sme teda chvíľku po sebe 💜

zuzanag09
26. aug 2019

@katkaba1 aj my chodíme de ReproMedica v BA 🙂 veľa šťastia ti prajem, drž sa

motylik252
26. aug 2019

@zuzanag09 dakujem velmi pekne, dufam,ze vsetko bude v poriadku 🙏

motylik252
26. aug 2019

@fredusa hodnoty mi nepovedali, len mi zagratulovali,ze som tehotna,ze test je pozitivny a ze mam sa objednat o 2 tyzdne na ultrazvukovu kontrolu. Tak snad bola dobra hodnota. Myslim si,ze keby bola nizka,tak by ma dali na dalsi krvny test. A ja som bola taka v soku,ze som aj zabudla sa opytat,som plakala od radosti.

motylik252
26. aug 2019

@katkaba1 držím palce ! 🙂 ❤

katkaba1
26. aug 2019

@weja07
@zuzanag09

Ďakujem dámy, vyjde nám to 😉❤ to šťastie sa musí raz unaviť a sadnúť konečne aj na nás 😍
Tentokrát som inak ostala na PN, pri ET som nebola a v práci mám dosť stresu, zhonu aj napriek tomu, že mam kancelársku prácu.. tak verim, že aj psychická pohoda mi pomôže k vytúženému pozitivnemu výsledku ❤

katkaba1
26. aug 2019

@motylik252
Ďakujem veľmi pekne 😉😍 aj ja Ti prajem aby to dobre dopadlo ❤
Chcela by som vydržať do krvi ale dali ma až na 9.9. a obávam sa, že v sebe nenájdem toľko sily aby som dovtedy nespravila test 🙂

motylik252
26. aug 2019

@katkaba1 ja som si test nerobila doma. Povodne som mala ist inak na test az piatok teraz ale kedze uz od min.piatka spinim,tak mi povedali,ze nech pridem dnes. Takze to mam dnes 10ty den. Dufam,ze sa to udrzi a vsetko bude v poriadku 🙂
Ja idem 9.9.na sono 🙂
Kedy si mala vklad?

katkaba1
26. aug 2019

@motylik252 Tak verím, že 9.9. bude osudový dátum pre nás obe 😉❤
Vklad som mala teraz v sobotu, 24.8.
V ten deň podvečer som mala ako keby úplne slabulinké ružovkasté špinenie či čo to bolo, odvtedy nič. Možno ešte po zákroku. Nečitala som nikde, že by baby hneď po ET/KET špinili. Dnes som 3.deň vrátane vkladu a okrem nafúknutého brucha, tlaku/pichaniu v podbrušku a neskutočnej únavy ( asi Utrogestan ) sa cítim celkom ok. Mala som KET v natívnom cykle, endometrium 9mm + EmbryoGlue takže musí sa tam ten krpec zavŕtať 😃❤

motylik252
26. aug 2019

@katkaba1 drzim palce, aby to vyslo ! 🙂
Ja som mala endometrium 10mm embryo glue sme davali na prvy pokus. Teraz na druhy sme nedali ale dali sme asistovany hatching 🙂 mna den po vklade veelmi boleli vajecniky,to sa asi hniezdilo a spinit som zacala tyzden po vklade.
Tebe sa mohlo uhniezdit a to moze sposobit take spinenie,myslim,ze to budes mat dobre 🙂 drzim paceky, augustove vklady musia vyst ! 🙏❤😊

katkaba1
26. aug 2019

@motylik252 Uhniezdenie v deň vkladu? Fu, to som ešte nepočula 🙂 Ako nebola by som proti keby si mala pravdu 🙂 Ale pripisovala som to skôr zákroku. Ale uvidime, ja som nastavená, že som tehotná a odmietam byť netehotná 😃😃
Presne ako hovoríš, agustovky nám vyjdu 😉😍❤

jaroslavgina
26. aug 2019

@zuzanag09 ďakujem si milá mala som posledne dve embria zmrazené aus nemám máš k pravdu neviem co je to za nezmysel ce test pozitívni potom krv pozitívne a potom nič toje sama hlúposť ati gde chodíš do akého centra?

zuzanag09
26. aug 2019

@jaroslavgina chodím do Repromedica v BA

jaroslavgina
26. aug 2019

@zuzanag09 ja som chodila do Košíc gincare a sestrička mi povedala či chcem znova to všetko postúpiť aja som povedala že nie dám si odklad a neviem ci sa rozhodneme že či pôjdeme ale zas od začiatku nechce sanam bojíme sa zas toho sklamania.... Ati koľko máte mrazacikou

jaroslavgina
26. aug 2019

A ešte mam jednu otázočku je to normálne že ani kontrolu mi neurobili keď povedali mi že nie som tehotná atoma zaujíma a kam išiel to babo? Keď rás bolo uhnezdenie a potom nič?

mayush789
autor
27. aug 2019

@weja07 ja uz idem v stredu na krv 🙂

motylik252
27. aug 2019

@katkaba1 tak ono sa to moze uhniezdit par hodin po vklade 🙂 takze nic nie je nemozne. Moze to byt aj zakrokom,ale to ja som ani pri jednom nemala. A vidis, mne sa tiez hniezdilo po par hodinach v podstate. 12:30 mi robili vklad a na dalsi den od rana bolesti som mala dost silne 🙂
Takze ja verim,ze si tehotna,ze to vyslo 🙂 a mas super pristup, isto to vyslo 🙂 drzim vsetky palčáky.
Mne je uz dnes rano akosi nevolno 🤮

wewka1211
27. aug 2019

@zuzanag09 nie nebol, to bol už druhý KET. No už aj posledná nádej vo mne zhasla, včera na obed sa to rozbehlo a riadne krvacam, tak z toho nič nebude. Teraz v stredu som mala ísť na krv. Teda aj idem mam prísť aj tak. Volala som a kazali zvýšiť dávku. Tak som aj zvýšila aj tak nepomohlo. Ja som brala celý čas zodac, tiež mi alergologicka povedala ze to užívajú aj tehotné, že to kľudne môžem brat. Ja by som bez toho nedokázala tento mesiac fungovať to by som mala stále plný nos a kychala. Ale ja mam aj celiakiu takže možno že za týmito neuspechmi je aj ona. Aj keď dodržiavam prísne diétu ale kto vie. Nebola som na žiadnych vyšetreniach co sa týka hematologie, repro imunológie. Takže asi chceme ísť asi najskôr tam, možno je problém niekde tam. Ešte máme dvoch mrazacikov a nechcem ich minut zbytočne ak tam naozaj niekde chyba je. Aj keď zase na druhej strane tými vyšetreniami stratíme rok a to mi bude v januári už 30

jaroslavgina
27. aug 2019

@wewka1211 aspoň že máš mrazacikou ale ja nemám aja som mala aj za vráti i vracala som a strašne ma boleli vajecniki a aj terás ma boli môže z toho má bolieť že dostanem mé des alebo nie včera som uš vsadila lieki

katkaba1
27. aug 2019

@motylik252 Hm, v tom pripade by to mohlo byť ono - ja som mala vklad rano 8:30 a podvečer som mala slabulinke špinenie a druhy deň ma tiež na par sekund pichlo až som si sadnuť musela. Prosim, prosim, nech je to uhniezdenie 🙏🙏❤
Inak, bola som zobrať dnes PN - ako vedela som, že nadšení nebudú ale toto...no nemám slov. Urazený šéf 🙈
A tie nevolnosti Ti velmi zavidim 😃 aj ja ich už chcem mať 😃 je to skvelé znamenie 🙂