icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

sasenka6
25. mar 2023

Baby čo ste mali predĺženú kultiváciu čiže 5 dňové embryo, koľký deň vám vyšiel pozitívny test? 🧐

biem22
25. mar 2023

@sasenka6 5 po et a aj po ket 5deň .. ale to je individuálne , niekomu ukazuje o dosť neskôr

no_co_uz
28. mar 2023

Caute. Tak ja som si vcera na 6 DPT robila test a vyzera, ze vyslo. Ale od predvcera som spinila- 5DPT iba troska a ruzove spinenie, vcera doobedu nic a ku veceru ma zacalo boliet podbrusko a zse som zacala spinit viac , tiez ruzovo, ale uz tam boli aj naznaky troska cervenej krvy...dnes od rana zatial len trocha nahnedo - co budu asi pozostatky z vecera..tak bojim sa aby som nedopadla ako naposledy. Dufam, ze spinenie ustane. Mali ste aj vy nejake spinenie a neznamenalo to nic zle?

biem22
28. mar 2023

@no_co_uz gratulujem a verím , že sa udrží ❤️. Ja som mala ružové špinenie pri synovi napríklad. Tento druhý krát som mala trošku do červená špinenie , iba jednorázovo, zajtra mám kontrolu, tak uvidíme ako to postupuje

clori
28. mar 2023

@no_co_uz krásny test ☺️ zavolaj si do CAR, možno bude treba dvihnúť progesterón. inak si dávaj vitamín C, pi vodu s citrónovou šťavou a prípadne si kúp Ascorutin. picháš si aj niečo na riedenie krvi alebo máš aspirin? ak áno, prekonzultuj aj to v CAR, či nebude nutné trošku zredukovať riedenie.
držím palce ❤️

clori
28. mar 2023

@sasenka6 mne prvý duch až 6dpt poobede. fakt duch. vyzeralo to ako ryha, ale začala mať ružovú farbu.

clori
28. mar 2023

@juliasleziakova ako dopadla kontrola? ☺️

juliasleziakova
28. mar 2023

@clori Ahojky, super, sliznica 8mm ĽO: 18-19mm takze včera pichnuty ovitrelle od zajtra progestanelle na večer vkladať 1tbl až do vkladu, vklad 3.4. 🙂 Tak tento mesiac som to už nestihla 🙂

clori
28. mar 2023

@juliasleziakova super, držím palce. veď kľudne zostaň aj tu a daj nám vedieť ☺️

no_co_uz
28. mar 2023

@clori ano dala som vcera manzelovi kupit ascorutin, tak som si ho "naordinovala" a picham clexan 0,2 mg 1xdenne. Zatial vyzera, ze uz dalej nanovo nespinim, ale ak by sa to vecer zase vratilo tak skusim zavolat, ci nemam vysadit clexan . Dakujem ❤

juliasleziakova
28. mar 2023

@clori Ďakujem krásne a ty si vlastne ako na tom ? 🙂

no_co_uz
28. mar 2023

@biem22 a pamatas si, kolky den po si mala to cervene spinenie? Chytam sa uz kazdej slamky od strachu 🙄😁

biem22
28. mar 2023

@no_co_uz vklad 8.3 a špinenie 18.3

clori
28. mar 2023

@juliasleziakova zajtra idem na krv, dnes som 8dpt

juliasleziakova
28. mar 2023

@clori Držím urcite palčeky, a nie je to nejak skoro? 🙂 u nás sa chodí po 14dňoch

clori
28. mar 2023

@juliasleziakova u "nás" už takto skoro. lepšie hneď, ako zbytočne užívať lieky, ak to nedopadlo dobre 🙂

juliasleziakova
28. mar 2023

@clori To máš pravdu cpat sa hormónmi všelijakými zbytočne .. 🙂 tak dufam ze vsetko dobre dopadne a zajtra budem čítať výbornú spravu 🙂

no_co_uz
28. mar 2023

@clori medzi nami je iba 1 den rozdiel? Super, drzim silno na zajtra palce nech je pekna hodnota hcg 🍀

clori
28. mar 2023

@no_co_uz ja očakávam nízke číslo, ak vôbec. mám slabé testy.

juliasleziakova
28. mar 2023

@clori Prave preto že je velmi skoro na testovanie, preto môžu byť tým pádom slabé, aj ked bude slabé hcg ale bude a moze sa zvyšovať len treba čakať fakt aspon tie 2týždne alebo až kym mš nemeška 🙂

clori
28. mar 2023

@juliasleziakova MS nerátam, keďže to mám celé umelo liekmi riadené (estrofem od 1DC). telo je vtedy oblbnuté. embryjko je pomalšie v raste, ale tak snáď to nebude zajtra katastrofa 🫣 ja mu verím, je to náš veľký šikovníček, ale zároveň sa snažím byť kúsok pri zemi. už som mala pár sklamaní...

juliasleziakova
28. mar 2023

@clori Moje držím veru pršteky nech je to bojovnicek , clovek sa moze aj zblázniť z tychto čakačiek co mu povedia

biem22
28. mar 2023

@clori och aj ja idem zajtra, síce z krvi potvrdené , ale na sone len prstenec , takže dúfam, že narástlo 😓

clori
28. mar 2023

@juliasleziakova ďakujem ❤️

@biem22 ideš znova na krv či opäť ultrazvuk? ja som pri druhom tehu (bolo prirodzené, termín ovu viem), mala 5tt+1 len prázdnu dutinku. a 5tt+4 už aj 2 mm embryjko ☺️ teraz drobci rastú extrémne rýchlo. určite to aj ten váš dá ľavou zadnou 😉

biem22
28. mar 2023

@clori predtým som mala krv a sono a teraz asi len sono, ak som dobre počula. Dutina ešte nebola, keď som tam bola 4+4, doktorka to nazvala len ako prstenec, ale pri synovi som už mala dutinku 4+4, ale teda neporovnavam, len spomínam 😅. Takže uvidíme čo zajtra ..

no_co_uz
28. mar 2023

@biem22
@clori
Drzim obom zajtra palce 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

sasenka6
Autor odpoveď zmazal
clori
29. mar 2023

ja dnes hCG len 33 jednotiek. ešte v piatok krv, ale nebudem si dávať ružové okuliare.

alex5896
29. mar 2023

@clori vrak vsetko nad 5 je dobre cislo ci? ☘️

clori
29. mar 2023

@alex5896 nie vždy. toto je veľmi nízka hodnota. prevažná väčšina končí ako biochemické tehotenstvo 😔