KET - marec 2023
Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?
Caute. Tak ja som si vcera na 6 DPT robila test a vyzera, ze vyslo. Ale od predvcera som spinila- 5DPT iba troska a ruzove spinenie, vcera doobedu nic a ku veceru ma zacalo boliet podbrusko a zse som zacala spinit viac , tiez ruzovo, ale uz tam boli aj naznaky troska cervenej krvy...dnes od rana zatial len trocha nahnedo - co budu asi pozostatky z vecera..tak bojim sa aby som nedopadla ako naposledy. Dufam, ze spinenie ustane. Mali ste aj vy nejake spinenie a neznamenalo to nic zle?
@no_co_uz krásny test ☺️ zavolaj si do CAR, možno bude treba dvihnúť progesterón. inak si dávaj vitamín C, pi vodu s citrónovou šťavou a prípadne si kúp Ascorutin. picháš si aj niečo na riedenie krvi alebo máš aspirin? ak áno, prekonzultuj aj to v CAR, či nebude nutné trošku zredukovať riedenie.
držím palce ❤️
@juliasleziakova ako dopadla kontrola? ☺️
@clori Ahojky, super, sliznica 8mm ĽO: 18-19mm takze včera pichnuty ovitrelle od zajtra progestanelle na večer vkladať 1tbl až do vkladu, vklad 3.4. 🙂 Tak tento mesiac som to už nestihla 🙂
@juliasleziakova super, držím palce. veď kľudne zostaň aj tu a daj nám vedieť ☺️
@clori Ďakujem krásne a ty si vlastne ako na tom ? 🙂
@juliasleziakova zajtra idem na krv, dnes som 8dpt
@clori Držím urcite palčeky, a nie je to nejak skoro? 🙂 u nás sa chodí po 14dňoch
@juliasleziakova u "nás" už takto skoro. lepšie hneď, ako zbytočne užívať lieky, ak to nedopadlo dobre 🙂
@clori To máš pravdu cpat sa hormónmi všelijakými zbytočne .. 🙂 tak dufam ze vsetko dobre dopadne a zajtra budem čítať výbornú spravu 🙂
@clori Prave preto že je velmi skoro na testovanie, preto môžu byť tým pádom slabé, aj ked bude slabé hcg ale bude a moze sa zvyšovať len treba čakať fakt aspon tie 2týždne alebo až kym mš nemeška 🙂
@juliasleziakova MS nerátam, keďže to mám celé umelo liekmi riadené (estrofem od 1DC). telo je vtedy oblbnuté. embryjko je pomalšie v raste, ale tak snáď to nebude zajtra katastrofa 🫣 ja mu verím, je to náš veľký šikovníček, ale zároveň sa snažím byť kúsok pri zemi. už som mala pár sklamaní...
@clori Moje držím veru pršteky nech je to bojovnicek , clovek sa moze aj zblázniť z tychto čakačiek co mu povedia
@juliasleziakova ďakujem ❤️
@biem22 ideš znova na krv či opäť ultrazvuk? ja som pri druhom tehu (bolo prirodzené, termín ovu viem), mala 5tt+1 len prázdnu dutinku. a 5tt+4 už aj 2 mm embryjko ☺️ teraz drobci rastú extrémne rýchlo. určite to aj ten váš dá ľavou zadnou 😉
ja dnes hCG len 33 jednotiek. ešte v piatok krv, ale nebudem si dávať ružové okuliare.

Baby čo ste mali predĺženú kultiváciu čiže 5 dňové embryo, koľký deň vám vyšiel pozitívny test? 🧐