icon

KET - marec 2023

lucyas3
28. feb 2023

Ahojte dievcata je tu nikto kto ma ket v marci ?
Z 2IVF mam jedno mrazene embryo tak si idem pon. Vklad 6.3.2023
Ze by do tretice vsetko dobre ? Uvidime ☺️ ozvite sap
Ze niesom sama ?

lucyas3
autor
6. mar 2023

@dodla86 ano strach urcite velmi dobre to poznam.

Minule som testovala od 5 dna kazdy den 😂 teraz testy namem kupene ale zbehnem si asi kupit. Krv mam 15.3 relativne skoro ☺️ ale dovtedy asi nevydrzim ☺️

dodla86
6. mar 2023

@lucyas3 😄😄 hned zajtra nakupujes..uz ta vidim 🤭🤭😂
Aj ja mam 15.3. Ale ty mas ozaj skoro ze na 9dpt..sranda..ale tak aspon uz budes vediet a nemusis testovat tolko ✊🏼✊🏼🍀🍀🍀

lucyas3
autor
6. mar 2023

@dodla86 ono v podstate to embryo uz ma 5 dni tak to by tak malo sediet viac menej ☺️

Nie zajtra nie ked tak az v nedelu / pondelok ☺️ nastastie mam lekaren pod domom 😂😂😂

clori
6. mar 2023

@lucyas3 do ktorého CAR chodíš? 🙂

lucyas3
autor
6. mar 2023

@clori gyncare nitra

dodla86
6. mar 2023

@lucyas3 no ved ano...lebo ved ked tak tak testovat na 9dpt a ty uz mas krv, takze to uz fakt budes vediet...sa maaas 😃😃
Haha, no to nemas daleko tu lekaren..to bude pokusenia 😄😄😄

clori
6. mar 2023

@lucyas3 jéj, paráda. aj ja 🙂

monza_zm
6. mar 2023

@lucyas3 ahoj, aj ja som dnes bola na KET...A kde si bola?

lucyas3
autor
6. mar 2023

@monza_zm ahoj Nitra Gyncare ☺️

monza_zm
6. mar 2023

@lucyas3 ja Gyn-Fiv

monza_zm
6. mar 2023

@lucyas3 a ako sa.citis?

dodla86
7. mar 2023

Tak som si teraz urobila test (nedalo mi to) 6dpt a na teste mini pidi dusik viditelny volnym okom, dokonca ho videl aj moj chlap a to je co povedat (inak dnes ma meniny 😁). Nechcem si davat falosne nadeje, tak uvidime co sa bude diat 🍀🍀🍀 Ale roztriasla som sa a rozplakala. Viem ze to az tak nic neznamena, ale ved viete o com hovorim?!!

tinka181
7. mar 2023

Tak baby,moj vklad sa tento mesiac nekona,musim to odlozit. Dieta mam chore a uz citim,ze to lezie aj na mna. Je mi to luto hlavne kvoli tomu ,ze som zbytocne do seba pchala lieky. Ale co uz....drzim vam vsetkym prsty a dufam ze dalsi mesiac sa uz nic nepototo a pojdeme si pre surodenca.

dodla86
7. mar 2023

@tinka181 to ma mrzi, ale zdravie je najdolezitejsie, skore uzdravenie obom zelam a bud.mesiac ✊🏼✊🏼✊🏼🍀🍀🍀

tinka181
7. mar 2023

@dodla86 dakujem krasne,ved prave ze nechcem nic zanedbat ,aby som si potom nevycitala ze to nevyslo kvoli chorobe. A pri chorom dietati by som nemohla ani oddychovat....a blahozelam, citam,ze ti to vyslo. Na 6ty den uz mas dusika,to je super vysledok. Nech to ide dobrym smerom ✊️🤰

dodla86
7. mar 2023

@tinka181 ano, tak to ma byt.Treba byt zdrava.
Dakujem, uvidime co bude dalej 🍀

lucyas3
autor
7. mar 2023

@monza_zm gyn fiv v nitre ? ☺️

lucyas3
autor
7. mar 2023

@dodla86 wow to je aka parada ☺️☺️☺️☺️ verim ze ciarka bude silniet kazdym dnom ☺️

lucyas3
autor
7. mar 2023

@monza_zm v pohode uplne snazim sa lezat a oddychovat, cely den doma ☺️☺️☺️

A ty ako ?

dodla86
7. mar 2023

@lucyas3 ďakujem, uvidime o 2 dni 🍀

iviiinka
7. mar 2023

@dodla86 To su skvele spravy.Len tak dalej👏👏👏
Inak,volala som do centra a povedali mi,ze mam vo vsetkom pokracovat.Ze nemusi byt este nic stratene,kym nezacne menzes.A dnes som zacala spinit menej.Tak mam este malicku nadej aj ja😊

dodla86
7. mar 2023

@iviiinka ja sa este moc nevyteeujem lebo je to ozaj mini pidi dusik co na foto ani vidiet nie je..a dakujem.
No ved prave, ze pekne papat a zavadzat lieciky, ked neni ms spistena nadej je vzdy 😍💖✊🏼✊🏼🍀🍀🍀😇

lucyas3
autor
7. mar 2023

@iviiinka Wow super to su dobre spravy 😀

lucyas3
autor
7. mar 2023

Baby co robite cele dni doma ? ☺️ ci chodite do prace ?

monza_zm
7. mar 2023

@lucyas3 ano v NR...ale vklad bol v BA ☺ som si povedala, že budem len leňošiť dnes...navarila som si dopredu, tak všetko v porádečku😄 moj drahy ma obskakuje🥰 ked sa da...

monza_zm
7. mar 2023

@lucyas3 ja pracujem z domu, kedze mam internetovy obchod, ale dnes len cez mobil odpisujem zakaznikom..nechystam sa ani upratovat nic😅 Etela/rozumej roboticky vysavac/ povysavala

lucyas3
autor
7. mar 2023

@monza_zm parada tak si sa pripravila. Ja som
Prave koli tomu sla do gyncare aby som nemusela na zakroky do Ba… v gun fiv som bola
Predtym na IUI

monza_zm
7. mar 2023

@lucyas3 kamoška z Ba bola prvy IVF v Ba uz neviem v akom centre a nakoniec sa im podarilo v druhom Ivf v Gyncare v NR...

dodla86
7. mar 2023

@lucyas3 ja chodim do prace, ale pracujem v "obmedzenejsom" rezime nakoľko mam salon pre psov. Inak pohoda doma, prechadzky, kamoska a tak..ale neupratujem, to robi moj chlop 🤣🤣🤣

lucyas3
autor
7. mar 2023

@monza_zm fantazia, gyncare je fajn ☺️ ak pojdem znova ( ak ) tak pojdem opat tam ale ak toto nevyjde niesom
Si ista ci chcem 3 IVF absolvovat … uvidime ono sa to meni 😂😂😂