KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@ericenka13 do krvi určite ... nestojí to za to, aby som zas chytila nejakú chrípku a kašeľ
@lapaloma1987 jasne, ved ja netvrdim, aby to nik neskusal. Ak to niektorej z nas nabuduce vyjde, nebudeme vediet, ci kvoli ananasu, progesteronu, cvikle alebo tomu tam hore... Vsetko je vo hviezdach ako sa hovori 😀🤭
Baby mna celkom dorazilo ked mi gynekolog z CARu povedal ze aj napriek dobremu vyvinu tie embrya vobec nemusia byt dobre..my sa tu snazime ako blazni kadeco skusame a popritom sa da uz dopredu zistit ci to embryo ma vobec sancu na uspech, keby som to vedela tolko trapenia a obmedzovania som si mohla usetrit. Nezvazovali ste niektora predimplementacnu genetiku?
@kilauea hehe presne tak... ja to nemyslim v zlom... urcite je kazda zenska spravit cokolvek aby si splnila sen!!!!
@tinka308
Ja som hovorila muzovi ze skusime zatlacit na emvryologa, nech povie pravdu... doktori su skorumpovany hajzli ktorym ide o prachy podla mna a ti mladi embryologovia by mohli povolit.... pojdem tam s ocom.. moj vyzera ako vyhadzovac, mozno sa ho zlaknu 🤣🤣🤣🤣🤣
@zimik rozumies sa tym metodam oplodnenia?? Nam akosi automaticky oplodnili vajka...icsi ci ako sa to vola.... povedali, ze toto je najlepsia metoda pre nas tak sme suhlasili....
@tinka308 Utrapy, sklamanie a hlavne hromady pojedenych hormonov.☹
@lapaloma1987 fu tak v tomto sa moc nevyznám. Tiež som si nechala od lekárov poradiť, muž má spermie v poriadku tak nebol problém
Dievcata, otazka pomimo... Pribrali ste pocas IVF, Ket? Ja som sa dnes vazila a mam o 4 kg viac😢😣😞. Myslela som si, ze aj viac, lebo moje telo akoby "rozkyslo", ale ja som nikdy takato nebola, vzdy som chodila do fitka, telo bolo pevnejsie. A to som ani nejedla viac. Furt rovnako... Normalne mi je do placu😭. Tie hormony mi teda v nicom nepomohli
@liwmia Tak ja som na tom este horsie ako ty.😊 Ja som pribrala 6kg! Tiez som nikdy takto hrozne nevyzerala!🙄
@kilauea @majoranka24 ja som dala kvoli umelemu vypoved v praci. Takze som prevazne len doma a po ivf som len lezala. Jedla som normalne, ale menej pohybu, teda ziadny. Fitko som dala len po et/pred ket jeden mesiac, ale to je nic. Uz asi budem len pit, a jest ovocie a zeleninu kym neotehotniem. Ja som uz nervna snad z kazdej somariny.
@zuzanag09 @verkverk @majoranka24 baby ako ste na tom 😊? Ako sa cítite?

@zuzanag09 ja pracujem tiež v školstve a budúci týždeň ma snáď čaká KET. Stále uvažujem o PN. Do kedy plánuješ byť doma?