icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

ericenka13
7. nov 2019

@zuzanag09 ja pracujem tiež v školstve a budúci týždeň ma snáď čaká KET. Stále uvažujem o PN. Do kedy plánuješ byť doma?

zuzanag09
7. nov 2019

@kilauea uvidíme 🙂 ale len čerstvý, nie konzerva ... ako vyššie písala zimik obsahuje bromelanin /stred ananásu, troška tvrdší/ čo má pozitívny vplyv na uhniezdenie

zuzanag09
7. nov 2019

@ericenka13 do krvi určite ... nestojí to za to, aby som zas chytila nejakú chrípku a kašeľ

verkverk
autor
7. nov 2019

@zuzanag09 aj ja robim v skolstve,veru v septembri som bola od nich riadne chora, PN 2tyzdne,teraz je to ok,ale ked sa podari otehotniet,uz budem prisnejsia

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
liwmia
7. nov 2019

@kilauea ja som jedla pri oboch transferoch ananas aj s tym tvrdym stredom, lebo manzel o tom cital, dokonca aj pila dzus z cvikle, vitamin D, femibion tabletky a 2 embryjka neuhniezdene. Dalsim transferom nekupujem uz nic, nema to podla mna vyznam

lapaloma1987
7. nov 2019

Presne...aj ja som jedla ananas, cviklu, probioticke napoje, vsetko robila preto aby to vyslo a nic.... mozeme robit cololvek na svete ale ked to raz nema vyjst mozeme neviemkolko ananasu zjest
@liwmia @kilauea
Ale mozno niekomu to pomohlo 😉❤❤ zufale zeny skusaju vsetko na svete!! 🥰🥰🥰

liwmia
7. nov 2019

@lapaloma1987 jasne, ved ja netvrdim, aby to nik neskusal. Ak to niektorej z nas nabuduce vyjde, nebudeme vediet, ci kvoli ananasu, progesteronu, cvikle alebo tomu tam hore... Vsetko je vo hviezdach ako sa hovori 😀🤭

kilauea
Autor odpoveď zmazal
tinka308
8. nov 2019

Baby mna celkom dorazilo ked mi gynekolog z CARu povedal ze aj napriek dobremu vyvinu tie embrya vobec nemusia byt dobre..my sa tu snazime ako blazni kadeco skusame a popritom sa da uz dopredu zistit ci to embryo ma vobec sancu na uspech, keby som to vedela tolko trapenia a obmedzovania som si mohla usetrit. Nezvazovali ste niektora predimplementacnu genetiku?

zimik
8. nov 2019

@tinka308 ja som si dala na 3 embryjka PGS a dve z nich sa mi aj tak nechytili. Cize ani to žiaľ nie je zárukou úspechu

lapaloma1987
8. nov 2019

@kilauea hehe presne tak... ja to nemyslim v zlom... urcite je kazda zenska spravit cokolvek aby si splnila sen!!!!

@tinka308
Ja som hovorila muzovi ze skusime zatlacit na emvryologa, nech povie pravdu... doktori su skorumpovany hajzli ktorym ide o prachy podla mna a ti mladi embryologovia by mohli povolit.... pojdem tam s ocom.. moj vyzera ako vyhadzovac, mozno sa ho zlaknu 🤣🤣🤣🤣🤣

tinka308
8. nov 2019

@zimik a mala si aj niektore nevhodne? Jasne ze to nie je sanca ale keby viem ze niektore nema zmysel vkladat, usetrila by som si utrapy a sklamanie

lapaloma1987
8. nov 2019

@zimik rozumies sa tym metodam oplodnenia?? Nam akosi automaticky oplodnili vajka...icsi ci ako sa to vola.... povedali, ze toto je najlepsia metoda pre nas tak sme suhlasili....

zimik
8. nov 2019

@tinka308 všetky euploidne, teda vhodne k transferu. Super štádium, super kvalita

majoranka24
8. nov 2019

@tinka308 Utrapy, sklamanie a hlavne hromady pojedenych hormonov.☹

zimik
8. nov 2019

@lapaloma1987 fu tak v tomto sa moc nevyznám. Tiež som si nechala od lekárov poradiť, muž má spermie v poriadku tak nebol problém

liwmia
8. nov 2019

Dievcata, otazka pomimo... Pribrali ste pocas IVF, Ket? Ja som sa dnes vazila a mam o 4 kg viac😢😣😞. Myslela som si, ze aj viac, lebo moje telo akoby "rozkyslo", ale ja som nikdy takato nebola, vzdy som chodila do fitka, telo bolo pevnejsie. A to som ani nejedla viac. Furt rovnako... Normalne mi je do placu😭. Tie hormony mi teda v nicom nepomohli

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
janaz2007
8. nov 2019

@liwmia mne strasne sa nafuklo brucho .ale po prichode menstruacie to splaslo.inak som stale rovnaka.

liwmia
8. nov 2019

@janaz2007 @verkverk tak ja neviem, v com bude chyba? Zeby tym, ze som prestala s fitkom?

majoranka24
8. nov 2019

@liwmia Tak ja som na tom este horsie ako ty.😊 Ja som pribrala 6kg! Tiez som nikdy takto hrozne nevyzerala!🙄

kilauea
Autor odpoveď zmazal
janaz2007
8. nov 2019

@liwmia nemyslim skvor by som povedala to ze na kazdu z nas vplyvaju hormony inak.
By som to prirovnala k antikoncepcii niektore zeny s nej priberaju a ine zas nie

liwmia
8. nov 2019

@kilauea @majoranka24 ja som dala kvoli umelemu vypoved v praci. Takze som prevazne len doma a po ivf som len lezala. Jedla som normalne, ale menej pohybu, teda ziadny. Fitko som dala len po et/pred ket jeden mesiac, ale to je nic. Uz asi budem len pit, a jest ovocie a zeleninu kym neotehotniem. Ja som uz nervna snad z kazdej somariny.

janaz2007
8. nov 2019

@liwmia myslim ze to nie si sama 😁

tinka308
8. nov 2019

@liwmia ja som pribrala 4kg..a nejako nejdu dole

liwmia
8. nov 2019

@tinka308 no aspon nie som sama 😂🤣🤭😏 diky baby, hned mi je kus lepsie, ked viem, ze sme viacere

zimik
9. nov 2019

@zuzanag09 @verkverk @majoranka24 baby ako ste na tom 😊? Ako sa cítite?

zuzanag09
9. nov 2019

@zimik ja som v pohode, nič zvláštne necítim, nič ma nebolí...neviem či to je dobré, uvidíme 🙂