Kryoembryotransfer v máji 2020
Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
Ja som nerobila nič výnimočné. Po vklade som ležala 2 dni. Beriem estrimax, prednison a progesterol si vkladám. Picham si clexane a ešte ráno anopyrin. A verila som, že to vyjde. Dnes som špinila, tak som sa zľakla a volala dokymu. Ten mi predpísal nejaký liek a mam ležať, tak ležím. Vo štvrtok sono, tak dúfam, že sa červík nevyplavi. Vám ostatným držím palce a tebe baby gratulujem ❤️ Ja som mala 13. Deň HCG 740 😉
@efran len pekne lez a oddychujeme. V stvrtok sa hlas. 🙂 drzim palce
@okina257 no mne celu dobu. Kedze som mala tie hcg injkecie
Dievčatá tak u mňa je to hcg 0,0 takže negatívne. Vy sa držte
@mirka135 aj mna to mrzi...to akoze absolutne ziadna hodnota? Totalna 0? Kokos.. stastny posledny pokus.. vysmut sa a ked budes mat silu tak skus este raz
@babyttcirl ty ideš kedy na prvé sono? Si asi tak 2 týždne po mne?
@efran neviem presne. V pondelok idem na dalsiu krv.. a asi tyzden na to idem teda na to sono.. to uz by som mala byt 6.5 tyzdna.. duf ze bude vsetko ako ma byt
@babyttcirl Tak zhruba rovnako ako ja. Vo štvrtok budem 7+o.
@efran a co jedavas cez den?
@butterfly333 aspon mas plan!
@butterfly333 nie, chodim do BA
@babyttcirl všetko a často. Ale obmedzila som kávu moju obľúbenú. Teraz mi už 5 deň kava vôbec nechuti, tak ju nepijem. Ale napríklad ja čo nemám rada chipsy, tak teraz mam každý deň chuť na chipsy 🤣
@babyttcirl a ty?
@efran vsetko? Nic nevynechavas? Ja sa snazim zdravsie.. 🙂 ale dnes som mala na veceru subway sandwich s kuratko a zeleninu.. mohla skm si odpustit tu bagetu ale neva.. inak to ide dobre! 🙂
@babyttcirl Tak ja sa celkovo stravujem zdravo. Moj muž má v našom meste velký gym, tak mi už 5 rokov fičíme na zdravej strave 🙂 Myslela som, že aj zeleninu, maso, proste jem všetko na čo mám chuť. Nejaké zmeny chutí a nálad ešte nepociťujem. Už ani nešpiním. tak som zajtra zvedavá ako to dopadne na sone a či červíčkovi bude biť srdiečko. Keď ho už uvidím a prípadne dostanem fotečku, tak to bude pre mňa také reálnejšie 🙂 Drž sa a oddychuj.
@efran malinké nádherné gratulujem k ❤ a prajem všetko dobré až do úplného konca a bezproblémové tehu 🤰
Ďakujem Vám ❤️
@efran waaaaaw... parada. Ja som bola dnes znova na krvi pre istotu. Cakam na vysledky 🙂 dufam ze to bude dobre!
@babyttcirl daj vedieť. Držím palce 😉
@efran tak dievcata- akurat volala - 2250 za 3 dni 🙂 cize je to v poriadku
@okina257 to ma velmi mrzi moja.. je to hrozne.. ako ruleta

@babyttcirl super. Parada. Veľmi sa teším. Kedy sa ti to ukazalo na teste? Ja dnes 12 den a stale nic.