Kryoembryotransfer v máji 2020
Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
@majoranka24 neviem prečo ani som nechcela testovať ale ráno že a skúsim veď aj @efran testovala na 6 deň a mala ducha ,tak pri blastocyste by som už aj ja mala mať a nič
@mirka135 este nehadz flintu dozita, testing o 2 dni.. uvidis lepsie🙂 ja ducha mam, aleu mna to je zostatkove hcg a boostru.. cize nic neuvidim AJ tak 😂 je to na zaplakanie cele
@babyttcirl Co su to tie hcg boostre?
@majoranka24 to su HCG injekcie pocas a po transfere 🙂 he to obvykle okolo 5000 units a to ti vydrzi v tele este 6-7 dni.. takze smola, musim pockat.. este tyzden.
@babyttcirl Ma to namotivovat embryo, aby sa uchytilo?😊 Po takychto injekciach je naozaj zbytocne testovat. Treba pockat.
@majoranka24 no asi.. hehe.. uvidime o tyzden. Uz som dnes pichla este raz cize realne az o tyzden uvidim 🙂
@babyttcirl deň transferu neratas
@efran final ty si si prvy krat testovala 6 den po transfere, a ratas transfer day ako 0?
@efran super krásne silnejú testiky držím moooc palčeky nech všetko dobre dopadne 🤰
@babyttcirl áno presne tak. Až od druhého dňa som rátala. Na 6. Deň ráno bol slabý dúšik. A potom som testovala každé 2 dni.
@efran ok v Tom pripade ja som stale este out . Mam len 5ty den po. A dala som si dalsi ovitrelle. Takze az o tyzden teda 😂😂😂😂
@babyttcirl to vždy po ket sa dáva ovitrelle?
@butterfly333 nie nedava. Ale je teoria ze to moze pomoct , tak to skusam 🙂 vsetko na prvy vklad.
@babyttcirl ale to musí dr naordinovat? Tiež ma čaká úplne prvý ket tak zisťujem čo by pomohlo.
@butterfly333 musi to schvalit. Moj mi to odobril a zahrnul do protokolu.
@babyttcirl aha ďakujem
@babyttcirl ja som deň po tebe. Tiež tvoje prvé IVF?
Ake más priznaky?
U mna bol dnes prvy den, kedy ma nebolelo nič a na vecer prišli také bolesti ako keby mi chcela lava strana prasknúť, točí sa mi aj hlava. Akože ja neeviem, je to skoro, ale citim sa divne. Baby, mala ste to niektorá? Citim tlaky, bolesť, pichanie, brnenie, bubnovanie a kadejake divne pocity. Uprimne sa z nich teším a len dúfam, že to nemôže byť žiadne HSS. 🥰🧸🎲🍀
@okina257 tak u teba to vyzera nadejne. Ja veru nic, tak uvidime v nedelu. Dovtedy nema zmysel si nic robit. Nic by som nevidela.
Ahojte dievčatá. Tak konečne to mala oficiálne -som tehuľka. HCG 13deň po KET 740. Veľmi sa teším. Všetkym Vám prajem zažiť ten pocit, keď Vám zavolajú a gratulujú k tehotenstvu ❤️
@efran to je super správe gratulujem. Môžem sa spýtať keď si bola na ket bol tvoj muž pri to zákroku pri tebe?
@butterfly333 nie nebol. Čakal má vonku.
Tak ja som bola dnes na krvi a nic, je to negativne 🙁v piatok som mala naposledy 2 ciary, uz druha vyzerala aj trochu silnejsia ale dnes rano na moje prekvapenie test uplne biely a v krvi vobec nic. Takze prvy transfer v kybli. Oplakala som to uz asi milionkrat, neviem ako psychicky zvladnem ket c.2

@efran ja mám vložené 2 blastocysty 😔