Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?
Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️
@spuntik12 ahoj. ako si dopadla?
@spuntik12 skoro ako mne.
@nikoletka1986 veru podobne 😊
@1samer11
Mne urobili to isté to je pre nich lenmpoistka vraj zmenili hodnoty tabuliek...a keď som sa ohradila ze ci sa im už nezdá poneskoro zabila mi tetula ze radšej neskôr ako nikdy...skoro mi dekel vyrazilo
Ja osobne budem.podavat sťažnosť nieje možné že výsledky z krvy zavolajú o 3 dní neskôr keď im tam človek nechá 7 tisíc a ma posledný pokus ako zamna neexistuje v dnešnej dobe určite nie
@matula26 ja som zostala zaskočená celkovo. My sme prvýkrát absolvovali IVF v roku 2023 (ET bol neúspešny, po mesiaci nato som otehotnela prirodzene a porodila zdravé dieťa), vtedy som sa však cítila príjemne, prístup lekárov bol veľmi dobrý, bola som celkovo spokojná s celým procesom aj personálom. Keď som prišla s odstupom dvoch rokov, tak ako keby som prišla do iného sveta. Cítila som sa ako kus dobytka (sorry za výraz), personál 0 bodov, nič poriadne nevysvetlilia, keď sa pýtaš na niečo konkrétne, dostaneš úplne inú odpoveď.
@spuntik12 co nove? ako sa vyvijaju embryjka?
@nikoletka1986 , tak nakoniec nam ostali len dve
Jedno 4AC a druhe 4BC
V pondelok mi prvé vlozili a teraz čakám a modlím sa🤞
Ty mas čo nové?
@spuntik12 ja idem v utorok na vyšetrenie. A uvidíme podla výsledkov ako ďalej. Tebe držím palce. Hlavne, že vám nejaké zostali. A máte aj do zálohy ❤️
@nikoletka1986 , jej tak ti v utorok silno drzim palce 🤞♥️
Robila si si aj test? Ci radsej nie, ja by som nemala odvahu
Ako sa cítiš?
Ano ja sa strasne tesim ze mame este jeden malý zázrak , je tu šanca 👍
@spuntik12 my mame 3 mrazacikov. Tiež sa z toho tešíme. Ze nemusíme hneď cele absolvovať znovu.
Ja som si test nerobila. Bála som sa. Ale verím, že aspoň 1 emryjko sa uchytí.
@spuntik12 to čakanie je hrozne no ale pozerám, že to nakoniec dopadlo dobre.. My sme mali 13 vajíčok, 10 oplodnenych a do 5dna prežilo len jedno, to dali zmraziť na 6 deň kultivacie už ani jedno nebolo ok.. A pred tým sme mali tiež rovnaký počet vajíčok aj oplodnenych a ani jedno jediné embryjko..
Ale z tolkych veľa vajíčok, 20 oplodnenych mame jedného bojovníka 🙏🙏🙏 a nesmierne sa naňho tešíme
@nikoletka1986 silno drzim palce 🤞
Ja si myslim ze určite ano, traja mrazacikovia je velky úspech 👍
Pozitívne myslenie ❤️
ja som dnes 2DPT…konecne bola vklad.Embryo 3AB - prvykrat vidim toto oznacenie,predchadzajuce vklady som to nikde nezachytila. Vcera ma chytil zapal mocovych ciest 🙄,s tymto som nikdy nemala problem.
@michaelaj174 držím palce a kolko vkladov si uz mala?
Tak zapal močových ciest musi byt nepríjemný 🥲
@spuntik12 aj ja tebe držím palce. Tiež som kvôli tomu netestovala, aby som potom nebola sklamaná.
@spuntik12 Dakujem, toto je treti vklad,este mame jedneho mrazacika. Do tretice vsetko dobre 🙂
Ty si kolky vklad? Obdivujem ta ze netestujes. Ja testujem,inak by som nemohla spat
@nikoletka1986 ďakujem pekne😘
Snad nam obom vyjde nase cesta za vytúženým maličkým kĺbkom šťastia ♥️

Ahojte tak aj ja sa pridávam ku vám. KET mame za sebou. Mám otázočka pre tie, ktoré užívajú progesteron. V akých dávkach ho beriete? 🙏