Kto sa chystá na Ivf v auguste 2019?
Kto sa chystá na Ivf? O pár dní mám vklad.. Môžme si navzájom povzbudzovať. Nech nám vyjde všetkým.
Babulky dávali ste si vkladať aj viac ako jedno embryo? Aké máte skúsenosti prípadne poznáte niekoho kto si dal či sa ujalo, či mali dvojičky...?
@palculienka7 kam chodis do ktoreho centra? Ja stimulujem , v utorok druha kontrola ...pytala som sa nato , lekarka ze naco by som to robila, ze cielom je donosit jedno zdrave dieta.ale chcela by som vlozit dve , skusim sa nato este raz spytat popripade natom trvat ..
@palculienka7 ahoj, ja som si dala vlozit dva. Výsledok ešte neviem. Každopádne mňa siloumocou presviedčali v iscare, že si mám dať len 1. Ja som si stála za svojim.
@palculienka7 ja tiez iscare.oki vsak uvidim po odbere 🙂 ked si das vlozit dve doplaca sa nieco?
@majusaba1 ahoj.mozno bude otazka lepsie smerovana k tebe ze ked si das vlozit dve ci sa doplaca? Drzim prsty 😊 tak budem natom trvat aj ja 😊
Ahojte 🙂 10.8. mi vkladali embryko akosi som celý čas mala pocit, že to vyšlo odolala som spraviť si test. Po odbere krvi mi sestrička zavolala, že test bol negatívny a mám vysadiť lieky :( to bolo plaču :( sestrička mi odporučila pred ďalším pokusom hysteroskopiu máte s tým niektorá skúsenosti? Ďakujem za odpoveď a všetkým vám držím palce ;)
@majusaba1 kam chodíš do centra? Ja chodievam do GynFiv v ZA.
@palculienka7 v stredu ma čaká hysteroskopia tak som zvedavá čo sa tým zistí a aký bude ďalší postup.
@meliskar priamo s lekárkou na poslednej kontrole. Dávala som si však aj mraziť embryjka po 2, lebo som plánovala vkladať 2.
@kilauea Iscare BA. KAždopádne potom napíš ako si dopadla po zákroku. Ja čoraz viac krvácam, síce dnes som mala pozitívny test ( ešte slabšia čiarka, ale už nie duch) no už tomu neverím, začína sa to podobať na menzes :( som zúfala.
@kilauea aké vyšetrenie je vlastne hysteroskopia?
@majusaba1 neskúšala si volať do centra ohľadne toho krvácania? Ale viacero báb špinilo už to vydávali a boli nakoniec tehotné nevešaj hlavu 🙂 jasné napíšem keď budem mať po tom.
@silviarudi povedali mi len, že mi do maternice zavedú kamerku aby sa vedeli pozrieť a poprípade odstrániť nejaké veci čo tam nemajú byť. Tu som si o tom prečítala viac -http://www.gyn-fiv.sk/chirurgia/hysteroskopia-d...
@majusaba1 nakoniec to dopadlo tak, že mi sestrička zavolala, že je to pozitívne, ALE hodnota hCG je iba 40, musíme opakovať odber, po troch dňoch hCG už iba 3,... vysadila som lieky a na druhý deň som dostala menzes....dobre som sa vyplakala a ideme ďalej bojovať 🙂 ja už testom neverím... počkaj do krvy a bojuj
ahojte.tak po odbere musim pichat fraxiparin,mala ste niektora? je mi po nom zle,trpnu mi nohy,neviem ci je to normalne...
@majusaba1 ahoj, tiež mi v pondelok oznámili že hcg mi klesá pri tom som mala prvý krát hodnotu 6000, tiež neviem co nás čaká pri druhom ket
Ahojte dnes som mala hysteroskopiu po ET, ktoré žiaľ nevyšlo :( Radšej som si zaplatila za anestéziu aj keď to robievajú aj bez nej. Keď som sa prebrala bola som rada, že som ju chcela všetko ma bolelo. O 2týždne mám zavolať ohľadne vysledkov z hystológie a dohodneme čo ďalej.
Máte skúsenosti ohľadne uterus subseptus?
@verkverk ahoj, ja som ho brala a nerobil mi žiadny problém, radšej tam zavolaj nemyslím že je to normálna reakcia 😒 držím palce
@palculienka7 ahoj,bola som a pohodka,asi som psycho :D :D

@adulka1989 no asi nie..