Ktorá sa chystáte na KET v apríli 2019?
Ahojte! Ktorú z Vás čaká tento mesiac KET? My po neúspešnom marcovom pokuse, skúšame ďalší pokus v apríli.
dievčatá ráno sa zobudím a prekvapenie konecne som dostala MS - od zajtra estrimax 1-1-1, Prednison uz mam, o par dni kontrola, prolutex a Fraxiparin a ideme na to!!!hrozne sa tesim!!! drzte mi prosim palce, nech sa ma uz to babo nevzda ;)
😍🙏👏🥑🤰
Ahojte dievcata, tak ja to mam uz potvrdene, aj krvne testy ❤ vyslo to! Tesim sa moc, a drzim palceky vsetkym, da sa to a je to mozne! Prvy milnik mame za sebou a este 2 nas cakaju, sono a srdiecko 💕 velmi naozaj velmi drzim palce vsetkym, pocit je neuveritelny. Ale neubijajte sa ak sa vam nedari stale byt pozitivny, ja som mala kadejake pocity a bola som dost na hrane, mala som vsetkeho plne zuby a chcela som aby to skoncilo cele lebo som neverila ze to moze vyjst. Je v poriadku sa takto citit, prechadzame narocnym a emocionalnym procesom a ked sa niekto neciti stale super.naladeny je to v poriadku. Hlavne sa vyrozpravat a ist dalej! 🍀🍀🍀 a podpora na konikovi je na nezaplatenie 💕
@lostris151 gratulujeeeeem a drzim palce do stastneho konca 🍀🙏😍😊✊
@lostris151 ahoj..a aké hcg si mala?a gratulujem 😉 aj nám teraz vyšiel 3tj vklad 😀
@alilka ahoj mala som 865.48 🙂 najskor som ze ci to neni nizke ale povedali ze je to v poriadku 💕🍀 toto volo 1 IVF a 2hy vklad, 1KET 🙂
@lostris151 nízke?🤦🤦 Veď je super..ja som bola včera na krv 10dpt a mala som 125 hcg..práve mne sa zdá moje nízke..🤷u nás 2ivf..1ivf ET nevyšiel..a zdruhenk teraz druhý ket(ET nebol)..
Kočky super sa to číta, teším sa s vami, tento apríl je tuším šťastný mesiac a dúfam že sa k vám pridám o pár dní 🍀
@7ovecka7 urciuteeeee sa pridas! ale musis mi sluibit ze aj maj bude stastny :D
@predvedrev pfuj pfuj, jasne že bude, veď to nie je mesiacom ale touto diskusiou a super žienkami, ich podporou 😊😊😊
baby, aku ste mali vysku sliznice maternice na 10.den cyklu pred ketom? ja dnes 6 mm, co je vraj malo..uzivam estrimax 3x1 denne, nikdy som nemala problem so sliznicou tak neviem co to...mam prist este pozajtra na kontrolu a uvidi sa...
@monka_brumka ja som mala vklad pri 5.5mm keďže mne nechce dorast..to som ju už mapa že wau..a dnes som 13dpt a testy mám pozitívne od 5dpt 😉
@alilka blahozelam 🙂 no mne doktorka praveze povedala ze ona by do toho nesla..ze ak sobotu nebude sliznica ze to zrusime...
@monka_brumka mne to od januára stále rušilo..ale ja sa ku vyššej nedopracujem..tak sme to riskli..mne ani hormóny nezaberajú .je iné ak ju máš ty stále vyššiu len teraz nie..tak pochopiteľné že to zrušia..a ďakujem ☺️
@alilka rozumiem...no uvidime, nestracam nadej zatial a snazim sa byt pozitivna 🙂 tebe velmi velmi blahozelam - zasluzime si vsetky takyto krasny vysledok...
Ahojte, ja som 8dpt a asi budeme testovať tento víkend. Vidím, že veľa z vás malo úspešné vklady, dúfam, že sa k vám pripojíme 🙂
@monka_brumka ďakujem..áno všetké si to zaslúžime..😉 hoc strach mám veľký .mám za sebou 7, neúspesnych tehu-priridzene..z toho boli 3 mimomaternicove..😱😱 čiže sa vo mne hrozne bijú pocity..😏
Ahojte dievčatá 😊 tak dnes 13 deň po KET krv a Hcg 908 ❤️ oplatilo sa netestovat... Bola to najkrajšia správa za tento týždeň 😍 verim, že teraz to dotiahnem už do šťastného konca 💪
Dievčatá, v pondelok som mala KET.Dnes som len 4DPT. Nevydrzala som to 😳. Testla som a hned dvomi testami. Nechcelo sa mi verit ociam. Môže byť toto pravda?
Hneď po nasiaknutí bola čiarka úplne tmavá. Len teraz to vybledlo. Ale stale ju tam vidiet. Netreba hladat 🤗. Pocit mám úžasný, len teraz veriť, že to maličké nevzdá a počká si u mňa toľko, koľko treba ;). Lebo prave vcera aa mi urobil herpes na pere a oku 😪.
@ericia áno áno tiež som dnes 14dpt..🙏 na slnku idem v utorok,keďže ja som bola 7x prirodzene tehu a z toho boli 4potraty a 3x mimomaternicove tak chce moja gynda pozrieť či je bábo v maternici..(snáď už nemá kde inde ani ísť keďže vajcovody už nemam,ani časť maternice)..ale aj tak sa hrozne bojím..príznaky tiež len hlavne prsia,a nafukuje na dosť,sem tam pichne ..a večer mi je zima..inak nič..☺️ a tie intralipidy načo?máš nejaký imunológia problém?ja som ich brala pri ET ale mne nepomohli..dali mi ich preventívne..

@ericia držím palceky 😊🍀